barantunc Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Training Map versiyon2005 bi de önizleme not=kırmızı yerlere değerseniz direk ölüyorsunuz[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİMwww.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl[Bu mesaj barantunc tarafından 06 Şubat 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben bunu bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hem zevkli hem delirtici off allahım deliricem diyosunuz ilklerde... sonraları ilerilerde ölüp başa gidince iice deliriyosunuz ama insanı çok geliştiriyo bence bu harita[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl [Bu mesaj barantunc tarafından 06 Şubat 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya napicaz ben direk maps içine copledim ama açilmio açmak için program seç felen dio ne seçim? P.s: Evet cahilim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 adı skynojet e benzer bi harita var bi de o da bunun gibi ben de onu bitirmiştim bayağı uğraştırmıştı[signature][hline]sürü psikolojisine hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Hamish, 06 Şubat 2005 22:48 tarihinde demiş ki: Ya napicaz ben direk maps içine copledim ama açilmio açmak için program seç felen dio ne seçim? P.s: Evet cahilim :) maps klasörüne koyduktan sonra mapi açmıosun oyuna giriosun seçiosun mapi[signature][hline]sürü psikolojisine hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 alla çikmadi:([signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zormuş layn[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hamish oyun modunu CTF seçersen harita listesinde çıkacaktır harita direk girebilirsin.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Saol bende dm e bakiodum :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 e ne varki bunda ben anlamadım jet bitene kadar parkkuru mu bitirmeye çalisiyorsunuz bir anlatsanız[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kırmızı yerlere deymeden bitirmeye çalişion...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben inat yaptım bitirdim :D başka bitiren varmı? aşğıdan indim gide gide üstten çıktım... artık kolayca yapıorum... ama biterene kadar anam ağlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende bunun gibi bi kaç tane daha harita var. barantunc istersen sana yolliim bendekileri onlarıda siteye koyarsın.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 krusty nin gözyaşları arasında bitirdm hahah[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 adam bölümün sonuna gelmiş gel senle oynuyalım diyor. sonra bitiriyor benle dalga geçiyor. hey allahım sen şu kuluna kıl fikir ver :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yaw ben niye bu training olayını yapamıyorum :) elime 0 nolu silahı alıyorum çok yüksek biryer var oraya çıkmaya çalışırken daha yarısında tüpgaz bitiyo:P:P silahlada alttan destek vermeye çalışıyorum ancak nafile olmuyor birde barantunc bişi sorucam sen aşağıdaki silah sağlık gibi şeylerin görüntülerini nasıl değiştiriyosun ?[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Aslında güzel ama gereksiz. Yani oyunda jetpack'le iğne deliğinden geçmemiz gerekmiyor. Ha mesela m79'la ıskaladıktan sonra, arkamızdan kurşun yağarken tavandaki delikten kaçayım diye düşünüp kafayı sağa sola vurmak kötü olur ama, bu training'deki işkencelere katlanmaya değmez :) Onun yerine mesela m79 için atış talimi olsa yukardaki gibi bir durum olmaz :-)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 indirmioo[signature][hline]Liaren UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 başka yerden buldum..[signature][hline]Liaren UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Minigunla kolay bitiyoda yabancı serverlarda 0 ı yane minigunu yasaklıyolar bende minigunsız yapamıyorum...[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Eraq, 08 Şubat 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Aslında güzel ama gereksiz. Yani oyunda jetpack'le iğne deliğinden geçmemiz gerekmiyor. Ha mesela m79'la ıskaladıktan sonra, arkamızdan kurşun yağarken tavandaki delikten kaçayım diye düşünüp kafayı sağa sola vurmak kötü olur ama, bu training'deki işkencelere katlanmaya değmez :) Onun yerine mesela m79 için atış talimi olsa yukardaki gibi bir durum olmaz :-) valla her kelimesine katılıyorum ben de aynen böyle yazıcaktım ağzımdan aldın :) sonuçta soldat oynarken daracık bir yerde bir yerlere değmeden yükselmek yerine, karşındakini vurmaya çalışıyorsun. bu map pek trainlik olduğunu düşünmüyorum daha çok eğlencelik. fun map gibin bişi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar