C3nK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aradim ilk once msn.com dan sign in le aldim olmadi girdim dogrulamak icin tiklayin dedi tmm yaptim en son e posta gonder dedi tmm dedim ama bisi gelmedi nasi yapacam birisi yardim edebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Şu günlerde biraz sorun var yarın fln dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 msn.com dan net passport alıp aktivasyon yapman gerekiyor. ben öyle yapmıştım en azından.[signature][hline]beş hececiler lam3rlere cevap yok! H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Spam kısmına bak SPAM almıştır belki..[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 msn.comdan zati sifre almadan msn acilmio aldim ama gene eposta bulunamadi diodu altta dogrulatmak iicin tiklayin diodu tikladim orada mailiniza bi mail gelcek oradan ilerliyerek dogrulatabilirsiniz diodu tmm dedim gonderildi dedi ama bisi gelmedi spamdada hicbi yerdede bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 msn google kullanıyorum sorun yok ama msn şu günlerde sorunlu ondandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar