BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Ben sektöründen ve grafik işinden anlamam ama ikale yaparak mı çıktın? Çıkış mı gösterecekler? Yoksa istifa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 gel oyun yapalim issizler ordusunu toplayip dunyanin butun issizleri! birlesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 o zaman ben de hemen geliyom. Ps (allahin emri), Maya (modelleme animasyon),After Effects, Premiere, Nuke (az bir sure zarfi icinde canavar olucam sunda) saymadiklarim gucenmesinler zira beynim epridi su saydiklarimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 tazminat ve işsizlik maaşı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 BulletRide said: Ben sektöründen ve grafik işinden anlamam ama ikale yaparak mı çıktın? Çıkış mı gösterecekler? Yoksa istifa mı? çıkış gösterecekler sadece ödeyecekleri rakamı azaltmak için ihbar süresi işletiyorlar işte. sonuçta çalışmak istemiyosan istifa et de diyebilirlerdi onun yerine işte 25 ila 30k arası bi tazminat alacağım sanırım 5 yıl için. üst sınır muhabbetinden daha üstü olmuyormuş sevgili devletimiz sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar