Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

starcraft turnuvasi !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.scuniverse.com/forum/viewtopic.php?p=49676#49676

dedigim gibi tamamen acemiler ya da fazla iyi oynamayan oyuncular icin bir turnuva olacak . scu forumlarina uye olun , isminizi yazdirin . dosylar patchler icin yardimci olacagim . eski sc cd lerinizi cikarin yerinden . orjinal olmasina gerek yok . eger eskiden oynardim ama cd im yok diyorsaniz ulastiririm bedavaya . oyunu tekrar canlandirmaya calisiyoruz . ben o kadar iyi degilim bilmiyorum beni yenerler diyerek katilmamazlik etmeyin . herkesi bekliyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
oo süper birşey..
internetimi düzeltirebilirsem bugün, kesin dosyaları çekip katılırım.

yalnız şöyle bir sorun var, karşıdaki rakibimin acemi olcağını nasıl bilebilcem?

daha oyunun ilk 5 dakikasında 20 dragoon ile rush yapabilen oyunculara karşı oynarsam madara olurum.

benim gibi oyuncular gelirse bu turnuva çok zevkli olur.
amatörler arasında epey çekişme olur..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
yok yok . iplerden kontrol stats kontrol daha da olmadi hic bilmedigim adamlarin oyunlarini izleyecegim katilmadan once . eger bilen adamsa oyunundan kesin anlarim. smurf konusunda iciniz rahat olsun .

turnuvayi daha yeni duyurdum o yuzden katilimi bekliyoruz 1 hafta icersinde baslariz . acelesi yok yani . hattini duzeltirsin o zamana kadar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
hmm belki bende katılırım ozaman heh seneler oldu oynamayalı acemi sayılırım bende eheah[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
belki degil kesin katil . guzel oluyor turnuvalar . camiayayla tanisma heyecan vs vs vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
çoook uzun zamandır oynamıyorum walla hehe.. paticikten tayfa katılıyosa tarih verin yükliyim geliyim[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
blaq oynuosa ben de oynarım valla :-P

ama benim için tarihler falan önemli bu aralar, daha doğrusu tarihi belli olmayan maçlardan oluşan bir turnuvayı tercih ederim.yoğunum ve kötü kısmı ne zaman boş olacağım belli olmuyor[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
beyler katilmak isteyenler gidip scu forumlarina isim yazdirsin. (kac kisi var takip edemem obur turlu) tarih konusunda cok kati kurallarimiz olmuyor genelde . turnuvada 1 hafta icinde baslayacak . tanidik tanimadik kim varsa haber verin. bu bittikten sonra iyi oyuncular arasinda yapacagim bir tane . zatenbundan sonra surekl bu sekilde turnuvalar duzenleyecegim. bu sezon biraz daha harketli olacagiz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
huun seni paticik isim yazdırma komitesinin başkanı seçiyorum :) topla bu tayfayı yazdır isimleri :)

Arcane'le eşleşmem işalla.. yeniyorum üzülüyo küsüyoruz falan :) İçinde kalmış sözlüğe bile yazmış geçenlerde keşfettim :P ehua[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
heeh genelde kura cekip yaziorum eslesmerleri ama size bir guzellik yaparim . birbirinize cikarsaniz bir daha cekerim kurayi . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
kim o mylururu nerdeyse soyle onu da getirelim . :D

gel sen de gel . eheh yazdir nickini oraya[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
almayın sakın cüceyi o acemi falan değil[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 25 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
Oha yalan hatta gecen gun battlecruiserin icine marine koymaya calistim dropship diye

iki dragoonu birleştirip voltranda yapmayı denedinmi?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 25 Ağustos 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
o benim de werewolf kim :)

şu bizim eski meşur minimaphackcimiz mi :)

Yok ya Eraq da sordu, Sanane'de takılan biriymiş galiba o değil mi?
Valla Marul seni Nebula forumlarından biliyordum ben de Zeratul ama unutmuşundur normaldir derim :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Mesaj tarihi:
said:
huun, 25 Ağustos 2004 13:56 tarihinde demiş ki:
http://www.scuniverse.com/forum/viewtopic.php?p=49676#49676

dedigim gibi tamamen acemiler ya da fazla iyi oynamayan oyuncular icin bir turnuva olacak . scu forumlarina uye olun , isminizi yazdirin . dosylar patchler icin yardimci olacagim . eski sc cd lerinizi cikarin yerinden . orjinal olmasina gerek yok . eger eskiden oynardim ama cd im yok diyorsaniz ulastiririm bedavaya . oyunu tekrar canlandirmaya calisiyoruz . ben o kadar iyi degilim bilmiyorum beni yenerler diyerek katilmamazlik etmeyin . herkesi bekliyorum .

Huun, rip versiyonu değilse CD'lere talibim :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Mesaj tarihi:
Ben de gelirim war3 çıkalı adam gibi oynamadım üniteleri unuttum nerdeyse, hyrda napardı ya grunt ezer mi marine yenir mi acep??[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
  • Yeni Oluştur...