Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 mümkünse 27.5cm ve üstü jant boyu ile erkek için şehir bisikleti alınacaktır. vitesli olması tercih sebebidir. rev up those old bikes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Bir hevesle girdim ama city çıktı. Asfalt lastikli MTB Amoeba var istersen emektar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 biraz araştırdım; jant boyu çok dert değil sanırım ama boy 1.90 oldugundan dolayı 58cm ve üzeri kadro(frame) boyu öneriliyor, yani XL bir bisiklet bakıyorum arkadaslar varsa kazan dairesinde çürüyen bir bisikleti olan bildiginiz vs haber salın sahiplendirin, dürümü kapın(:D bu arada bütçe fazla yok malesef 300-400 civarı falan max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Kron xc 150 29 inch al. Ben 2 aydır araştırıyorum en sağlamı uygun fiyata bu gibi. Hatta bugün birinden alacaktım ama telefonu açmayınca diğerleriyle birlikte dolara yatırdım parayı. 575 e anlaşmıştık olumlu bakarsan yönlendirebilirim ama iki tur binerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 sıfır salcano alıyodum nerdeyse city fun veya city explorerlardan birisini, son anda bu kron'a denk geldim az kullanılmış tx 150:) eminönüne gitmem gerekti, satan arkadasta sagolsun kücükcekmeceden getirdi bisikleti ama bindikten sonra değdiğini anladım, çok güzel bir bisiklet gerçekten. yardımcı olan arkadaslara teşekkür https://image.ibb.co/iJ2hgk/IMG_20170825_WA0010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 ha kron ha salcano hepsi türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 carraro sportive 224 bulursan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Ben de gece karanlıkta kron xc 150 29 jant almaya gittim eve geldim kron xc100 26 jant çıktı. Biraz bindim arka vites attırıcı yerinden sıyrılıp kalın demir ayağını büktü şuan hurda halinde. Sanırım bisiklet bize ters. Millet 50 liralık bisikletle dünya turuna çıkıyor mk 400 lira çöpe gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar