tom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yurtdışında(avrupa) oturupta web'den sipariş edenlerin eline wow geçince buraya not bırakırsa sevinirim [Bu mesaj tom tarafından 10 Şubat 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gecmis[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ingilteredekilerin çoğuna ulaştı[signature][hline]Profocio Hosting
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Send it den sipariş veren varmı yurt dışınd aolupta?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Geçti. Disappear ve ben senditten ingiltereye sipariş ettik. Ulaştı, Cd keylerimizi de aldık =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Banada geldi ve türkiyede oturuyorum yani :) Direk cd li cdkey hueh[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oha nasıl yani? Nerden söyledin ki =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Of penth bizde o adresi verseydik keşke ya :( Bu arada türkiyede ki arkadaş doğrumu söylüyor? Yani harbiden geçtiyse çok iyi yarın falanda bize gelir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 isallah ama imkansiz gibi[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 crafted o adresi kullanamazdiniz birincisi tanidiklarim adamlar ayip olur 2. si sorun cikariyolar 15 kisi ayni adrese yollarsa[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Geçti. Disappear ve ben senditten ingiltereye sipariş ettik. Ulaştı, Cd keylerimizi de aldık =) alpage[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Cico, 10 Şubat 2005 18:35 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 18:26 tarihinde demiş ki: Oha nasıl yani? Nerden söyledin ki =) [/quote alpage [signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Normal posta? Yoksa dhl over night falan mı?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yo normalle yani ordaki hızlı ile ama herkes öyle etti edeli 20-25 gün olmuştur ama eu final beta başlamamıştı sanırım[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Helal, ne diyim =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 send itte bi gaza gelsede gonderse hizli[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben almanyadan 2 ayrı siteden pre-order verdim daha ikisi de gelmedi. biri tomu bekliyor zaten. ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Paylaş https://forum.paticik.com/topic/873617-yurtdy%25c3%25beynda-oturanlaryn-eline-wow-gectimi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Normal posta? Yoksa dhl over night falan mı?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yo normalle yani ordaki hızlı ile ama herkes öyle etti edeli 20-25 gün olmuştur ama eu final beta başlamamıştı sanırım[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Helal, ne diyim =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 send itte bi gaza gelsede gonderse hizli[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben almanyadan 2 ayrı siteden pre-order verdim daha ikisi de gelmedi. biri tomu bekliyor zaten. ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Öne çıkan mesajlar