dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Herkes alabiliyor, ama dex olmayınca düşüyordu galina başarı oranı. Ben ilk act de epic dagger çalmıştım (vendor un sattığı her şeyi görüyorsun, ağırlığa göre başarı oranı değişiyor), sonra bam bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 release olduğunda oyunun fiyatı değişir mi? yoksa şimdi mi alayım. en son baktığımda act 1 vardı oyunda sadece, ne hızlı bitirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 öyle olmuyo o iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=FCiKL1IMYaA http://www.youtube.com/watch?v=vBrWn2hMiWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Original Sin 1de co-op cok sikici gelmisti. Simdi aslinda kiz arkadasimla oynayacak, guzel hikayeli uzun diyaloglu falan bir oyun ariyordum. Ne dersiniz bu kotarir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 kotarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 kotarir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 kız arkadaşı olmayanları kotarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Erkek bul sen de benim gibi, 4 kişi akıcaz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=kMHqguB7ihE dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 tr fiyatinin 75 lira olup eu fiyatinin €44 olmasi... hediye de edemiyorum simdi bi tane daha account acicam kiza oynasin diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Batinin ahlaksizligi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ahaha eski bi acc vardi yerli store, ona da kabul etmiyo avrupa ip si oldugu icin. abi sacmaliga gel sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ver bilgileri burdan ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 enpara iban vereyim, bas parayı gift'liyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 36 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AwfCTV466_0 https://www.youtube.com/watch?v=ZDeYDSzE7EM&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 ilk oyun için coop ta okumaktan bayıldık dedilerdi. Bunda da aynı şekil mi yoksa voiceover var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Cokomantis said: enpara iban vereyim, bas parayı gift'liyim ya. onu ben de yapabiliyorum zaten kendi mainimle, karsisi alamiyo hediyeyi dogal olarak zonelar farkli olunca. muhtemelen trde login olursa o account ona gore fiyat gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 her npc ve dialog a ses kasmışlar https://www.youtube.com/watch?v=DWCpzzG8dtE&t=3s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Esh said: Cokomantis said: enpara iban vereyim, bas parayı gift'liyim ya. onu ben de yapabiliyorum zaten kendi mainimle, karsisi alamiyo hediyeyi dogal olarak zonelar farkli olunca. muhtemelen trde login olursa o account ona gore fiyat gelir. haa öyle miymiş gift şeyi. ben burdan para basmak istiyordum ya, aklına başka bi plan gelirse söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 adamlar her turlu cakalligin onune gecmisler ya boyle deildi bu sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 ben de diyorum ki, ver u/p girelim buradan, ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Esh said: adamlar her turlu cakalligin onune gecmisler ya boyle deildi bu sdfgsd Nasil la, ben gecenlerde turkiyeden almistim tr kredi kartimla ekleyebilmistim. Yeni mi geldi bu olay? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 dreagloth said: ben de diyorum ki, ver u/p girelim buradan, ekleyelim. Abi onu da denedik :D Du bakalim bi mail attim larian a, steam family share ile tek kopyayla co op olur mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar