Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 türkce el kıtabı satan neresi var?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 el kitabı nedir abi? neyin el kitabı? hangi şehirdesin? şey gibi olmuş bu, paticik.com bölümüne gidip "servera nasıl bağlancam" gibi. belli birşey söylemediysen istanbulda aradığını ve D&D 3E Türkçe Player's Guide aradığını tahmin ediceğim. Orda Gerekli Şeyler vardı hala açık mı bilmiyorum Ankaralıyım. Onun dışında Büyük kitapçıları felan dolaş. Geçen İstanbul'a gittiğimde büyük kitapçılarda satıldığını görmüştüm, kalmamış olabilir tabii. Gerekli Şeyler gibi fantazi ürün satan yerlere bakabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşım, frp hakkında bir bilgi, o dungeon's and dragons yada adnd adı altında oynanan masaüstü oyunu dışında daha öyle tonlarca kendi sistemi olan oyun var. Sorunu soruş açısından bunu bilmediğini düşünerek söyleyeyim dedim.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 DnR larda bulabilirsin[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 e-muleda ne ararsan var. Bir orayı dene.[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İzmirdeysen Kibris Şehitlerindeki Excalibur a bi bak orda ne arasan bulursun frp le ilgili[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain
Hamatula Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abi sistem mistem adamın kafasını karıştırmayın ya...oyuncunun el kitabı dışında bir kitabı kasteden adam burada eminim sormaz nerde bulacağını ...kendi bilir yani :)
Öne çıkan mesajlar