Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW hakkanda.....(final beta tecrübeleri eleştiriler)Bence oyunu almayan arkadaşlar almadan önce bir

gudu

Öne çıkan mesajlar

undead sen paladinden korkacaksın paladinsen undead gordugun yerde dalacaksın.oyunda lvl 33 ken lvl41 bir undead gördüm kesinlikle hiç düşünmeden üstüne atladım öldüm ama genede acayip zevk aldım olay budur yani denge kurucam diye bişeyleri saçmalamanın anlamı yok.Exorcism koyuyasan oyuna mob undeadlere karşı kullanıyosan playerlara karşıda kullanacaksın ozaman hiç koyma hiç tartışmayalım.undead un dead dir.oyunda denge kurulacak die saçmalamanın anlamı yok bence.çünkü ben öldügüm zamanda zevk alıyorum.illa öldürmek gerek miyo
Sosyal ağlarda paylaş

Wand'ın kullanılabilirliği hakkında bir yorumda bulunmayacağım.
Ama iki şey göz önünde tutmak isterim, Blizzard'ın Wandlar ile "Shoot" özelliği, oyun başında verilmiş. Bence yanlış, örnek olarak 40. levelda alınabilirdi, plate gibi mesela.
Ve Wand (ve Stafflar) büyülü nesneler olarak kalmış aklımda hep, belki biraz önyargı, biraz kuvveet göstergeleri olarak kullanılabilir bence. Nadir olması gerektiği şahsi görüşüm.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Sosyal ağlarda paylaş

sunu eklemek istiyorum yani oyunu oynayanlarin cogu su class gucludur derse o class in gucleri azaltilir..nedenine gelecek olursak blizzard bi firma ve oyunu oynayanlar birer musteri blizzard musterilerine en ii hizmeti vermek zorunda..yine de cogu kisi paladin uclu diye gucu azaltılmaz elestiriler gelmistir paladin blizzard tarafindan incelenip ona gore bisiler yapilmistir..

su undead olayinda bence yanlis dusunuyosun undead bi irk aklı olan dusunebilen ama senin dusundugun undead sınıfına girecekler zombie ler falan..

paladinin fear yememesi sacma olur sonuta yukarda biri daha solemis bööö diye korkutmuyo fear buyusu..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir mage in uzerinde plate garip durmuyor mu? Zaten physical dmg reduction armor a bakiyor. E sen git ranged class a plate giydir. Adam uzaktan ezdiği yetmio, yakina girincede dmg yemesin sonra hatta melee yi kaldiralim direk plate giyen mage ler dolaşsın falan :P
Abarttım pardon :)

Sonuçta bi fedakarlık sözkonusu olabilirmiş eet.
Ama macrolarla item-swap falan çok kolay. Mage cloth giyer baktı işler çirkinleşti bastı hop plate +%15 dmg reduction+ mana shield . blink olmam büyü atmam staffla dalarim öle mage olsam :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gudu, 10 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
undead sen paladinden korkacaksın paladinsen undead gordugun yerde dalacaksın.

Evet budur arkadaşlar. Yani afedersin ama, Blizzard'ın 4 senede bunu düşünemediğini sanmak bence yanlış olur.
O zaman her Paladin, bir rogue gördüğünde saldırmalı, onu hapishaneye götürmeli veya asmalı (nasıl mı? WoW bu herşey var)
Undeadlerin bu oyunda şaka falan yapıp, güldüğüne bakma o zaman bence. Gnomelar, NE'ler, Dwarflar, Paladin olamayan herkes, hatta diğer Horde üyeleri, Level 1 bile olsa bir Undead gördüğünde, ... bakmadan koşmalı demek bu.

Biraz daha yapıcı ve oyuna uygun yaklaşımlar lütfen..[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Sosyal ağlarda paylaş

aslında rp serverında pvp olsa ben orda oynamak isterdim düşünsenize epic kuşatmalar fln olurdu bütün alliance birleşip savunmaya katılırdı.umutlar tükendigi sırada destek fln gelirdi böle (lotr misali =) ) sonra paladinler charge yapardı kralı savunurlardı vs tabi bunların hepsi oyunun degismesi gerek belki hayalmdeki mmorpg böyle ama wow bu elimden bisey gelmez =)
Sosyal ağlarda paylaş

Paladineın fear yememe olayıda herkesin kafasına dnd den gelmiş fear mind magic dir ve paladinlerin zeki olanları yemez ama bırakın gerçekten wow ayrı bir olay serpent sting spellbookta geçiyor ok atmak spellmidir mana ile ne alakası var oyun dengesini kurmak için manaya bağlanmış tutulmayın böyle şeylere.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gudu, 10 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
undead sen paladinden korkacaksın paladinsen undead gordugun yerde dalacaksın.oyunda lvl 33 ken lvl41 bir undead gördüm kesinlikle hiç düşünmeden üstüne atladım öldüm ama genede acayip zevk aldım olay budur yani denge kurucam diye bişeyleri saçmalamanın anlamı yok.Exorcism koyuyasan oyuna mob undeadlere karşı kullanıyosan playerlara karşıda kullanacaksın ozaman hiç koyma hiç tartışmayalım.undead un dead dir.oyunda denge kurulacak die saçmalamanın anlamı yok bence.çünkü ben öldügüm zamanda zevk alıyorum.illa öldürmek gerek miyo

Oldu. Hatta Paladin, yaptığı görevlerden ödül falan da almasın. Partisine Unholy Rogue, Hunter falan da almasın. Hatta ceset bile loot'lamaz. Unholy çünkü. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw. Evet wandlar karizma cihazlar ve rare olmalılar psikolojisi bendede var :)

Fekat 60 dps 1h wand görünce ben en başta , dondum açıkçası :P
Ama elime oyunda ilk wand i aldiğimda "Shoot" diye saçma bişeyin olduunu gördüm. Aslında saçma değil oyunda değişik bi durum. Wandla vurmuyosun, ateş ediyosun! :P

Yaniltmasin kimsei range yok mevzuda.
Ama 1 sn delay var.!
Oyunda "Find Herbs" ten tutun instant cast büyülere dek herşeyin aslında 1 sn gecikmesi var.
Wand la vurmaninda var :)
Buda overall dps yi deli gibi düşürüyo.
1.60 olan speed oluyo 2.6 Haliyle 52 dps wand oluyo 32 dps.
Ama inanın ben bunu buraya yazarken bile bana çok saçma geliyo . Böyle değildir heralde. Ben anlayamamışımdır kullanımı.
Bilen biri varsa açıklar mı?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smulkin, 10 Şubat 2005 03:11 tarihinde demiş ki:
Paladineın fear yememe olayıda herkesin kafasına dnd den gelmiş fear mind magic dir ve paladinlerin zeki olanları yemez ama bırakın gerçekten wow ayrı bir olay serpent sting spellbookta geçiyor ok atmak spellmidir mana ile ne alakası var oyun dengesini kurmak için manaya bağlanmış tutulmayın böyle şeylere.

dogru dogru. Hep tartisilir abi bu cok sacma diye...nesi sacma fantastik bir dunyada bu iste dio adamlar kurallar bu ve bu bu oyundaki elflerin kulagi na bu kadar sende kilic kullanamassin dio bu dunyada, aslinda tartisilicakta bisey yok hakkaten.(sistem olarak degilde hani iste paladin sundan bundan korkmaz bazinda, nede olsa gercek dunyada gotu boklu fransiz sovalyeleri aslinda :) )
yinede su gemilere iki tane adam koysak diyorum ben he canlar ?:D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
http://under-the-runes.deviantart.com/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 10 Şubat 2005 03:13 tarihinde demiş ki:
Süper :)

"Legendary mi veriyorsunuz ödül olarak? Aa hayır alamam, aa valla olmaz, bak şimdi çekip giderim, olamaz oha falan yani."

Çok komik muhamuha...
ben haksızlıklan bahsediyorun sen neden bahsediyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde aklıma gelmedi değil açıkçası. Şimdi düşünün bütün oyunda Health Bar var, bir de karaktere göre değişen ikinci bir bar.
Sadece warriorlar için Rage olayını aklına getirdin çok güzel, rogue için Energy harika, olağanüstü ama Hunter için neden Mana?

Ya işte böyle arkadaşlar, insanoğlu doyumsuzdur. Ne kadar iyisini versen, daha fazlasını ister :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Sosyal ağlarda paylaş

Bence paladinlere conjure invis-stone gibi bişey eklesinler hatta.
Paladin pees into the vial and shakes it 10 seconds to create
invis-stone .This stone is used to be invis for 1 min.

Holy ya, bi invis olmuyo onuda işesin çalkalasın yapsın bişeyler :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ütopik birşeyden bahsediyorsun sen. Dwarf paladin varmı dnd de? Ya bırakın şu işleri oyun dengeleri güzel kurulmuş mu kurulmuş daha nesini kurcalıyorsun ki? Bu mantıkla tauren ve trollerin hepinizi çatır çutur yemesi lazımdı sıska halinizle. Böyle saçmalıklar nereden geliyor aklınıza anlamıyorum ki[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smulkin, 10 Şubat 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
Oy oy oy fransız şovalyesi dedi adam yaw.
Bu topic benim için kapandı daha fazla kaldıramaz bünyem hadi size iyi sabahlar.

hehehe :D gercekler acidir bazen :D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
http://under-the-runes.deviantart.com/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 10 Şubat 2005 03:17 tarihinde demiş ki:
Paladin pees into the vial and shakes it 10 seconds to create
invis-stone .This stone is used to be invis for 1 min.

Paladin pees, all creatures in 10 yd range takes 60384873-9057656767 Holy damage.

[Bu mesaj Gangren tarafından 10 Şubat 2005 03:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dengelerde super kurulmuş zaten lvl 41 ken lvl 40 warrior unarmed yendim.hunterlarda cok ezik ayrıca eger petine dalmazsanız cok rahat alabiliyosunuz.daha bi duel kaybetmedim levelımdakilere
Ayrıca ben sadece dusuncelerimi yazdım
bu boyle olursa daha güzel olurdu diye.
Sosyal ağlarda paylaş

dengeler güzel...yinede doğal olarak üstünlük sağlayan classlar var ama tek bi über class henüz yok gibi...fekat warrior harbiden en yakın zamanda bir patchle kendine getirilmeli..yoksa absorb absorb göre göre no rage no heroic strike şeklinde takılcaklar...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

lol
ilk mesaji okurken tek tek alip cevap verme gafletinde bulunacaktim da...
sen lvl45'e kadar oynadigina emin misin oyunu? lvl4.5 falan diyesim geliyo da... su zamana kadar hala bazi seyleri anlamadiysan ya da okumadiysan... wow kitaplarina hic goz attin mi? atmadin elbet. tarihi de okumamissin... madem bu kadar paladin hayranisin bu kadar RP'ye baglisin, o zaman bence ilk is wow kitaplarini edin tek tek oku. sonra RP server'inda yerini al. seni ancak bu paklar sanirim.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...