Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Betada tam anlamıyla oynayamadım druidimle sadece lvl 18 olabildim , sizlerden yardım isteyeyim dedim.bana sakın demeyin kedi formu şöyle böyle kötü falan diye banane ben kedileri çok seviyorum :D Balance Talents (8 points) Nature's Grasp - 1/1 point While active, any time an enemy strikes the caster, they have a 35% chance to become afflicted by Entangling Roots (Rank 1). Only usable outdoors. 1 charge. Lasts 45 seconds. Improved Nature's Grasp - 4/4 points Increases the chance for your Nature's Grasp to entangle an enemy by 65%. Swiftshifting - 3/3 points Reduces the delay before using spells and abilities by 1.5 seconds after having shapeshifted. Feral Combat Talents (29 points) Ferocity - 5/5 points Reduces the cost of your Maul, Swipe, Claw, and Rake abilities by 5 Rage or Energy. Sharpened Claws - 5/5 points Increases your critical strike chance while in Bear or Cat form by 5%. Blood Frenzy - 5/5 points Your critical strikes from Cat form abilities that add combo points have a 100% chance to add an additional combo point. Improved Prowl - 5/5 points Reduces the chance enemies have to detect you while Prowling. More effective than Improved Prowl (Rank 4).. Faerie Fire (Cat) - 1/1 point Decrease the armor of the target by 175 for 40 seconds. While affected, the target cannot stealth or turn invisible. Predatory Strikes - 5/5 points Increases the Attack Power bonus from your Cat form ability by 20%. Feline Swiftness - 1/1 point Increases your movement speed by 30% while in Cat form. Only active outdoors. Improved Ravage - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Ravage ability by 10%. Restoration Talents (5 points) Improved Mark of the Wild - 5/5 points Increases the effects of your Mark of the Wild spell by 35%. sanırım feral combatta sorun yok ama ben thornsuda kullanmayı düşünüyordum ama onu acmaya talent kalmıyor.acaba improve natures grasp tan mı kıssam?swiftshiftinge de sadece balance kısmındaki talent sayısı artsın diye verdim.entangling rootsada vericem sanırım sırf balance tarafındakiler artsın diye cunku thorns 15 balance istiyor.aklım karıstı balancetan silemiyorum feraldan hangi skilli sileyim?yada soyle birşey yapabilirmiyim mesela thornsu acmak icin bir kac skille sallamasına vereyim sonra unlearn ile sileyim olur mu acaba?aklım karıstı bi el atın arkadaslar..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion su anki durumda 9 talent boşta kalıyor [Bu mesaj Liebe tarafından 10 Şubat 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 druid sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eh, banane diyorsun, ne güzel hazırlamışsın build'i de. Daha ne istiyorsun? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya işte thornsa ulasamıyorum ne silicem karar veremedim :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Thorns bi skill zaten, imp. thorns sa oldukça saçma :) Talent point harcamana değmez. Bence bu bilgi eşliğinde bi daha düşün. Birde şu link e göz atabilirsin. Xp almak ve 60 olmak için birkısım insanlar feral build çok güzel diyorlar. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-druid&t=61197&p=1&tmp=1#post61197[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 thornsun pek ise yarar bisey degil bence. verdiği zarar cok az. onun yerine restorationa bikac point daha ver. ayrica entanglin rootsa da 5 point veriyosun ama sadece acik havada ise yariyor. cogu elite bolgelerde kapali alanlar oldugundan bayagi sinir bozucu olabiliyor bu durum.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 virtue-l saol link için.o linkte druidlerin kullandıgı skillerin (dagger,mace gibi) formlarda bir işe yaramadıgı yazıyordu sanırım doğru mu acaba?template de ufak bi değişiklik yaptım yorumunuzu yaparsanız sevinirim.balance tan vazgeçtim. Class: Druid Level: 60 -------------------------------------------------------------------------------- Balance Talents (0 points) None Feral Combat Talents (33 points) Ferocity - 5/5 points Reduces the cost of your Maul, Swipe, Claw, and Rake abilities by 5 Rage or Energy. Sharpened Claws - 5/5 points Increases your critical strike chance while in Bear or Cat form by 5%. Blood Frenzy - 5/5 points Your critical strikes from Cat form abilities that add combo points have a 100% chance to add an additional combo point. Improved Prowl - 5/5 points Reduces the chance enemies have to detect you while Prowling. More effective than Improved Prowl (Rank 4).. Faerie Fire (Cat) - 1/1 point Decrease the armor of the target by 175 for 40 seconds. While affected, the target cannot stealth or turn invisible. Predatory Strikes - 5/5 points Increases the Attack Power bonus from your Cat form ability by 20%. Feline Swiftness - 1/1 point Increases your movement speed by 30% while in Cat form. Only active outdoors. Improved Ravage - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Ravage ability by 10%. Strength of the Wild - 4/4 points Increases your Strength while in Bear or Cat form by 12%. Restoration Talents (18 points) Improved Mark of the Wild - 5/5 points Increases the effects of your Mark of the Wild spell by 35%. Nature's Focus - 5/5 points Gives you a 60% chance to avoid interruption caused by damage while casting the Healing Touch or Regrowth spells. Improved Healing Touch - 2/5 points Reduces the mana cost of your Healing Touch spell by 6%. Combat Endurance - 5/5 points Allows 10% of your Health regeneration to work while in combat. Gift of Nature - 1/1 point Increases the effect of your Healing Touch, Rejuvenation, Regrowth, and Tranquility spells by 5%.[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 PvP yapacaksan Feral iyi bir secim degil. Balance/Restoration. Daha once bir ba$likta yazmi$tim yakin zamanda talent build'i. Faerie Fire (Cat/Bear) talent puani israfi bu arada. [Bu mesaj Rodeo tarafından 10 Şubat 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben genelde pvp düşünmüyorum genelde etrafımda grupla dolasırım herhalde raid falan.zaten dedigim gibi kesin cat form dusunuyorum sadece eksiklerimi yada yanlıslarımı duzeltseniz yeter ama sanırım son template iyi oldu herhalde.singleplayerde kasıcak baya ama bakalım bi yol bulcaz..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Cat formda temel bi dps var.Silahından bağımsız çalışıyo ve str ile artıyor(skillerlede tabi). Bearda normal silah dmg etkin. Bear formlar genelde tank olmak catse dps için kullanılıyo yani forumda yazanlarda bear formda dmg vermeyi düşünmedikleri için silahin dmg ini önemsiz diye söylemişler. Tam bilemiyceğim ama bear form oynadığım kısıtlı zaman içinde benimde dmg reduction formum oldu.Manan azaldığı yada aggro çektiğin anda çılgın bi armor buff alıyosun. Zaten zamana yayılı heallar oldukça sağlamken birde az dmg yemek, inanılmaz life+mana tasarrufu demek.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yardımlaşma die buna denir işte imece usulü char creation :)[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Grup içinde priest kadar yeterli bi primary healer druid. Zaman zaman 1st choice olacaksin.Cat form u unut :) Ayrıca 2nd healer olsan bile cat form ve insan arasi geçiş (switfness a talent bayılırsan zaman pek değil) sana mana kaybettirecek.Ama genede deneyebilirsin.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=27766 ben boyle birsey yaptim bana gore guzel bu tabi yorum yapmakta ozgursunuz =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 @ yevaud AHah sormasın mı yani?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 virtuel o zaman swiftness i silip yerine improved healing touch yapayım daha mantıklı galiba?[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Feral gideceksen swiftness iyi bence .Tam bi bakmam lazım ama Feralda o bahsettiğim topicteki adamı takip et bence. sonuçta ben o lvl e kadar oynamadım, bilgilerim sanal :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 olsun yine baya bişi biliyorsun yani :) hem o adam talentlerle ilgili acıklama yapmamıs yada ben baska sayfaya bakmadım.[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 binamı kuruyosun dur temellerini ben dikim hehehe :D[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Feral Combat Mastery Ferocity Rank 5 Sharpened Claws Rank 5 Improved Prowl Rank 5 Blood Frenzy Rank 5 Predatory Strikes Rank 5 Faerie Fire (Cat) Rank 1 Feline Swiftness Rank 1 Improved Ravage Rank 2 Feral Combat Total: 29 Restoration Mastery Improved Mark of the Wild Rank 5 Nature's Focus Rank 5 Improved Healing Touch Rank 5 Gift of Nature Rank 1 Intensity Rank 5 Nature's Swiftness Rank 1 Restoration Total: 22 Total Total Points Spent: 51 Level Required: al sana cat/healer talentler. ben bunun bearini yapmayi dusunuyorum. nature's swiftnessla instan cast healin touchin olacak. hem grup icinde healer olabilrsin hemde cat ile sola yapabilirsin.[signature][hline]msn: [email protected] [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 10 Şubat 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 pardon yanlis tusa basmisim spam olmus. [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 10 Şubat 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Virtue-L, 10 Şubat 2005 23:20 tarihinde demiş ki: @ yevaud AHah sormasın mı yani? yok yaw öle bişi demedim sadece abartılıyor bu char yaratma işi zaten level 10da talent pointler gelmeye başlamıyomu o zamana kadar insan ne seçeceğine karar verebilecek bilgiye sahip olur[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Haklısın makarasına söyledim zaten. Ama 10 lvlda hiç bilmeyen için bile 4-5 saat alır.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: sunsh1ne, 10 Şubat 2005 23:57 tarihinde demiş ki: Feral Combat Mastery Ferocity Rank 5 Sharpened Claws Rank 5 Improved Prowl Rank 5 Blood Frenzy Rank 5 Predatory Strikes Rank 5 Faerie Fire (Cat) Rank 1 Feline Swiftness Rank 1 Improved Ravage Rank 2 Feral Combat Total: 29 Restoration Mastery Improved Mark of the Wild Rank 5 Nature's Focus Rank 5 Improved Healing Touch Rank 5 Gift of Nature Rank 1 Intensity Rank 5 Nature's Swiftness Rank 1 Restoration Total: 22 Total Total Points Spent: 51 Level Required: al sana cat/healer talentler. ben bunun bearini yapmayi dusunuyorum. nature's swiftnessla instan cast healin touchin olacak. hem grup icinde healer olabilrsin hemde cat ile sola yapabilirsin. nerdeyse kafa kafaya benim talentle ama bunun feral kısmında str arttıran Strength of the Wild e verilmemiş bunun yerine intensity e gidilmiş.bence boş bi skill , benim template oldu galiba belki healing toucha 1-2 point daha verebilirim başka bir skillden kısıp saolun arkadaşlar tavsiyeler için..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: yevaud, 11 Şubat 2005 00:06 tarihinde demiş ki: said: Virtue-L, 10 Şubat 2005 23:20 tarihinde demiş ki: @ yevaud AHah sormasın mı yani? yok yaw öle bişi demedim sadece abartılıyor bu char yaratma işi zaten level 10da talent pointler gelmeye başlamıyomu o zamana kadar insan ne seçeceğine karar verebilecek bilgiye sahip olur galiba forumu acma amacımı tam anlamamıssın ; ben ne olcagıma karar verdim ama bazı talentler hakkında sorunum vardı onu hallettim...[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Zaten talentların hepsini 60 ta tamamlayacağın için ve en az bi 5 kere çok rahat talent tree yapabileceğn için(neden 5 çünkü 5 retalent=15 gold para değil) kabasini oluşturmak yeterli bence. Sonuçta daha druidlere sevgi verilecek :) Druids Need love![signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar