Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone garanti ve servisi hk.

Rasmon

Öne çıkan mesajlar

Ekran kırıldı, yetkili servise götürdük ancak cihaz japonyadan alınma olduğu için seri numarasına hizmet veremediklerini, hizmet veren en yakın avrupa ülkesi aracılığı ile göndererek hizmet alabileceğimizi söyledi.

Benzer durumda bu yöntemi denemiş olan var mı? Bu sürecin 2-3 ay sürecğini düşünüyorum, yoksa hiç uğraşmayıp dışarıdan bi yere mi yaptırsak. Onun için de dışarıdan yapılınca yurtdışı cihazları kapanıyo bi daha açılmıyo falan dedi çocuk ama salladı gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

benim dubai'den aldığım garantisi bitmiş telefonuma zorlu app store mudahale etmemişti ücreti karşılığında bile. yetkili servisler kabul ediyor dediler orada ucreti karşılığında değiştirmiştim.

fakat bayağı bi bilgi kirliliği vardı o dönem sürekli yasalar vs. değişiyordu web siteleri üzerinden konuştuğum kişi işlem yapabilirsiniz fln demişti. sonra yanlış bilgilendirilmişim vs. o süreçte birde yasa değişmiş.

garanti olayını bilmiyorum ama en son nisan ayında ücreti karşılığında yetkili servislerde-store'larda değil- işlem yaptırabiliyordun.
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya, Fransa, İrlanda falan gibi bir yerde tanıdık varsa ver ona götürsün telefonu. Seri no ile işlem yapıyorlar zaten, yüzyüze halleder iki dakikada.

Ayrıca evet bölgelere göre farklı farklı ülkeleri merkez yapmışlar mesela Avrupa'da İrlanda. Apple Call Center'ı arayıp yunanistandaki servislerin telefonunu alıp onlarla da bu işi yapman mümkün bildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

apple support sayfasında seri numarayı girince garantiye dahil olup olmadığı yazıyor, tam sayfasını bulabilirsem linklerim.
aynı şekilde uk yada us support sayfalarından da bakabilirsin. apple ile telefonda görüşerek (amerika) yardım isteyebilirsin. 3 ay sürmez de 5 gün+ kargo süresi.
Bu arada sen izmirdeydin yamulmuyorsam, akasya avm götürme şansın olursa bi baktırırsın.
ücreti karşılığında değişim yapıyorlar zaten onda sorun olmaması lazım ama batarya hariç her şeyde anakartı değiştiriyorlar o da mesela iphone6 için 1600 tl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...