Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 elesso said: yıllardır zil sesi kullanmıyorum ya titreşimde ya toplantı modunda.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 raul di blasio-piano..dinleyin dinlettirin ama calmaya calısmayın.
capul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 In Flames - Colony Iced Earth - Dante's Inferno (sonu sadece) En son 2 melodim bunlardı..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 In Flames - Bullet Ride ne zamandır bu var ya değiştiriyim artık önerisi olan var mı? :)
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 iphone'un default melodisi. bi adı wardı gerçide hatırlamıorm.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Penthesilea said: Battlestar Galactica Prologue
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hala thunderstone - wasted years. öylede devam edicem gibi görünüyor :) edit: bide mesaj sesi olarak starcraft'taki meşhur Siege Tank'ın deploy oluşundaki sesi kullanıyorum. mesaj geldiğinde etrafımdaki insanlar siper alıyor
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Xenocide said: hala thunderstone - wasted years. öylede devam edicem gibi görünüyor :) edit: bide mesaj sesi olarak starcraft'taki meşhur Siege Tank'ın deploy oluşundaki sesi kullanıyorum. mesaj geldiğinde etrafımdaki insanlar siper alıyor siege tank deploy isterim
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Liquid Tension Experiment - Paradigm Shift.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 fastreloader said: Xenocide said: hala thunderstone - wasted years. öylede devam edicem gibi görünüyor :) edit: bide mesaj sesi olarak starcraft'taki meşhur Siege Tank'ın deploy oluşundaki sesi kullanıyorum. mesaj geldiğinde etrafımdaki insanlar siper alıyor siege tank deploy isterim sabah koyarım rapide
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 1 yildir ayni valla, domdan gordum ve utanmadan arakladim, telefon her caldiginda bi acaip oluyorum oynayasim geliyor halen... teddybear stockholm - cobra style.
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yenisi tam bana gore degil kankaci. ama sensin valla sarkidaki herif. belirteyim.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yıllardır aynı telefon aynı melodi in flamesin bi şarkısı jester race olabilir unuttum çok oldu yükleyeli ehah bi kaç sefer değiştirmeyi denedim melodiyi, telefonumun çaldığını farketmememle sonuçlandı, pes ettim :L
Öne çıkan mesajlar