DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bence gerçekler ve şu an adam trilyoner oldu. Ama ordan gelecek parayla hiç mutlu olamayacak, lanetler peşini bırakmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=__d5_rRlf48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 o dekadrahmi 43 gram saf gumus degilse sahte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 hacı bi bak şu dekdrahmi midir nedir gerçek mi değil mi ? biz de heycanlandık burda belki 3-5 nemalanırız trilyoner olsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 sikko bunlar para etmez heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ben yinede bir muzeye gostermeye karar verdim sonucu bildiririm , benden ses gelmezse bilin ki hawaii de ozel yatimda martini yudumluyorumdur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 her gün farklı bir okuma yapıyorum başlığa. bugün: evde bulunanı sikkeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ulfang said: ben yinede bir muzeye gostermeye karar verdim sonucu bildiririm , benden ses gelmezse bilin ki hawaii de ozel yatimda martini yudumluyorumdur sdf gitmeden bi sakal at be hacı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Sikkelerin hepsi döküm ve yeni ancak bu bile başına bela açmaya yetebilir. Bu sanıyorum elmalı hazinesinin replikası. https://www.gelgez.net/wp-content/uploads/2017/06/elmali-hazinesi-nedir-nasil-bulundu-fotograflar-6-gelgez.jpg İlki Atina Antik kentinin sikkesi baykuş ve A-E'den belli oluyor zaten arkadaşlar söylemiş. İkincisi de Büyük İskender arkasında elinde Kartal tutan Zeus var. Eskiden İzmir - Kemeraltı Çarşısı, Kızlarağası Hanın'da avludaki bir dükkanda bu sahte sikkeler satılıyordu tanesi 4 tl'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 abi oha dedim... şanş eserimi yoksa araştırdın da mi buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sunlarin biraz daha cafcaflisi yapip etsy yada ebayden direkt replika olarak satmak daha karli 10 dolara 30 dolara tutturabildigine sat iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 sen bu isi biliyorsun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar