dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 İkinciyi ben de sevdim, yap bi güzellik alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 almadigi saati nasil satacak adam (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Gittigidiyordan alicaktim iptal ettim ,siz alabilirsiniz. Paticik icin welder,tissot,seiko fln bakiyorum simdi Hatta saticiyi paylasiyim: http://profil.gittigidiyor.com/saat--saat Ben spor istiyordum, guzel klasiklerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 O adam paso sahte satıyor sahtelerine bu kadar para verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Sahteye para verilmez tabi. Nasıl sahte satiyor peki. 600 küsür saatten %99 olumlu yorum. Olumsuz yoruma baktım elinizde olmayan saati satısa niye koydunuz fln. diye olumsuz vermişler sadece. + garanti belgeli,faturalı (seri numaralı). (bunlar yoksa zaten içinde geri iade ederdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Yok bea ya bildiğin salladım zaten. Piyasaya nazaran baya ucuz kalan modeller var insan bir an işkillenmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Diğer modelleri bilemem ama burberry'ler bitiyor o yüzden ucuz. Elde kalan tek tük modeller bunlar. Saat piyasasından cekildi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 belli olmaz ben %99 olumlu yorumlu birinden çakma ürün almıştım. iyice araştır onu bi zaten alacaksan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar