huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 http://www.scuniverse.com/forum/viewtopic.php?p=49676#49676 dedigim gibi tamamen acemiler ya da fazla iyi oynamayan oyuncular icin bir turnuva olacak . scu forumlarina uye olun , isminizi yazdirin . dosylar patchler icin yardimci olacagim . eski sc cd lerinizi cikarin yerinden . orjinal olmasina gerek yok . eger eskiden oynardim ama cd im yok diyorsaniz ulastiririm bedavaya . oyunu tekrar canlandirmaya calisiyoruz . ben o kadar iyi degilim bilmiyorum beni yenerler diyerek katilmamazlik etmeyin . herkesi bekliyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 oo süper birşey.. internetimi düzeltirebilirsem bugün, kesin dosyaları çekip katılırım. yalnız şöyle bir sorun var, karşıdaki rakibimin acemi olcağını nasıl bilebilcem? daha oyunun ilk 5 dakikasında 20 dragoon ile rush yapabilen oyunculara karşı oynarsam madara olurum. benim gibi oyuncular gelirse bu turnuva çok zevkli olur. amatörler arasında epey çekişme olur..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yok yok . iplerden kontrol stats kontrol daha da olmadi hic bilmedigim adamlarin oyunlarini izleyecegim katilmadan once . eger bilen adamsa oyunundan kesin anlarim. smurf konusunda iciniz rahat olsun . turnuvayi daha yeni duyurdum o yuzden katilimi bekliyoruz 1 hafta icersinde baslariz . acelesi yok yani . hattini duzeltirsin o zamana kadar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hmm belki bende katılırım ozaman heh seneler oldu oynamayalı acemi sayılırım bende eheah[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 belki degil kesin katil . guzel oluyor turnuvalar . camiayayla tanisma heyecan vs vs vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 çoook uzun zamandır oynamıyorum walla hehe.. paticikten tayfa katılıyosa tarih verin yükliyim geliyim[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 blaq oynuosa ben de oynarım valla :-P ama benim için tarihler falan önemli bu aralar, daha doğrusu tarihi belli olmayan maçlardan oluşan bir turnuvayı tercih ederim.yoğunum ve kötü kısmı ne zaman boş olacağım belli olmuyor[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 beyler katilmak isteyenler gidip scu forumlarina isim yazdirsin. (kac kisi var takip edemem obur turlu) tarih konusunda cok kati kurallarimiz olmuyor genelde . turnuvada 1 hafta icinde baslayacak . tanidik tanimadik kim varsa haber verin. bu bittikten sonra iyi oyuncular arasinda yapacagim bir tane . zatenbundan sonra surekl bu sekilde turnuvalar duzenleyecegim. bu sezon biraz daha harketli olacagiz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 huun seni paticik isim yazdırma komitesinin başkanı seçiyorum :) topla bu tayfayı yazdır isimleri :) Arcane'le eşleşmem işalla.. yeniyorum üzülüyo küsüyoruz falan :) İçinde kalmış sözlüğe bile yazmış geçenlerde keşfettim :P ehua[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 heeh genelde kura cekip yaziorum eslesmerleri ama size bir guzellik yaparim . birbirinize cikarsaniz bir daha cekerim kurayi . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Myrlur geliyorsa ben de gelirim :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kim o mylururu nerdeyse soyle onu da getirelim . :D gel sen de gel . eheh yazdir nickini oraya[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o benim de werewolf kim :) şu bizim eski meşur minimaphackcimiz mi :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bende gelirim yazdiriyim kendimi forumlara hemen[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 almayın sakın cüceyi o acemi falan değil[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Oha yalan hatta gecen gun battlecruiserin icine marine koymaya calistim dropship diye[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yarına halledelim şu turnuvayı ya yada öbürgün hehe heycan yaptım şimdi :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Cuce, 25 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki: Oha yalan hatta gecen gun battlecruiserin icine marine koymaya calistim dropship diye iki dragoonu birleştirip voltranda yapmayı denedinmi?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: bLaQ, 25 Ağustos 2004 20:25 tarihinde demiş ki: o benim de werewolf kim :) şu bizim eski meşur minimaphackcimiz mi :) Yok ya Eraq da sordu, Sanane'de takılan biriymiş galiba o değil mi? Valla Marul seni Nebula forumlarından biliyordum ben de Zeratul ama unutmuşundur normaldir derim :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Ardeth, 25 Ağustos 2004 20:57 tarihinde demiş ki: iki dragoonu birleştirip voltranda yapmayı denedinmi? :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: huun, 25 Ağustos 2004 13:56 tarihinde demiş ki: http://www.scuniverse.com/forum/viewtopic.php?p=49676#49676 dedigim gibi tamamen acemiler ya da fazla iyi oynamayan oyuncular icin bir turnuva olacak . scu forumlarina uye olun , isminizi yazdirin . dosylar patchler icin yardimci olacagim . eski sc cd lerinizi cikarin yerinden . orjinal olmasina gerek yok . eger eskiden oynardim ama cd im yok diyorsaniz ulastiririm bedavaya . oyunu tekrar canlandirmaya calisiyoruz . ben o kadar iyi degilim bilmiyorum beni yenerler diyerek katilmamazlik etmeyin . herkesi bekliyorum . Huun, rip versiyonu değilse CD'lere talibim :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ben de gelirim war3 çıkalı adam gibi oynamadım üniteleri unuttum nerdeyse, hyrda napardı ya grunt ezer mi marine yenir mi acep??[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: bLaQ, 25 Ağustos 2004 20:25 tarihinde demiş ki: o benim de werewolf kim :) şu bizim eski meşur minimaphackcimiz mi :) ehehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Zeratul{TM} ?[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: bLaQ, 25 Ağustos 2004 21:03 tarihinde demiş ki: Zeratul{TM} ? TM nedir abi? Neyse şu meseleyi PM'den falan halledelim :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Öne çıkan mesajlar