ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler magete portal lvl 20 de çıkıyor ve rune istiyo peki bu runu bulduk ortada alacak bir portal büyüsü yok nası portal acacagız ben betada lvl 22 oldum ama bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Buyuk sehirlerde "Portal Trainer" npcler bulunuyor.[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 level 20 de teleport olursun, portal açamazsın. en erken portal level 40 ta açarsın.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Teleport: Stormwind, Ironforge, Orgrimaar ve Undercity'ye level 20 de, Darnassus ve Thunder Bluff'a level 30 da. Portal: Stormwind, Ironforge, Orgrimaar ve Undercity'ye level 40 ta, Darnassus ve Thunder Bluff'a level 50 de. Ayrıca Darnassus ve Thunder Bluff için Teleport & Portal Training diğerlerinden fazla paraya maloluyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 Şubat 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 O mantığı anlamış değilim aslında, neden daha fazla?[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 level 50'de mage için herhangi yeni bir cici yok. bari portal şeysini ileri atalım da sevinsinler demişler işte, biz de seviniyoruz. pahalı olmasının nedeni de, yüksek level şey aynı paraya olmaz mantığı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 Şubat 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 portal traner ı bulup ordan büyüyü alcaz sonra taşı satın alıp her istediğimizde kullanabilecekmiyiz biraz acarmısınız meraklandım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Teleport geriye ışınlıyor di mi? Diğer türlü heartstone gibi birşey oluyor da[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Istediğin şehire teleport oluyorsun, sadece kendin. Istediğin şehire party'de götürebiliyorsun, bu da portal.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 her portal açmak istediğinde, yeni taş almalısın. taşlar bir kullanımlık.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 peki teleport odamı tek kullanımlık o zaman pahalıya kacar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 butun hepsi tek kullanımlık.[signature][hline]Da Site Da Blog ??? - BoneSoul - Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eywallah saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: ponzio, 11 Şubat 2005 00:49 tarihinde demiş ki: peki teleport odamı tek kullanımlık o zaman pahalıya kacar ya :D Level 50+ oldugun zaman o kadarcik para pek koymuyor acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yok benim sorduğum şu, teleport, şehre ışınlandığın yere seni geri götürebiliyor mu? Mesela Ashenvale desin, bişey bitti, şehre tele olup geri ışınlanabiliyor musun?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok öyle şey, ultima'daydı o. sadece büyük şehirlere teleport var o kadar. astranaar'a falan gidemezsin.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Olm ben astranaar a gitmek mi demişim. A noktasındayım, şehre gittim, geri A ya postalıyor mu diye sordum. O zaman bu olay heartstone un cooldownsız ve istediğin şehre ışınlayan versiyonu. Pek de cazip değilmiş =/[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet teleport cazip değil bence de. portal hadi bir nevi, büyük raid gruplar için gayet ideal (ki betada denedik yani).[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hearthstone'u A köyündeki Inn'e kaydet. Teleport'la nasılsa istediğin şekilde istediğin büyük şehire (kendi factionunda) gidebiliyorsun. Bir de Auto-Unstuck var, ki cooldown'suz Hearthstone gibi birşey :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Portal ve Warlockların summonlama olayı en çok işe yarayanı.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ama baya işe yarıyodu valla teleport.portal fazla kullanmadım açıkçası pek ihtiyacımız olmadı =) mesela portalla gidiyosun büyük sehre isini hallediyosun ahye bakıyosun sonra kuşla fln girndquest mekanına gidiyosun.bu arada hearthstone olayınıda actionlara açık bir yer yapıyosunki raidleri fln kaçırmayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar