Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage için portal açma

ponzio

Öne çıkan mesajlar

Teleport:

Stormwind, Ironforge, Orgrimaar ve Undercity'ye level 20 de,
Darnassus ve Thunder Bluff'a level 30 da.

Portal:

Stormwind, Ironforge, Orgrimaar ve Undercity'ye level 40 ta,
Darnassus ve Thunder Bluff'a level 50 de.

Ayrıca Darnassus ve Thunder Bluff için Teleport & Portal Training diğerlerinden fazla paraya maloluyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 Şubat 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

level 50'de mage için herhangi yeni bir cici yok. bari portal şeysini ileri atalım da sevinsinler demişler işte, biz de seviniyoruz.

pahalı olmasının nedeni de, yüksek level şey aynı paraya olmaz mantığı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 Şubat 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Teleport geriye ışınlıyor di mi? Diğer türlü heartstone gibi birşey oluyor da[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Yok benim sorduğum şu, teleport, şehre ışınlandığın yere seni geri götürebiliyor mu? Mesela Ashenvale desin, bişey bitti, şehre tele olup geri ışınlanabiliyor musun?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Olm ben astranaar a gitmek mi demişim.
A noktasındayım, şehre gittim, geri A ya postalıyor mu diye sordum.

O zaman bu olay heartstone un cooldownsız ve istediğin şehre ışınlayan versiyonu. Pek de cazip değilmiş =/[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sosyal ağlarda paylaş

ama baya işe yarıyodu valla teleport.portal fazla kullanmadım açıkçası pek ihtiyacımız olmadı =)
mesela portalla gidiyosun büyük sehre isini hallediyosun ahye bakıyosun sonra kuşla fln girndquest mekanına gidiyosun.bu arada hearthstone olayınıda actionlara açık bir yer yapıyosunki raidleri fln kaçırmayasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...