deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Geçen sonbaharda aldığım Razer Naga Chroma'yı artık mmo yerine fps oynamaya başladığım için Steelseries Rival 700'le falan takas etmek istiyorum. İkisinin de en ucuzu 350 lira sıfır, elinizde kullanmadığınız ya da "takaslarım lan ben bunu" diye düşündüğünüz bir tane varsa değiştirelim. Doların kol gibi olduğu şu dönemde yeni mouse alasım yok hiç. Ha bu arada başka mouse'lara da açığım da, Rival 700 benim aradığım mouse tipi, o yüzden onun adını verdim. Diğer kasaları kullanamıyorum. Benim mouse bayağı temiz bu arada, kutusu vs. duruyor hala. Ellerim falan terlemediği için eskitemiyorum ben bu tarz ürünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 dandik microsoft mouse (sol tıkı zor basıyor) + 2 dal malbuşla açık arttırma başlasın o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 250 gram karışık kuruyemiş ve litrelik pepsi de verirsen düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 kenarda yatan rival 300 fade edition var. yan plastikleri biraz erimiş durumda onunda dışında sorunu yok. malbuşta veriyim yanında anlaşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 300 değil de 310'un sıfır (taksitle ucuza naga almış gibi olursunuz) veya çok az kullanılmışıyla takaslayabilirim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar