Komutan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Hep gavurların suçu, beni kandırdılar. https://www.youtube.com/watch?v=X4GwkjVqBEE&t=1379s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zero2900 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Keşke biri bu güzel oyuna Dwarf Fortress gibi bir başlangıç rehberi hazırlasa Türkçe olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Hafif bir gaz aldım ama çok az kişinin okuyacağı bir rehber yazmaya da üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 tek ülke/tanrı gibi yaz kısa kısa? tutarsa uzun yazarsın sanırım en basit taktik dominion maxlayıp dominionda nüfusu öldüren, beleş adam spamlayan bi ülke seçmek. sonra uzun vadede komşularını erite erite bitiriyosn yukarıdaki geçerli taktik mi komtan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 MA Ermor ve LA Lemuria için en geçerli strateji, çünkü paraya hiç ihtiyaçları yok, birimleri de ya summonla ya otomatik olarak yapılıyor. Onlar dışındakiler için riskli, yine de göze alınabilir tabii. Bu arada bir oyunda MA Ermor veya LA Lemuria varsa kısa sürede karşılarında kutsal ittifaklar oluşuyor. Multiplayer için konuşuyorum elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 rlyeh mi dreamer mı ne, bi tane su ırkı var o da nüfus ödlrüyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Evet, başkaları da var öldüren ama parayla birim almaları gerektiği için onlarda full death gitmek riskli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar