Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 HBO Now'u indirebilmek amaciyla Opera'nin built-in VPN'i ile US uzerinden baglanmaya calistim ama hala geographic restrictions nedeniyle indirmeme izin vermiyor? Amazon uzerinden adresimi bile US olarak degistirdim ama ise yaramiyor. Nasil kandirabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 en keko yerleri bile kandiramazsin freevpn ile nerde kaldi amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 paralı vpn ile kandırmıştım ben. torguard'ın 10 tane falan amerika serverı var. bazılarını amazon yiyor bazılarını yemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Sistem location, tarayıcı dili falan onlardan anlıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 tarayici dili belki gps apisi falandir, amazon boyle seylere hic takilmaz bunlari engellemek icin zaman/para harcamaz. ben ayni kredi kartiyla 20 tane free prime hesabi acmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 bende bitane free prime hesabı açamadım, amazona ulaştığımda kredi kartın tr o yüzden dediydiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 https://www.smartdnsproxy.com/news/unblock-websites/access-hbo-now-outside-us-with-smartdns-52.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Yok Amazon.com onu da yemiyo Halt etmis sunu kim region specific yaptiysa. Ulan dosyayi indirmeme izin ver bare, sanane yani benim regionumdan allahin belasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Region and Language'den location'ı değiştirip denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 olmazsa en son bir de amerikaya gidip dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar