Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkdaşlar, Son birkaç gündür, bölüm iyice zıvanadan çıktı... Öyle ki, kavgalara müdahale edip "devam etmeyin" dediğimizde bile, hiç takmadan devam ediyorsunuz... Utanmasanız küfür edeceksiniz birbirinize... Biliyorum EU serverların açılma arefesinde oldukça heyecanlısınız... Ancak untumayın, bu bir oyun ve zevk almak/eğlenmek için buradayız. Ben, diğer moderatörler, genel yöneticiler de sizler gibi bu oyunu oynuyoruz/oynayacağız ve zevk almak için buradayız... Tüm bunları tekrar hatırlayın... Sakinleşin... Şu an bi uzaklaştırmaya başlasak, bölüme yazanların dörtte biri gidecek... Lütfen... Biraz daha hassas olalım..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bir iki kişi ibret olsun diye asılmalı önce. Belli isimler var zaten.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bir de ben birşey söylemek istiyorum, her gelen 50 tane başlık açılmış konuya yeni bir başlık açarak, yeni gelenlerin arama yapmasını da engelliyor. Mesela us key i eu ya convert hakkında çok içerikli konular var. Her açılan başlığa arama yap diyoruz. Sonra yeni gelen birisi arama yapıyor, bakıyor 50 tane konu, ilk onuna tıklıyor, hepsinde arama yap yazıyor. İşin özü, bölümü gereksiz yere hantal yapıyor bu dikkatsizlikler, sonuç olarak da aradığımız bilgilerin o kaosta kaybolmasına sebep oluyor.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence sadece şu 3-5 gündür oyun yok die böle şeyler oluyor , şahsen ben oyun ilk açıldığı 1 hafta forumun yüzüne bile bakmam direk oyuna yumulurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: fordcus, 10 Şubat 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Bir iki kişi ibret olsun diye asılmalı önce. Belli isimler var zaten. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Biraz daha sabır lütfen, oyun açıldığı anda rahatlama olacaktır. Ayrıca "Arama" olayına da bence tolerans göstermeli (bir yere kadar) Key'i olup, oyuna giremeyip, çıldıran birisine, "Arama" eziyet gibi gelebilir :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sanırım oyun başladıktan sonra yani 1-2 hafta içinde forumlar yine sessiz sedasız hale gelecektir. Cevaplanabilitesi olan şeyler sorulup tartışabilitesi olan şeyler ortaya atılacaktır. Tüm modlara sabır diliyorum. Biz sadece cdkey için stres yaparken onlar birde forumlardaki yazılanlar için stres yapıyorlar :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sabır ya sabır. Hepimiz gerildik Blizzard'ın böyle bir oyunu çıkarması ve ucundan azar azar tattırması nedeniyle ama az kaldı :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar