Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 selam, oyun inanılmaz iyi :) 2d metroidvania. hissiyat ve lore'un verilişi olarak dark souls'a yakın. ölünce paracıklarımızı kurtarmak için öldüğümüz yere gitme mekaniği de mevcut ama dark souls kadar ağlatmıyor. tabi ki metroidvania klasiği olarak yeni skill'ler aldıkça önceden kapalı olan yerlere ulaşabiliyoruz. ben genelde backtrack'ten bayarım ama bunda her yeni skill aldığımda haritayı açıp sapık gibi önceden gitmediğim her yeri deniyorum (nereye niye gidemediğimi unuttuğum için tekrar uğramam gerekiyor :)) şu var bu kolaylık var diye pek anlatmak istemiyorum, ben sadece art style'ını, metroid olduğunu, bir de milletin baya beğendiğini bilerek girdim. şu an review, wiki, trailer falan hiçbir şeyine bakasım yok. ilerde açılacak yeni skill'ler bile benim için spoiler :) artstyle çok tatlı, müzikler çok güzel, atmosfer süper, kontroller net (''tight'') ve tutarlı. hayvan gibi iyi raw gameplay, no bullshit. hani eksi sayılır mı bilmem de oyun kendisi "gamepad recommended" diyor daha ana menüye gelmeden, fyi. http://store.steampowered.com/app/367520/Hollow_Knight/ https://www.youtube.com/watch?v=UAO2urG23S4 ulan... çok iyi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 bir de bilmemneresi bug'lıymış falan bir şeyler gördüm steam yorumlarında da şahsen 7 saat içinde bug görmedim. siz gene review izlemeden / okumadan dalmayın, sorumluluk kabul etmiyorum. metroid oldu mu içim bi hoş oluyor zaten (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Dead Cells'e de bir göz at o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 bundan önce ona başladıydım, 15-20 saat de ona gömdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 dead cells daha çok hoşuma gitti alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Dead cells inanilmaz zor yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 oyunun daha başında 1200 shekel kaybettim, zamanı geçirmemiş olsam basıyordum refundı. nasıl dark souls kadar üzmüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 dark souls'ta HAAAYIIIIIIIIIRRRR diye haykırıyorum abi. bunda daha tatlış bi şekilde "yaaaa..." diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 white palace'ı bitirdim dur bu yeterince zor değil ya diye PATH OF PAIN'e girdim. controller sırılsıklam şu an. bari sonunu göreyim diye şu elemanı izledim oyunu kapadım sdfs oyun sonu spoilerli video https://www.youtube.com/watch?v=a5EUUB5_HwY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 buna 4. kez mi ne beleş dlc geldi ve haftasonu indirimine düşmüş indieler için standart bu oyun olsa dünya ne kadar güzel bir yer olurdu http://static.metacritic.com/images/products/games/3/fd70012d9a9323ca09db26bc8d15f729.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 bi de indirime girmiş, 15 lira mı ne. 2.5 dolares bile etmiyor gidin alın şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 indirimde aldigim icin utandim resmen, soundtrack tisort pin min alacagim para gitsin adamlara backtrackingin ara ara bayabildigi yerler var baska eksigi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar