Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Lvl 30 a kadar hunter oynadım ve ilk char olarak hunter yapacağım fakat 2. char olarakta mage düşünüüyorum ama bunun yerine shamanda olabilir. Mage lvl 24 e kadar oynadım biliyorum ama shaman konusunda hiçbir fikrim yok biraz anlatırmısınız? Nedir iyi yanları kötü yanları? Not: Duel de hunterla tek yenemediğim classtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben beta'da Shaman oynadım Lvl: 26 Shaman yaptım. Shaman pvp için en uygun karakterlerden birisi hatta en uygun karakter diyebilirim. Hem Melee hem de Büyü damagelerini yeterli seviyede verebiliyor, heal ve resurrection büyüleri var. Totemlarla çok etkili (fire,earth,lightning ve frost yanlış hatırlamıyorsam). Çok iyi de solo oynarsın ancak 20'ye kadar en güçlü karakter olabilir fakat 20'den sonra resmen güç kaybetmeye başlıyor, diğer karakterler aşırı güçlenirken shaman normal bir karakter oluyor. Yani gavurların dediği ALL-Round-Class yani her şeye sahip orta dereceli de olsa melee,büyü ve heal yapabiliyor. Ben yine de Mage açıcam çok daha etkili bir karakter.. [Bu mesaj Goering tarafından 10 Şubat 2005 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kR4L s3Ns1N ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 e tabii sınırlı beta deneyimi ile retail deneyimi arasında farklılık olabiliyor..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fb'da lvl 20 mage'im vardı memnundum fakat bu bi gerçek ki hiç bir zaman bir warlock'u ve Hunteri yenemedim ! benden kaynaklanıyo olabilir tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 L60 ol ondan sonra onlar seni yensin. Tabi doğru şeyleri yapman kaydıyla. :D[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 öncelikle wtf diyorum ne kavgacı adamlarsınız... level 24 shaman yaptım phase 2 da.. bonepart ın dediği gibi çok önemli özellikler 20-40 arası geliyor. bence shaman ın en cool özelliği ghost wold.bikere dans edebiliyo:-P şaka bir yana çoğu immobilize eden büyüden(frost nowa vs) ghost wolf a dönüşerek kurtulabiliyorsun.kaçan adamları ekstra zevkli yakalıyorsun.hunter ın aspect of cheetah ından hızlı ,questlerde hızla sağa sola gitmeni sağlıyor (desolace e giderken peşimden infernal dev felan kovaladı yakalayamadı :-p). shock speller ve totemler uygun combo içinde kullanılırsa oldukça güçlü oluyorsun.chain heal ve chain lightning gibi cool abilityler de shamanda . gerçi biraz gear dependent bi class.eğer tek el kullancaksan sorun yok ama çift el kulalncaksan çok sağlam zırhlar bulman gerekiyor.stoneskin totemle damage red. gelsede özellikle 2-3 yaratık birden çullandımı genelde ölüyorsun yani . talentlere gelince ben heal kısmını sallamıştım.elemental mastery de çok güzel özellikler var.gördüğüm çoğu kimse ghost wolf casting time azaltmak için talent almamış kesinlikle tavsiye ederim.çoğu zaman ölümden kurtarıyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Jezz, 10 Şubat 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Not: Duel de hunterla tek yenemediğim classtır. HOLEEEEEE =) Bir tane huntera duelde ezik bab pls demeyen yazı yazıldı şu forumlara, gözüm açık gitmicem =) Edik : ühü, ben hunterla yı hunterlar diye okudum. Sanki mage oynayıp da hunterları yenememişsin gibi yorumladım. ühü. Ama olsun geri kalan tüm classları almışsın, buna da şükür =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Shaman aç bence mage yerine[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oynaması gerçekten zor ve oynadıktan sonrada çok tehlikeli bi class shaman ben level 50 olduktan sonra karakterlerı tam anlamı ıle kavradım zaten cogu traın de gelmıştı 56 lara dogru 76 str 76 agı totem falan dıkıosun setlerden aldıgın ınt lerı totemler ıle kapatıosun yanlız mananı bıtırmemen gerekıo cok saglam mana poolun olması gerek melee olarakta bi shaman melee de shock destekleri ile zorlanmadan warrior kesebilior korkulucak iki class var teki rogue diğeri ise priest zaten son yapılan wow muhabbetlerınden sonra orc shaman mage lere karşı da çok etkılı racıal abılıty den dolayı polymorp attıktan sonra str bonusu veren abılıty acılarak dmg alması saglanıor karakterın ve poly den cıkıorsun shaman ıle ılgılı başka soru yada onerı veya template ıseteyen olursa yardımcı olabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bana mage yakın geliyor ama shaman da sağlam[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Walla shaman a okadar güvenemiyorum shamanda tam arada bir char, ne healer ne tank ne dd aynı hunter gibi. Oyüzden mage başlıycam ikinci char olarak belki shaman denerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Herkesi yenmek isteyen buyursun şaman açsın. Hiç oynamadım ama çok şamanla karşılaştım. Bir büyüsü var direk büyüyü fizzletiyor. 6 Sn %50 hızını düşürüyor sağlam dmg veriyor. Cast edilen sadece 2 büyüsü var wolf ve heal. Silahla 100 civarı vuruyor (lvl 30 için) Instant castlerinin cooldownlkarı oldukça az. Zayıf yönü olmayan bi class. Wolfu zaten en sinir şeyi combat sırasında travel forma giriyor adam rekor ötesi yetişmek imkansız zaten.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ve biz aynı hızı veren aspectle dizzy oluyoruz dmg yiyince. Classlar gayet güzel bence, şimdi shaman karşısında ağlıyor gibi gözükmyeyim ama, shamanın şu an için overpower olduğu bilinen bir gerçek. Ha nolcak, nerflencek yani kurtuluş yok =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: CraftedbyMalibu, 10 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Herkesi yenmek isteyen buyursun şaman açsın. Hiç oynamadım ama çok şamanla karşılaştım. Bir büyüsü var direk büyüyü fizzletiyor. 6 Sn %50 hızını düşürüyor sağlam dmg veriyor. Cast edilen sadece 2 büyüsü var wolf ve heal. Silahla 100 civarı vuruyor (lvl 30 için) Instant castlerinin cooldownlkarı oldukça az. wolf a dönmüş kaçmaya başlayan shaman zetn ölücek olan bi shamandır al yanına swiftsness potion 15 sanıyede zaten yatırırsın yere oyunda potion zamanlaması herşeyden önemli arkadaşlar yukarda bi arkadaşım ortada kaldığını söylemiş shaman için bence bu yorumuna yuksek level lara geldıgı zaman kendı bıle katılmıycak . Zayıf yönü olmayan bi class. Wolfu zaten en sinir şeyi combat sırasında travel forma giriyor adam rekor ötesi yetişmek imkansız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Ve biz aynı hızı veren aspectle dizzy oluyoruz dmg yiyince. Classlar gayet güzel bence, şimdi shaman karşısında ağlıyor gibi gözükmyeyim ama, shamanın şu an için overpower olduğu bilinen bir gerçek. Ha nolcak, nerflencek yani kurtuluş yok =) aşırı bi ağırlığı yok nerflenmezde bu vakitten sonra zaten totemlar üstünde çok değişiklikler yapıldı colddownlar vs vs baştaki shamanın abartılığı zaten yok ama eğer akıllı bir oyun stilin ve ping durumunda normalse pek ölmüyorsun shaman ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi zaten olay o yani kendi lvl ımdaki şamanlarlada kapıştım ama kaçmasını engellemek diye bişey yok. Wolf Forma geçerken büyü efekti belli olmuyor Counter Spell atamıyorsun. Zaten daha öncesinden heal potion içtiğin için Speed potionu kullanamıyorsun. Teş çare biraz şansıylsan Frost nova ile dururmak o zamanda healleniyor falan :=) Wolf Forma dönüşme olayı olmasa çok daha adaletli bir class olur en azından arada bir ölür.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Cidden ya. Bir de aspect of the tiger olmasa cinnet geçirtirdi o wolf olayı. Aynı hızda gidip concussive falan atmaya çalışıyorum böyle en azından. Allah sabır versin =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: CraftedbyMalibu, 10 Şubat 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Abi zaten olay o yani kendi lvl ımdaki şamanlarlada kapıştım ama kaçmasını engellemek diye bişey yok. Wolf Forma geçerken büyü efekti belli olmuyor Counter Spell atamıyorsun. Zaten daha öncesinden heal potion içtiğin için Speed potionu kullanamıyorsun. Teş çare biraz şansıylsan Frost nova ile dururmak o zamanda healleniyor falan :=) Wolf Forma dönüşme olayı olmasa çok daha adaletli bir class olur en azından arada bir ölür. iide arkadaşım wolf formda iken hiç bi spell cast edemezki sadece oyundaki bazı levelların class lara verilen gift tarzı trainleri bunlar level 20 de wolf oluorsun 40 ta mail diğer classlar içinde değişik uber trainler var belli levellarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya allahını seversen wolf forma geçerken nasıl gormuyorsun armut gibi gozukuyor o wolf forma gecerken sen ne yapıyorsun wolf forma gecsın ölemi koşturim diyorsun abi bırakın shaman overpowered filan değil yani bıkmadınız halen shaman böle shaman şöle demeye druidlerde cat forma geçiyor aynı şey yani ben shaman oynamam etmem sevmemde ama yeter valla git gel shaman böle shaman şöle[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eh görünmüyorki yazdık değilmi? Mesela heal atarken elleinden yeşil bir efekt çıkıyor gayet güzel anlıyabiliyorsun ancak wolf forma geçerken öyle bir efekt yok. edik: yanlış okumuşum bir bölümü. [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 10 Şubat 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: CraftedbyMalibu, 10 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki: eh görünmüyorki yazdık değilmi? Mesela heal atarken elleinden yeşil bir efekt çıkıyor gayet güzel anlıyabiliyorsun ancak wolf forma geçerken öyle bir efekt yok. edik: yanlış okumuşum bir bölümü. ya şöyle düşün sende bi shaman yerinde duruorsa kıpırdamıorsa anlaki sende wolf forma geçiyo bak arkadaşım elınde ışık yanması ıle ışık yanmadan beklemesı sende aynı çakallığı uyandırsın :) biraz kurt oyuncu olun ya herşeyide söylemiyelim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ^.^[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 10 Şubat 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 IGW varsa zaten görsen nolcak basana kadar o gitmiş olur.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hey allahım herşey bitti wolf form kaldı ya o salak bi spell arkadaşlar onun yerıne eartbınd dikip kaçmak daha mantıklı veya frost vurup kaçmak zaten wolf a geçmesine gerek yokki shamanın bi shaman kaçmak istese zaten yakalıamazsınkı sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar