Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Buluşması...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LAN party gibi bi buluşmamı düşünüyosun? yoksa öyle nargile cafe vs. olaylarmı?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
SU KAR tatili icinde yapsak prawler ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
LAN party taraftarıyım.

günler uyuşsun bathory'le görüş senin organizasyonundan sonra da lan party'e gidilir sabaha kadar.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
Abibide su trafik sınavi var haala ehliyeti alamadim 4. girisim :( sadece mototr kaldi neyse[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
hmm tamam o zaman bana uyar gene ama dersane var hafta ici ondna bare hafta sonu ayarlansin please[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Lan party'e gelin diye kimselere yalvarmicaz zaten gelen gelir. Bana göre geçen tayfa gelsin yeter çok eğlenmiştik tabii eklenen eklensin eklenmeyen eklenmesin ama aynı gün olmaları daha mantıklı[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
Bana uyar vallahi bi tanısıp koklasalim :P muhabbe sohbet olsun ah bide kız arkımı sokabilsem patiye onuda getirirm :( ama paticigi sap sitesi zannedio sadasda[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
hmmm 18+ bar yapalim gerce yok iste cok madalyali abilerimizden biri ayarlasin ben gelirim her türlü hehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
çok madalya çok saygı..
ne kadar ekmek o kadar köfte..

post kasıp saygı kazanmak isteyen insanlar da sen ve senin gibiler yüzünden çıkıyo kusura bakma..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
ehaeheahu carptirdi gene biri ne alakasi var ?

Genelde öle arkadaslar yapio böle organizasyonalri ondan dedim Saygi farkli bi kavram karistirmayalim benim herkeze esit saygim var burda[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Tabiki ben :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
18 + bar diyoruz
17 şubattan sonra diyoruz
17 şubat cuma akşamı olabilir mesela.
kar da kalmaz hem
neyse ben derse döniim arada bakarım gene
[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!

[Bu mesaj Prawler tarafından 09 Şubat 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmm abi söle diyim ben size tabiki bi kisiyi dinlemezsiniz ama
benim trafik sınavim avr :(( 18 iydi gailba[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
kandirdilarmi beni ? evet aslinda cumartesi olmasi lazim allaalla trafik kursum yanlis mi bilg. yahu dur ariym[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
taksim uyar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
  • Yeni Oluştur...