Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 sağolasın abi, 21 ine randevu aldım gidince sölücem,var valla ağrım,sabah 0'dı da sonra azıttı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 geçmiş olsun. bu konuyu okuduktan sonra müthiş karın ağrılarıyla hastanelik oldum bi an gtüm attı safra gg diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Promenader said: geçmiş olsun. bu konuyu okuduktan sonra müthiş karın ağrılarıyla hastanelik oldum bi an gtüm attı safra gg diye. Aman abi safra agrisi efso bisey, neymis problem peki ? Bi de sabah 0 agrim vardi, su an inanilmaz agrim var, ameliyat sonrasi ilk defa bu kadar agrim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 dandik enfeksiyonmuş önemli değil yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Promenader said: dandik enfeksiyonmuş önemli değil yani :p geçmiş olsun dikkat etmek lazım,altından safra vs çıkmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 mardox said: Bu arada senko ile Bright'in tibbi konularda danisma amacli acacaklari konulari merakla bekliyor olacagim. kin tutan dr detected :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 ben de okuyunca irkildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 + apandisit cikmaz umarim perisan olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 yok bee tanıdığım çok iyi oto tamircileri var, onlara sevk etcem. siz de çok kötü niyetlisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Goering said: + apandisit cikmaz umarim perisan olursun apandisti 9 yaşında falan aldırmıştım,net diyim,safranın ağrısı apandistin ağrısına bin basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 mardox said: yok bee tanıdığım çok iyi oto tamircileri var, onlara sevk etcem. siz de çok kötü niyetlisiniz :) ahaha :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Ya ameliyat olanlara ve dr patilere bu sorum, agrilar tabi zaman gectikce azaliyor ama iki sorunum var doktora da sorucam, 1 mideme bicak batiyo gibi bisi saplaniyo boyle bi agri var gaz falan mi bu ne ? Bunu yasadiniz mi ? 2 ulan her yemekten sonra insanin kakasi gelir mi kardesİm hemen kakam geliyo antibiotiklerden mi bundan sonra hep boyle mi olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 seninki kesin psikolojiktir cok dusunuyorsun olmaz deme psikolojik olarak 8 ay kendini hamile sananlar var, beyin kuvvetli bir organ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Yok be abi oyle psikolojik bi durum yok bence bicak saplaniyor ya resmen bi de kakam psikolojik olarsk gelmez heralde haha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 umarim gecer agrilarin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 sardalya said: umarim gecer agrilarin :D her türlü geçicekte kaka olayı sinir bozucu,bi yemek yedim dışarda koşa koşa kakam geldi aminyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Tesekkurler ModeZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 bol sıçmak sıhattir derdi anneannem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 senko said: bol sıçmak sıhattir derdi anneannem. hayır güzel bişey tabi sıçmak kadın haklı da dışarda hoş olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 sadece antibiyotikler de kendi başına ishal yapabilir. çok rahatsız ediyorsa değiştirilebilir. Ama doğru kararı ameliyatı yapan doktor verir. Bu iş terazi işi, ishalin verdiği konforsuzluk olası bir enfeksiyondan daha önemsizse kullanmaya devam etmen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 geçen hasta oldum antibiyotik kullanıyorum neyse 10. ya da 12. falan antibiyotik atışım olacaktı saatini geçirdim diye aç karna atayım dedim 1 saat sonra böyle bi ishal yok asds bödöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Antibiotik bitti bakalim kaka ondan mi geliyomus test edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 kakanın gelmesini biz de merakla bekliyoruz panpa gelişmelerden haberdar et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Cuma hakkinda daha az sey ogreniyoruz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 senko said: kakanın gelmesini biz de merakla bekliyoruz panpa gelişmelerden haberdar et :) kamuoyuna ilgili aciklamayi yapicam bu bok nerden geliyor nasil geliyor hic bisey gizli kalmayacak merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar