neutrino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Ustune de biseyler iste, verir belki. Kurek falan lazimsa mezar acmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Ikea L koltuk ve Bilgisayar masası halen duruyor. Hadi bayaa inecem fiyattan. Gelip alıp götürün birinin işine yarasın cidden. Gerizekalı spotçulara üç paraya verdirtmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 sökülmesi sorun değil zaten, sorun tekrar birleştirirken yalama olup olmaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 kaç para istediğini de yaz bir alan çıkar illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 abi müthiş bi durum var ortada bir dakka Öncelikle bütün her şeyi alabilirim, şu an avcılara taşınıyorum ve evim bomboş idareten kullanacağım şeyler lazım bana. ucuza bakıyordum spottan ama hem sana yarar hem bana yarar komple bi arabayla alabilirim senin evi öte yandan madem değişime gidiyorsun, beko bayiliği yapıyorum avcılar/ıspartakule'de sana beyaz eşya ve ev elektroniklerinde güzel fiyatlar verebilirim + züccaciyemiz var 6000 den fazla çeşit. orada da yardımım dokunur. özel mesajına bak Rotweiler said: Selam ahali, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Feamer said: sökülmesi sorun değil zaten, sorun tekrar birleştirirken yalama olup olmaması... Üç yıl ikea'da bu işlerle ilgili bölümlerde çalışmış birisi olarak: Montaj sırasında çok yanlış yapılıyor, Türk kafasıyla olmayacak parçayı olmayacak yere koyup "vida artırılıyor". Yapıldıktan sonra kılavuzda yazdığı gibi 6 ayda bir vidaları sıkılaştırılmıyor bu yüzden o "yalama" durumları oluyor. Benim mobilyalarımda bunlar problem değil ;) Voys ile konuştuk, o gelip alacak gibi. Herkese çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Selam, Voys alamıyor. Halen satılık koltuk, 900e ilk gelene verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar