topsakallihitler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Selamlar, Ben yeni ps4 aldım. Steamdeki family share tadında bir olay burada da varmış. Şimdi bu paylaşım 1 kişiyle sınırlı sanırım. Bunun iptali nasıldır, veya belirli bir süre içinde paylaşım sınırı var mıdır? Arkadaşım ödünç ps4 kullanıyor, onunla oyunları paylaşmak istiyorum. Lakin sahibi ps4ü geri aldığında paylaşımı kesmek istiyorum. Bu işin bir limiti var mıdır? Mesela 3 aylık periyot içinde sadece 1 kez paylaşım yapabilirsin. paylaşım iptalinden sonra 3 ay beklemen lazım gibi. Ben emin olamadım pek, çünkü 1000 farklı kişiyle sırayla paylaşım yapıp her oyun oynanabilir. Sony bunu bloklamak için bir çözüm bulmuştur diye düşünüyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi?
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Yok süre sınırı aksine eskiden o ps4 üzerinden servisi kapatma zorunluluğun vardı artık her ps4 üzerinden 24 saatte bir kez olmak koşulu ile işlem yapabiliyorsun. Hea aktif olandan kapatılır ise bir günde 10 farklı ps4 üzerinde bile tekrar edilebilir
mardox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Sony'nin sitesinden hesabina girip deactivate all dersin sonra sifreni degistirirsin. Once sifreni degistirip sonra da deactivate edebilirsin :P
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Gerek yok öyle bir şeye açsın kendi playstation 4 ünde hesap ayarlarına gelip ana hesap olarak ayarla deyince diğeri düşüyor zaten.
topsakallihitler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 çok teşekkür ederim. biraz kurcaladık arkadaşla çözdük mevzuyu deneye deneye.
Öne çıkan mesajlar