Chosen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Elan Realms serverında Görev tahtası diye bi scp var tahtaya dclick yaptıgınızda karısınıza bir menu gelıyor ve takribi olarak 20/30 tane gorev var ornek olarak 3 lich öldür 3K kazan tarzı bişiler bu tarz bi scp aarıyorum yardım eden etmıyen herkese şimdiden tesekkurler...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock:
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 -Loe- isimli user'buna çok benzer bir script yazmıştı ben real arkadaşı olduğum için biliyorum ona p.m atarsan sana yardım eder chosen.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 belkide yayınlar ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
trodoon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadasim dedigin scpyi aradim tandigm butun arkadaslara sordum. gercek guzel bi scp bulursan banad a yolla ;)
Nilya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yapamazsan sole ben yapam tamam mı TheCoder [Bu mesaj Nilya tarafından 17 Ocak 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Nilya sen önce sponsorunu bul bence.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Albert Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 :)[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu tahtanın scpsi on=@dclick if !() src.events +e_quest_lich src.sysmessage 3 lich oldur 3 k kazan :) else if ( == 3) src.sysmessage Odulun Cantana Kondu! src.newitem i_gold src.act.amount 3000 src.act.bounce else Sysmessage suan bir gorevin var zaten :) return 1 endif bu da lich in charının scp si : ) on=@death if () if !() src.tag.olulichsayisi 1 return 1 elseif ( == 1) src.tag.olulichsayisi +1> return 1 elseif ( == 2) src.tag.olulichsayisi +1> src.sysmessage Gorev Tamam! Gidip Odulunu Al. return 1 endif sorunsuz calısır sanırım yazdık işte euheuhe[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM edit: smileys [Bu mesaj Tcpip tarafından 17 Ocak 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ahah guzel scp olmus denedimde calismadi ama guzel script yaziyorsun bunu soliyiym
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sphere de uo da yok elimde deneyemedim vardır bi hatası :)[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yetmez bikac eklentide olsun hatta bazı pointlere ootomatik yaratıklar eklensin ki görev zor olsun. *dört gözle bekler *[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 coder arkadaş sana yaptıktan sonra banada yollarmısın :) * bedavaya yaptırandan bedavaya kapmaya çalışır *[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. [Bu mesaj Lucas1 tarafından 17 Ocak 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ups ki kere yollamışım.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. [Bu mesaj Lucas1 tarafından 17 Ocak 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Nilya zçtı birazcık.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 walla zbişko yazmıs elan realms te gordum scripte resmen bayıldım zbişkodan istedım ver dedım nuh dedı scp verırım demedi... ulan becerıbiliyo olsam ben yazarım :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
jonq Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 SWG oynayan bilir ordaki "Mission Terminal" leri. Uzunca bir sure oynadık bir kac sey esinlendik o oyundan dogal olarak kimseden de saklamıyoruz daha bir suru sey var esinlendigimiz :) Ayrıca Zbisko yazmadı o scp yi ve simdilik kimseyede vermeyi dusunmuyoruz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zbişkonun yazıp yazmaması onemlı değil kım yazmıssa ellerine sağlık guzel bişi olmus ve resmen ilk gordugumde " bravo " dedım benım hosuma gitti illakı ben o scripti istiyorum diye bişide demıyorum zaten ama bu tarz bişiler arayısı içersindeyim.. saolsun arkadaslar ihtimam gosterip yardımcı oldular....[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Chosen fiktin cok hosuma gittide kim yazıcak bu script i yazsalar bile vermezler aslında cok guzel olurdu bole bisi
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 walla ne yapalım en sonunda işbaşa düştü deriz oturur biz yazmaya calısırız :) ki pek becerebilcegimi zennetmıyorum ama sanırım bayagı bi urasıcam becerirsem buraya zaten anında copy / paste :))[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Lower Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Görevi seçtiğinde adama bi item verilir timer check için, birtanede event verilir. belirli bi surede gorevi bitirmesi söylenir. Mesela 3 lich öldürücem ben gidip lich'i kestiğimde eğer gorev eventi varsa öldürdüğüme dair bişey çıkar cantasından. sonra gidip o esyaları üst üste koyup gump'i actıgım taşa targetlerim ve bana odulumu verir. Basit gibi gözüküyor..
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Chosen yazarsan ilk benim ozele copy paste yap :)
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende bunu uoda ilk ben uyguladım sanıyodum (bkz: swg)[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bronx ya hane diom yollasan bana :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
DreamLoRD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ArkadaşLar. ben Scripting e yeni başladım ama yine baya iyi yol aldığımı düşünüyorum. missionları buraya yazarsanız, ben evde yazıyorum. ama görev konusunda pek yaratıcı sayılmam. yazılması kolay bir script gibi görünüyor. eğer missionları yazarsanız scripti bitirip hemen buraya c/p yapacağım. (Tabi Scripti yazabilirsem :))[signature][hline]Cehennem.org | Msn | Link Arşivi | ForumLar Kalabalık Sandığımız Dünyada, Tek Başına, Cehennemi Yaşayan İnsanLarız.
Öne çıkan mesajlar