Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kritikler Hakkında

Throndor

Öne çıkan mesajlar

Burdaki kritiklerde bir sorun var sanki. Yeterince seçici ve yararlı olmadıklarını düşünüyorum. İki elin parmağı kadar adam var düzgün şekilde kritik yapan, gerisi efektif değil fikrimce.. Tamam her eser herkezde aynı etkiyi yapmayabilir, ya da birinin yanlış dediği birşey ötekine kasıtlı yapılmış bir çizgi gibi gelebilir fakat öyle eleştiriler var ki hiç bir seçicilik yok.

Biri herhangi bir sanat değerinin olmadığı gün gibi aşikar birşeyler yapıyor.. Aaaa çok güzel, güzel olmuş vs. vs. gibi yazılar hep.. Yapıcı eleştiri bu değildir ki.. Bu bildiğin eleştirileni bir adım öteye götürmeyecek eleştiridir.. Tamam gerçekten güzel olana güzel denir ama yani öyle şeyler görüyorum ki, eleştirmeye bile gerek yok neredeyse, haala güzel olmuş, iyi olmuş deniyor..

Ayrıyetten hemen hemen hiçbir çizim eleştirilemeyecek kadar güzel olamaz, en azından bizim yaptıklarımız olamaz, genel olarak güzel bile olsa vardır söylenecek bir iki birşey, "şurası şöyle olsaydı, burası da böyle daha iyi mi olur acaba, ama herşeye rağmen çok güzel bir çizim" dersin olur biter..

Çizimlerden çok eleştirilerimiz niteliksiz bence..

Tabi bu nacizane fikrimdir, hiçbir şeyi ve hiçkimseyi bağlamaz o ayrı..[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar büyük boylu diil. sadece beğendim güzel demek de bişi. yani illa kritize etmeye gerek yok. sevdim şahane filan denilebilir pekala. sevmediinizi belirtirken sebep bildirince daa bi güzel günlere koştuumuz realitesini de gözardı etmezsek yadsınmaz bir yakınsanasdşslfjgşaslfdgç...[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

periyodik olarak açılıyor bu tip
konular. Ben artık savaşmaktan vazgeçtim
horace nin dediği gibi
alacağını almak ya da almamak
yıpranmak ya da yıpranmamak
eser sahibine kalıyor yine de .[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sosyal ağlarda paylaş

bazen bazı eleştriler yıpratıcı oluyor, insanın sevkini kırıyor, (yada bana oyle oluyor bilemiyorum)cogumuz kendi çapında yapıyor cizimlerini,buraya koyup kendini bir adım daha one goturmek istiyor.(her ortaya konan, herkese guzel gelecek diye bir durum soz konusu değil,elbette eleştrilecek.)Acılan konu amacından cıkıyor falan.. Nebiliyim işte, bunlar da olmasın istiyorum ben, elestrilerimiz yapıcı olsun kısaca.[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow

[Bu mesaj dory tarafından 10 Şubat 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...