xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 simdi düsünüyorumda.insanlar shadow priesti i n e yapsin instance larda?ne mage kadar damage i var ne de holy priest kadar heali.ben olsam tercih etmem acikcasi.solo da süper olabilir ama instance larda etkili olabilcegini düsünmüyorum.ayrica clanlara shadow priest lazim olmaz hicbir zaman.shadow priest acacak arkadaslar lvl 40 lardan sora pasa pasa holy e gecmek zorunda kalcak gibime geliyor[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Geçen gün de tam tersi söyleniyordu. Ama gerçekten pes abi, priesti de mage ile karşılaştırdınız ya artık karşılaştırılmayan class kalmadı.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 11:55 tarihinde demiş ki: Geçen gün de tam tersi söyleniyordu. Ama gerçekten pes abi, priesti de mage ile karşılaştırdınız ya artık karşılaştırılmayan class kalmadı. karsilastirmakla ne alakasi var anlayamadim.bend iyorum ki shadow priest mage kadar damage veremiyor.karsilastirma degil ki bu.zaten belli olan birsey.instance icin holy priest yerine neden shadow priest alinsin ya da diyelim holy priest var grupta neden mage varken shadow priest alinsin?merka ediyorum yani?bilmiyorsam bilgilnedirin[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Olay instance a almamaları değil. Bugünlerde 5 topicten 3 ünde level 60 ta instance a hunter almıyorlar, shadow priest almıyorlar, warrior almıyorlar... gidiyor böyle, e class kalmadı =) Benim orada demek istediğim, shadow priest ile mage çok farklı, shadow priest bir holy priestten 30% daha az heal yapar, ama damageları da haliyle yüksektir. Fakat kendini hala süper bir şekilde healliyebilir, grubu da. Mage ise sadece damage verebilir, bi buff, bi shield vs. birkaç gruba yardımcı büyüsünden başka damage verir sadece. Yani bu adamın shadow priestten çok daha fazla damage vermesi çok normal.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 holy priest yoksa shadow priest alınır. yani bilmiyorum da, bence shadow olmak saçma. eğer damage vermek istiyorsan başka birşey açarsın yani. yetersiz çünkü damage konusunda. priest dediğin heallar.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 12:11 tarihinde demiş ki: Olay instance a almamaları değil. Bugünlerde 5 topicten 3 ünde level 60 ta instance a hunter almıyorlar, shadow priest almıyorlar, warrior almıyorlar... gidiyor böyle, e class kalmadı =) Benim orada demek istediğim, shadow priest ile mage çok farklı, shadow priest bir holy priestten 30% daha az heal yapar, ama damageları da haliyle yüksektir. Fakat kendini hala süper bir şekilde healliyebilir, grubu da. Mage ise sadece damage verebilir, bi buff, bi shield vs. birkaç gruba yardımcı büyüsünden başka damage verir sadece. Yani bu adamın shadow priestten çok daha fazla damage vermesi çok normal. ne ettin abi.shadow priest ile holy priest arasindaki o %30 fark dünyalari degistirir valla :).shadow priest healleyemez deil tabi fakat %30 fark en sonunda basriya ya da basarisizligi belirleyecek bir farktir bence[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Moda artık... Eskiden herkes rogue olurdu şimdi ise shadow priest.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: xrex, 10 Şubat 2005 12:15 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 12:11 tarihinde demiş ki: Olay instance a almamaları değil. Bugünlerde 5 topicten 3 ünde level 60 ta instance a hunter almıyorlar, shadow priest almıyorlar, warrior almıyorlar... gidiyor böyle, e class kalmadı =) Benim orada demek istediğim, shadow priest ile mage çok farklı, shadow priest bir holy priestten 30% daha az heal yapar, ama damageları da haliyle yüksektir. Fakat kendini hala süper bir şekilde healliyebilir, grubu da. Mage ise sadece damage verebilir, bi buff, bi shield vs. birkaç gruba yardımcı büyüsünden başka damage verir sadece. Yani bu adamın shadow priestten çok daha fazla damage vermesi çok normal. ne ettin abi.shadow priest ile holy priest arasindaki o %30 fark dünyalari degistirir valla :).shadow priest healleyemez deil tabi fakat %30 fark en sonunda basriya ya da basarisizligi belirleyecek bir farktir bence Orası da doğru tabi, oynatmadım priest bilmiyorum. Ama classını gücüne bakmadan seçmiş biri olarak pek sallamıyorum o olayı o yüzden böyle konuşuyorum =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aslinda wailling caverns disinda instance tecruben yok ama shadow priest + druid yada 2xSP hem tum grubu healleyip hem nukelayabilirler heralde. ama bi guildda holy prieste de kesin ihtiyac olur.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: sunsh1ne, 10 Şubat 2005 12:20 tarihinde demiş ki: aslinda wailling caverns disinda instance tecruben yok ama shadow priest + druid yada 2xSP hem tum grubu healleyip hem nukelayabilirler heralde. ama bi guildda holy prieste de kesin ihtiyac olur. söediginde haklisin.ilk lvl larda fark ortaya cikmiyor haliyle fakat lvl 40 dan sonra instance larda ya da raid pvp lerde holy priest direk farkediyor.[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: xrex, 10 Şubat 2005 12:08 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 11:55 tarihinde demiş ki: Geçen gün de tam tersi söyleniyordu. Ama gerçekten pes abi, priesti de mage ile karşılaştırdınız ya artık karşılaştırılmayan class kalmadı. karsilastirmakla ne alakasi var anlayamadim.bend iyorum ki shadow priest mage kadar damage veremiyor.karsilastirma degil ki bu.zaten belli olan birsey.instance icin holy priest yerine neden shadow priest alinsin ya da diyelim holy priest var grupta neden mage varken shadow priest alinsin?merka ediyorum yani?bilmiyorsam bilgilnedirin Neden shadow priest alsınlar ?Çünkü shadow priestde çok rahat heal yaparak grubu kurtarabiliyor, büyülerine sadece damage olarak bakmamak lazım , stunu ,fearı,manaburnu...vs ve daha bir çok özelliği var.Ayrıca büyüleride mage kadar verirmi veremezmi bilemiyorum ben hiç mage olmadım ama,her durumda mageden daha işlevli olduğu kesin zaten işini bilen bi adam shadow olsa bile party zor bi durumdaysa işini bırakır partysini healler ,ölen olursa resini çeker sonra shadow çakmaya devam eder bence partylerin holye olduğu kadar shadowada ihtiyacı var, eğer shadow almyan bi parti varsa baştan kaybetmiştir...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hala aradaki farkın sadece %30 fazla heal olduğunu söylüyorlar fıtık oluyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence shadow priestler pvp'de ölümcül, o shadow word:pain öyle bi damage veriyo ki, off.. gerektiğinde heal'i de basıyo bi güzel. ama instance larda tercih sırası düşer tabii ki o doğal. ama sonuçta pvp daha çok yapılıyo ilerde. [signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 10 Şubat 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Neden mi shadow priest oluyoruz? Gayet basit aslında cevabı: PvP Serverında oynamak. Level 60 olduktan sonra sizce diğer insanlar ile çatışmak için mi daha fazla zaman harcayacaksınız, yoksa instance için mi? Bence cevap ortada.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Mirage, 10 Şubat 2005 12:46 tarihinde demiş ki: hala aradaki farkın sadece %30 fazla heal olduğunu söylüyorlar fıtık oluyorum. Değil mi? Ben öyle biliyordum, yanlışsa kusura bakmayın[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 pvp de priest in görevi heal yapmak ve arkadaslarini hayatta tutmaktir.hem damage verip hem heal yapacak mananiz yok.ikisinden birini yapacaksiniz.pvp yi bold yazmakla olmuyor bu isler.neyse ilerde demek istedigimi anlarsiniz[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Elufulec, 10 Şubat 2005 12:54 tarihinde demiş ki: bence shadow priestler pvp'de ölümcül, o shadow word:pain öyle bi damage veriyo ki, off.. gerektiğinde heal'i de basıyo bi güzel. ama instance larda tercih sırası düşer tabii ki o doğal. ama sonuçta pvp daha çok yapılıyo ilerde. ben priest diyorum sana sen gerektiginde heal basar diyorsun.hala ilk etpata damage verme 2. etpata heal düsünüyorsunuz.neden kimse ilk etpata heal daha sonra demage vermeyi düsünmüyor.priest bu priest mage degil.:D[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bir shadow priestin yeteri derecede heal yapamadığını sanıyorsan, bence baya yanılıyorsun. Oyunu bilen bir priestin PvP'de iki rolü aynı anda üsteleneceğini sanıyorsan, gene yanılıyorsun. Bir priestin mana sorunu yaşayacak duruma geleceğini düşünüyorsan bence yine yanılıyorsun. Sonuçta bir Shadow Priest, bütün partisini aynı anda iyileştirebilecek kapasiteye sahip.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 öncelikle tüm betalar boyunca en az tercih edilmis class olan priestlerin simdilerde moda olmasi beni sasirtti (belkide buna etken insanlarin shadow priestlerin gercektende iyi damage spellere sahip olduklarinin farkina varmasidir)shadow priestlerin yüksek levellara kadar zorlanmadan solo gidebilecekleri bir gercek ama bencede mantikli olan yüksek lvl instancelarda shadow yerine holy priestlerin tercih edilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben alliance'daki level 24 holy priest'imle ilk önce öndeki saldıranlara shield yapıyordum, shield geçmeden hemen önce renew atıyordum. arada boşluk kalırsa en yakındaki düşmanlara shadow word atıyordum. bol bol heal.. gayet de seviyordu partimdekiler beni ;).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: xrex, 10 Şubat 2005 13:14 tarihinde demiş ki: pvp de priest in görevi heal yapmak ve arkadaslarini hayatta tutmaktir.hem damage verip hem heal yapacak mananiz yok.ikisinden birini yapacaksiniz.pvp yi bold yazmakla olmuyor bu isler.neyse ilerde demek istedigimi anlarsiniz pvp'de ilk hedef olacağın için heal yapmaya fazla vaktin olmayacak. manan bitmeden ölürsün büyük ihtimalle. o yüzden manayı ölene kadar hem damage hem heal ile ne kadar kullanırsan yararı olur.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Gangren, 10 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Bir shadow priestin yeteri derecede heal yapamadığını sanıyorsan, bence baya yanılıyorsun. Oyunu bilen bir priestin PvP'de iki rolü aynı anda üsteleneceğini sanıyorsan, gene yanılıyorsun. Bir priestin mana sorunu yaşayacak duruma geleceğini düşünüyorsan bence yine yanılıyorsun. Sonuçta bir Shadow Priest, bütün partisini aynı anda iyileştirebilecek kapasiteye sahip. Bir shadow priestin in yeteri kadar heal yapamadigini sanyiorum evet ve yanilmiyorum.biizat sahitde oldum heal yapamadiklarina.lvl 44 shadow priest arkadasimda vardi.uldaman da sinir krizlarine girdik topluca. sen pvp de hangi rolü üstlencen peki? Bir priestin mana sorunu yaşayacak duruma geleceğini düşünüyorsan bence yine yanılıyorsun. lvl kaca kadar shadow priest oynadigini merak ettim...[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Elufulec, 10 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: xrex, 10 Şubat 2005 13:14 tarihinde demiş ki: pvp de priest in görevi heal yapmak ve arkadaslarini hayatta tutmaktir.hem damage verip hem heal yapacak mananiz yok.ikisinden birini yapacaksiniz.pvp yi bold yazmakla olmuyor bu isler.neyse ilerde demek istedigimi anlarsiniz pvp'de ilk hedef olacağın için heal yapmaya fazla vaktin olmayacak. manan bitmeden ölürsün büyük ihtimalle. o yüzden manayı ölene kadar hem damage hem heal ile ne kadar kullanırsan yararı olur. nurfed ün video larina bir göz at.bak nasil oynanior priest :).bulmassan link atarim sana[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 partylerde shadow priestin kolay kolay mana sorunu olacağına inanmıyorum çünkü priestler hep arka planda durarak yavaş yavaş shadow çakıp heal yapıyolar, birden bütün büyülerini harcayıp manasız kalmadığın sürece ,zaten priestin hemen hemen canının iki katı manası oluyo yani...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eu retail de bende Priest açacağım ancak Holy olmayacak bana yada şöyle diyeyim benim oyun tarzıma hitap etmiyor pure healer , kendi ayaklarım üzerinde durabilmek istiyorum. instance lerdede zorlanacağımı sanmıyorum ama tabi zaman gösterecek bunu.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 10 Şubat 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar