Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son zamanlarda bölümün aldığı hal... Lütfen......

Eno

Öne çıkan mesajlar

Arkdaşlar,

Son birkaç gündür, bölüm iyice zıvanadan çıktı... Öyle ki, kavgalara müdahale edip "devam etmeyin" dediğimizde bile, hiç takmadan devam ediyorsunuz... Utanmasanız küfür edeceksiniz birbirinize...

Biliyorum EU serverların açılma arefesinde oldukça heyecanlısınız... Ancak untumayın, bu bir oyun ve zevk almak/eğlenmek için buradayız.

Ben, diğer moderatörler, genel yöneticiler de sizler gibi bu oyunu oynuyoruz/oynayacağız ve zevk almak için buradayız...

Tüm bunları tekrar hatırlayın... Sakinleşin... Şu an bi uzaklaştırmaya başlasak, bölüme yazanların dörtte biri gidecek...

Lütfen... Biraz daha hassas olalım..[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de ben birşey söylemek istiyorum, her gelen 50 tane başlık açılmış konuya yeni bir başlık açarak, yeni gelenlerin arama yapmasını da engelliyor.
Mesela us key i eu ya convert hakkında çok içerikli konular var. Her açılan başlığa arama yap diyoruz. Sonra yeni gelen birisi arama yapıyor, bakıyor 50 tane konu, ilk onuna tıklıyor, hepsinde arama yap yazıyor.

İşin özü, bölümü gereksiz yere hantal yapıyor bu dikkatsizlikler, sonuç olarak da aradığımız bilgilerin o kaosta kaybolmasına sebep oluyor.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım oyun başladıktan sonra yani 1-2 hafta içinde forumlar yine sessiz sedasız hale gelecektir. Cevaplanabilitesi olan şeyler sorulup tartışabilitesi olan şeyler ortaya atılacaktır.
Tüm modlara sabır diliyorum. Biz sadece cdkey için stres yaparken onlar birde forumlardaki yazılanlar için stres yapıyorlar :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...