deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Önümüzdeki bir yıl içerisinde Portekiz'e bayağı sık gidip gelme ihtimalim var da, kendi cebimden ödeyeceğimi göz önünde bulundurursak en hesaplı nereden bulabilirim uçak biletlerini? 1200 1300 liradan aşağı bilet yok skyscanner'da falan, onlar da aktarmalı, 10 saat sürüyor sdf.
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 en ucuzu pgs'nin indirimlerini yakalayip almanya/fransa, oradan da porto olur muhtemelen, ama kendin ayarlaman lazim araliklari. 700-800 liraya geliyor kasim'da ist-paris-porto en azindan.
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 schengen harici bi yerden aktarma yapacaksan transit kurallarını iyi araştır.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Schengen hariç aktarma yapmam herhalde de, hep bir gün kalmalı falan aktarma planları bulabiliyorum. Amsterdam üzerinden gidersem 650 700 liraya falan var yoksa. Olmadı havalimanında yatacağım QQ
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Bir kez maç, bir kez de üniversite başvurusu için gitmiştim. İkisinde de Madrid'den Ryanair ile geçtim, inanılmaz ucuz oluyor. Portekiz, Batı Afrika ve Güney Amerika için en ucuz bileti Madrid'den bulursun. Şu an mesela senin için baktım 31 Ekim'de, one-way 14 Euro. Madrid biletleri çok ucuz olmuyor ama Pegasus'ta; onu kovalayabilirsin. Aktarma yaparken artık bekleme işin fıtratında var dkfkdsf. Alacaksın starbuckstan kahveni wi-fi şifreni, 5-6 saat uyuyacaksın koltukta kapşonu çekip. Not: Ryanair ile Madrid'den Porto bu fiyat.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Porto yerine Selanik'e gidip geleceğim. Senelik yeşil sigorta falan yaptırıp arabaya atlar giderim artık sdlfkj. Uçak da 350 400 lira falan gidiş dönüş. Çok temiz oldu. edit: Gerçi Porto'ya da giderim sene içinde herhalde de, artık o turistik amaçla olur. Ne kadar sapladıklarını çok dert etmem.
Öne çıkan mesajlar