Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 recep ivedik komik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 yekeyeke said: Şu videoların paylaşımı ile paticik seviyesi iyice düşmeye başladı ya bunlar nasıl sevilir, beğenilir.. 15 senedir değişim sürecinden bu çocuklar da nasibini aldı demekki, vah vah vah... Recep İvedik'i seven mi ararsın, şu parodileri paylaşan mı... UO konuşuyoduk, RP konuşuyoduk, oyunlar vardı, güzel günlerdi... O guzel gunlerde bunlari paylasan insanlar sokakta birbirine el sakasi yapiyordu, tvde hamdi alkan falan izleyip guluyorlardi iste. Simdi hepsi internette, youtube'da, recep ivedikte. Hala ayni kalitesizligi, vasatligi komik buluyorlar, cunku kendilerini gelistirmek, yeni seyler ogrenmek gibi dertleri yok. Rahat hissettikleri alan bu videolardaki seyler iste. Internet erisilebilir oldukca bunlarla daha cok karsilasir olduk sadece. Eksisozlugun eski haliyle simdikini kiyaslayinca cok acik goruluyor bu durum. Aynisi, her ne kadar ufak bi topluluk olsa da, paticikte de goruluyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Bir recep ivedik tartismasina daha mi baslasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Valeron said: ben sana dedim viva,şu ana kadar gene yorumlar insaflı bana yapılanlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 bu neutrino kadar boş konuşan bi adam görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar