Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl coştu mu yoksa banamı öyle geliyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adsl coştumu arkadaşlar ya bu sabah .benim 256 k olan bağlantımla şu anda http üzerinden 100-ila 190- kb arası dl yapıyorum bu anormal bir durum bu nasıl olur ya?[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
256 dslim sabahtan beri 512 gibi download yapıyorum :) 512 de güzelmiş hehe[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 09 Şubat 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hemen deneyelim.

edit: denedim.
çokda çoşuk deil ama daha hızlı gibi? 28-29 la indirirken şu anda 31 in aşşasına düşmedi.

[Bu mesaj Fistan tarafından 09 Şubat 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
KABLO bitti rezil durumdayım 5le bıle downloadu zor goruyorum

Berbat pinglerim HRRRRR kahrolsun adsl[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
abi benimki coştu ama :) yurtdışı downlaodım : 0.63 kb idi dün gece :) şu an nasıl bilmiom (256dls)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
birşeylar denedikler denedikleri ortada cunku 30-32 arası bayagı devam ettı benım dl.Hiç çıkmazdı bu kadar.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
said:
umutsavaci, 09 Şubat 2005 10:48 tarihinde demiş ki:
adsl coştumu arkadaşlar ya bu sabah .benim 256 k olan bağlantımla şu anda http üzerinden 100-ila 190- kb arası dl yapıyorum bu anormal bir durum bu nasıl olur ya?

ara söyle 2mbit yapmışlar seninkini yanlışlıkla.. telekom bu napcağı belli olmaz parasını alır filan[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
tanis, 09 Şubat 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
yaw nasıl anlıyosunuz bu hız olayını.ben yeni aldımda hız=100.0mbps yazıyor(256adslde).var mı boyle bısey?

ethernet kartının kapasitesi o ordan anlayanmazsın.. modemin sayfasında yazar..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
Phlox, 09 Şubat 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
256 dslim sabahtan beri 512 gibi download yapıyorum :) 512 de güzelmiş hehe

Abi kaçla indiriyodun ki!![signature][hline]***THE DREAD LORD***
Mesaj tarihi:
deneme yapıolardır.banada yazın 512 vermişlerdi kabloda[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
walla benim baglantida cosmus durumda seyden olabilir bu arızadan sonra yedekleri devreden cıkartmadıkları icin hızlı olabilir diye dusunuyom.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
256 dsl max 26 değil yok :) teorik olarak max 32 ama pratikte 30u zor geçer sanırım. ama 27-28 olabülü[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
  • Yeni Oluştur...