BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Baslikta da goruldugu gibi ev kiralarken sozlesmede olmasi gereken sartlar nelerdir bir yardimci olabilir misiniz? Hali hazirda bir emlakci ile calisiyorlar. 2 aylik depozito alinacak kiralayan kisiden demis emlakci, ama sanki aklimda kalan genelde depozito miktarinin daha fazla olduguydu. Birde esyali olarak kiralanacak, ondan 2 ay az geldi sanki. Neler olmasi gerekiyor sozlesmede; aidatin odenmesi, kira bedeli, odeme suresi vb. seylerin yanisira neler eklenmeli vs. Bizimkiler bu gibi konularda cok saf kaliyorlar, hani ayakustu silkelerler. Ondan tamamen emlakciya birakmalarini da istemiyorum. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Abi kira sozlesmeleri standart zaten, konut amacli kullanilacagi surede ekstra birseye gerek yok. Ama eşyalı ise, bilirkisi ile birlikte gidip fotograf çekmek yararli olabiliyor cok titizseniz. Bizim agzimiz yandi bi kez, artık esyali kiraladiklarimizin oncesinde fotograflarini cekiyoruz. Rapor tutturuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bu devirde 2 depozito isteyen hiyar kimse tebrik etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Evet onu merak etmistim zaten asil. Esyalara hasar gelirse zarar nasil temin ediliyo falan filan. Bilirkisi derken emlakci degil sanirim bu, nereden temin edilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Ne kadar alcak abi Esyali eve 3 oluyor genelde de, 2 de alinabilinir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 genelde istanbulda 2 ay depozito ankarada 1 ay depozito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 2 ay depozito normal gibi yani? Peki esyalara hasar olmasi durumunda depozitodan kesiliyor dimi masraf? Birde emlakci komisyonlari ne kadar oluyor? 1 kira bedeli falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 12 ay kira bedelinin %10 u + kdv Bilirkisi fln ugrasmana gerek yok, foto cek kira sozlesmesine de bu bu bu esyalar su hasarlarla veya hasarsiz olarak teslim edildi yazarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 /summon Red :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 abi ahahahaha red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 böyle bir konu açılmışken hazır söyleyeyim. ben depozitomu geri aldım. sadece masraflar zarar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Ozellikle baktim ya Red'in actigi konuya ama sozlesme detaylari ile ilgili bisey gorememistim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar