dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 daha önce kullanmış olanlara bir kaç sorum olacak. laptopun klavye bozuk yaptıramadım ve taşıması kolay olsun diye katlanabilir olanlardan klavye almayı düşünüyorum. ara ara kod yazacam ödevler filan bu yüzden biraz önemsiyorum. elimde microsoft un güzel bi klavyesi var ama taşıması filan zor oluyor. kütüphane yurt filan derken beli yoruyor ve kurması kaldırması da işkence gibi oluyor. -(can alıcı soru sdfsf)şimdi bu klavyeyi alsam ve laptopun klavyesinin üstüne koysam tam verim alır mıyım? yani altına en sertinden bi zemin istiyor mu bu klavye? -kalitesine bağlı bu sordugum ama ucuz plastik kokar mı ve yazarkenki hissi nasıldır? kullandıgım klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Rahat olmayacağı kesin büyük ihtamal işlevsel de olmaz, denemden zor bir şey söylemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Rezalet bir şey silikon klavye ve kod mod yazman mümkün değil onlarla. Normalde yazdığın hızın 1/6'sı kadar bir hızla yazacaksın ve bastı/basmadı gibi sürekli kontrol edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 hadi ya. ben de iyi kötü idare eder diye düşünüyodum. microsoft taşımaya devam o zaman. sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 e ufak klavye al? 68 key falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 ufak klavye al aynen ben de dünden beri yazıcam yazamadım. silikon klavye dünyanın en boktan şeyi olabilir pc konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 http://www.hepsiburada.com/a4-tech-kl-5up-slim-q-klavye-usb-siyah-p-HBV000001TTKI http://www.hepsiburada.com/microsoft-j5d-00020-siyah-arc-klavye-q-pm-HB000002QTVD bunları buldum şimdilik. kablosuza pil yetişir mi diye düşünüyorum şuan. mouse vardı kablosuz lanet etmiştim pil bitmesinden. o zaman oyun için de onu kullanıyordum gerçi. laptop klavyesinin üstüne koyup kullanmayı düşünüyorum. boyutları birbirine çok yakın. microsoft 153.9mm a4tech 160mm genişliği. hangisi daha iyi olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 MS al sürekli pil bitiren mouse mu olur, 8 silindirli miydi mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 oyundayken pil bitinceki sinirin etkisi de olabilir bu cümleler. yani aklımda onlar kalmış olabilir sdf. insan gibi kullanınca haklısın sürekli bitmez 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 https://www.novabazar.com/microsoft-j5d-00020-kablosuz-siyah-mini-q-klavye burdan aldım. siteyi de ilk kez gördüm yorumlara güvenerek aldım. geri bildirimleri buraya yazarım. sağolun yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 bu klavye kullanımı rahat bir şeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 silikon klavyenin tek artısı aşırı sessiz olması. gece çalışırken falan ses yapmıyım odadakiler rahatsız olmasın için kullanılabilir. onun dışında çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar