senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 neresi var :D ev malum bayram diye kalabalık, doğru düzgün çalışamıyorum, şöyle biraz sakin, rahat çalışabilceğim neresi var? ben bi kentpark'ta starbucks biliyorum bu tarza uyan da orda bişi yapılmaz çok kalabalık oluyor. bir de bi tane güzel pub söyleyin, 2-3 bişi içebileceğim, kriter yine kalabalık olmaması, bir de fıçı guiness'i varsa tatlış olur. eskişehirliyiz de belki 4 senedir evden çıkmadım burdaki. Bilmiyorum sağ soldaki mekanları teşkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 pub için drunken duck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 eyw oraya gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Drunken duck kapi onu kalabalik olur muhtemelen de orayi nasıl bilmion, gitmedik mi beraber Esgaz'in oralarda sakin barlar vardır, ismen bilmiyorum da guiness bulamazsın. Calismak icin de arka bahcenin içerde oturabilirsin adalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 gittiğimiz yer orası mıydı bi yere gittiğimizi hatırlıyorum da ismini unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 4 senedir evden mi cikmadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Yine bi bayramdi :p Viski salatalik turşusu tuzlu fıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 hatırladım hatırladım :) eski günlerin hatrına gideyim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Shroomhaus Girisimcisini taniyorum saglam adamdir. Mantarli yemekleri guzel ickileri oldugunu biliyorum. Kendi yetistiriyo mantari zaten istiridye etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Sen İstanbul'da değil miydin hocam ya? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 bi hafta buradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar