DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bence gerçekler ve şu an adam trilyoner oldu. Ama ordan gelecek parayla hiç mutlu olamayacak, lanetler peşini bırakmayacak.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=__d5_rRlf48
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 o dekadrahmi 43 gram saf gumus degilse sahte..
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 hacı bi bak şu dekdrahmi midir nedir gerçek mi değil mi ? biz de heycanlandık burda belki 3-5 nemalanırız trilyoner olsan
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ben yinede bir muzeye gostermeye karar verdim sonucu bildiririm , benden ses gelmezse bilin ki hawaii de ozel yatimda martini yudumluyorumdur sdf
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 her gün farklı bir okuma yapıyorum başlığa. bugün: evde bulunanı sikkeler...
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ulfang said: ben yinede bir muzeye gostermeye karar verdim sonucu bildiririm , benden ses gelmezse bilin ki hawaii de ozel yatimda martini yudumluyorumdur sdf gitmeden bi sakal at be hacı be
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Sikkelerin hepsi döküm ve yeni ancak bu bile başına bela açmaya yetebilir. Bu sanıyorum elmalı hazinesinin replikası. https://www.gelgez.net/wp-content/uploads/2017/06/elmali-hazinesi-nedir-nasil-bulundu-fotograflar-6-gelgez.jpg İlki Atina Antik kentinin sikkesi baykuş ve A-E'den belli oluyor zaten arkadaşlar söylemiş. İkincisi de Büyük İskender arkasında elinde Kartal tutan Zeus var. Eskiden İzmir - Kemeraltı Çarşısı, Kızlarağası Hanın'da avludaki bir dükkanda bu sahte sikkeler satılıyordu tanesi 4 tl'den.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 abi oha dedim... şanş eserimi yoksa araştırdın da mi buldun?
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sunlarin biraz daha cafcaflisi yapip etsy yada ebayden direkt replika olarak satmak daha karli 10 dolara 30 dolara tutturabildigine sat iste..
Öne çıkan mesajlar