Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 aslinda tüm sorun türkçe karakterlerin (sanliurfa ve igdir) çikmamasi baam bu sorunlarin ve onun koaka dan oyun oynayamamasinin aresten kaynaklandigini düsünüyor var midir boyle b1rsey?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ares degil, yaninda yukledigi bir takim adware/spywareler yapiyor. Ad-aware ve Hijackthis kullanarak temizleyin onlari, Ares yerine de Ares Lite kurun, pek birsey olmaz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ad-aware ile tarattik bi sürü bisey buldu ama y1ne olmuyo[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Abus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende direk ares kurulu ama bir şey olmuyor kurulum sırasında yan programları yükleme seçenekleride[signature][hline]Love is Divine
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 baggio doru solemiş Areslite kullanın içinde hiç bi tehdit yok ve süper hüper bir program[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ares gibi mubarek program varmı be :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 1. Ares 2. Emule 3. Kazaa Budur! Bende Ares var hiç bir sorunum yok.[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Evet Ares Rulz[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hallettik sorunu[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o sorun senden deil çektiğin adamdan kaynaklanıodur.bende de 256 adsl war bazen öle adamlara rastlıorum 4 ile fln çekiorum.ama başka birini dene düzeldiğini görürsün.
freedomordetah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tamamda genelde oyle oluyor yani yıldızlara gore belirlenmiyormu ve su ana kadar sadece 3 yıldız gordum
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben aresten 27 ile cekiyorum bazen ucuyo 29 a cıkıyo hehe[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ares ile Ares Lite'in ayni networku, ayni sistemi kullandigini; buna ragmen adware ve spywaresiz oldugunu belirtelim de, tam anlasilmamis sanirim :) Ares Lite > Ares yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ares var downloadlar 0,50kb lerde napacam:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 are çok iyi programda bazen hatta çoğu zaman baglanıyor yazıyor sonra yüklenmiyor.bunun nedeni o kullanıcının upload yapılamsının istememesidir.dimi?
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ares lite hangi portu kullanıyor????[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 09 Şubat 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi areste olucağını sanmam bence eski bi ares sürümün varsa olabilir.ares lite yükleyip bi dene istersen...
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Beyler benim de areste bi sorunum. Download yapamıorum. Leech paused dio?!? Sorun ne? Napmam gerek?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Up acil cevaba ihtiyacım var ares kullanıcıları[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 wallahi hiç bi problemim yok ares le ilgili cillop gibi çalışıo :)kazaa ya 5 basar..kaza iki saatte buluyo bunda anında çıkarıo.almayanlar mutlaka alsınlar. [Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 10 Şubat 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar