IRATHIYA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 selam yurdum muhabbetlerine ve geyiklerine ve hatta sacmaliklarina ve dahi kufurlerine hasret kalip Gora adli filmi seyrederken eglenicek duruma gelmis bir halde patick pasaportu aldim .Mutluyum umutluyum arkadaslar...belki sizde eglenirsiniz bu kangru cehenneminde yuce turk ulusuna ve diger yrtmisikibucuk millete dair ucibik hikayeleri anlatirim kebapci olmanin faziletlerineden bahsedicezzzz sonra efendim bir cinli ibne nasil gorunur taylandli hatunlar gercekten supermiiii... gorusucez gorusucez Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benim kardeşimde şuanda orada. dil egitimi için gitmiş idi : ) selam oradaki herkese : ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşgeldin! Boomerang göndersene bana bi tane :) şaka bi yana bugün çaylar şirketten.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 irathiya ya hoşgeldin dielim arkadaşlar , - hooşşgeldin irathiya!! -aferim .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoş geldin :tup:[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hosgeldın...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşgeldin...Orda saat kaç şimdi ? :P[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşgeldin. Benim yerime de koala mıncıkla, tabi elletirse hehe[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin =)[signature][hline]jan d. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşgeldin...:)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldiiin :)[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yakında uzaydan da üye olacklar paticiğe açılıyoruz git gide hoş geldin...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ho$geldin=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ho$geldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin :) keşke bende gidebilsem .. =)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoss geldin[signature][hline]Kazım Kanat: "Bir tane Carew var, haksız mıyım?" Ömer Çavuşoğlu: "Dua et bi tane. 2 tane olsa napcaktı Beşiktaş?" :lol: msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hoşgeldin! :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hoşgeldin... Kadın pati sayısının artması sevindirici, ayrıca kişisel olarak da pek sevindim buraya gelmene. İrathiya'yı davet eden de benim arkadaşlar. :) sağlam yazılar bekliyorum senden...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paticige kayit yaptirdim ve favorilerime bir dunya konu ekledim : ) Cook gusel oluyor. Dertlesiyorsun, içinidokuyorsun, yazilar yaziyorsun, yorumlar yapiyorsun ve en iyisi senin gibilerinin cook oldugunun farkina variyorsun. Yalniz olmadigini biliyorsun. Gusel oluyor. Umarim paticik sonsuza dek surer... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRATHIYA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aman aman efendimmmm pek nazik buradaki herkezler sagolun hosss buldum gercekten pek hos muhabbetler var buralarda... herkeslere selamlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Boomerang'da Boomerang IRATHIYA. http://forum.paticik.com/view.php?id=104852 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya sen bu mereti kendin yapmayacakmıydın?beleşçi fistan :P edit:bu arada gelen arkadaşa bişeyler yazmamışız ayıp olmuş :)hoşgeldin umarım memleket özlemini burada bi nebzede olsa giderebilirsin...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli [Bu mesaj PUMA tarafından 08 Şubat 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.