Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cantada Tasimalik Kedi Mamasi


oldun

Öne çıkan mesajlar

Sirt cantam genelde yanimda oluyor.Eskiden kücük posetlerde kedi mamalari vardi onlardan cantaya 3-4 tane atip ac kedi gorunce cat cikarip verebiliyordum. Simdi bulamadim bir turlu adi falan aklima da gelmedi. Adini hatirlayan var mi yada alternatif cözümlerede acigim ama 15 kiloluk paketi yanimda tasiyamam.Yek pare bir paketin icinden aliyim parca parca dersenizde ben kesin duzgun kapatamam cantanin icini yemle doldururum.Ufak ufak paketler olmasi lazim. Hizli, pratik bir yontem ariyorum. Anlasilacagi uzere usengec adamim internet sitesi falan olursa direk siparis ile eve siparis verebilirim mesela.

Soyle bisey buldum mesela ama bu yas bunun gibi kucuk posetlerde kuru olani var mi?
http://www.hepsiburada.com/felix-yetiskin-kediler-icin-ton-balikli-yas-kedi-mamasi-pouch-6-al-5-ode-6-x-100-gr-p-PTVET17780

bi de boyle bisey var kuru mu yas mi anlamadim ama yas sanirim.
http://www.hepsiburada.com/purina-gourmet-gold-kiyilmis-sigir-etli-85-gr-6-al-5-ode-p-PTKZ12277189

Birde tabi ben kedi mamasindan da pek anlamiyorum. Abi onu vericegine git kediyi direk zehirle daha iyi falan demeyin hangisi iyi mama hangisi kötü onu da cok bilmiyorum. Zaten ne kadar kedi besleyen tanidigim varsa hepsi farkli mama kullaniyor anlamadim kafam karisti.


tldr;
Kedi mamasi alcam ufak paketlerde kalitesiz olmasin ne alim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

abi en güzeli dostluk maması, yakında gelir yine migros stoklarına. 1 liraya aldım en sonra 1 alana 1 bedaveydi.

sokakta kedi gördükçe dök önüne git mis gibi
ahanda buydu ismi bunu aliyordum

Red said:

abi hepsiburada'dan niye alıyorsun. her petshop'ta açık mamalar var 2'şer kiloluk falan. 15 kilo almana gerek yok. zaten 2-3 seferde bitirirsin onu. çantada taşınmayacak gibi değil paketler.

almiyom sadece arattim internetten burda denilenlere gore alcam.Ama yukardaki arkadas ismini soyledi oydu aldigim.Yani ne alicagima karar verim en ucuz nerdeyse ordan alirim. edit:Hmmm yazdigini duzgun okumamisim hmmm petshopcuya konusur ikna ederim ufak ufak paketler yaptiririm ben ona iyi fikirmis danke

@fistan
onlarda yas dimi boyle kucuk posetlerde kuru mama yok sanriim su dostluk mamasi disinda

Neyse dostluk mamasi alim birde yas mama alirim kafamda olustu biseyler. Herkesden duydugum wiskas alma mcdonald gibi bisey o deniyor onun disinda herkes farkli mama kullaniyor fistanin attigini ilk defa goruyom mesela.


edit: Bunu buldum birde
http://www.hepsiburada.com/alice-mercy-sokak-kedileri-icin-ogunluk-kedi-mamasi-125-gr-p-PTPAK21
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...