Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW hakkanda.....(final beta tecrübeleri eleştiriler)Bence oyunu almayan arkadaşlar almadan önce bir

gudu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben final betada lvl 45 paladin yarattım
oyunu beğendinizmi diye soracak olursanız genel olarak guzel ama bir kaç detay acayip canımı sıktı. ve bunuda sizlerele paylaşmak istedim eğer herkes benle aynı kanıdaysa blizzard a mail atıcam
1-level up konusunda hero level diyorlar ve bana acayip saçma geliyor.lvl 60 tan sonra 2-3 surecek bi quest varmış
ondan sonra hero oluyomuşunuz.normalde 2-3 haftada lvl
60 olan biri 1 ayda 1 lvl atlayabiliyormuş.sadece bir düşünün etrafınızdaki herkesin KAHRAMAN olarak dolaştıgını:)Onun yerine lvl sınırı koymasalar bence süper olur:)
2-mount larla ilgili.Birkere hangi mantığa sığıyor bu lvl40 ta mounth alabilmek.6 yaşında bir çocuk bile ata binebiliyor neden bu kadar saçmalamışlar.biryerden biiryere gidene kadar insan sıkılıyo zaten.bide az bi level da degil LVL 40.mount kullanmak için bekliyosun.hele en sacma yanı ise okadar lvl bekliyosun üstüne üstük mount hızlı gitmekten başka bi işe yaramıyo yok efendim paladin e war horse.sadece adı.mountların ustunde attack yapamamak kesinlikle saçmalık büyü bile cast edemiyosun.battle da çagıramıyosun mountunu sadece daha hızlı gidebilmek için 40 lvl bekliyosun kesinlikle bir fiyasko.
3-adamın biri çıkıyo paladin çok güçlü diyo paladinler lvl 40 mount unu bedava alıyo dio paladinleri güçsüzleştiriyo blizzard.böyle şeymi olur.paladinler güçlü olur onun için questleride zordur.paladinler güçlü olur çünkü haksızlıık yapamaz.eğer yaparsa bildiğiniz gibi fallen paladin olur ve güçleri elinden alınır ve sıradan bir warrior olur.bir paladin bir yere bir dragon saldırmışsa siz kaçın ben hallederim der.siz kalkın biri saçmasapan laf etti diye paladinleri güçsüzleştirin.
4-seal of command sealda açıklamasında verdiğin dmc le orantılı dmg vurdugun yazıyor.ve düşman dmg ye parry yapıyor dodge yapıyor boyle saçmalık olmaz bariz güldüm görünce.ortada fiziksel bi attack yok ve adam kılıcıyla parry yapıyor daha nediyeyim
5-undead lere holy dmg leri 2 katı vurması lazım ama ne mümkün Exorcism i undead player lara kullanamıyosunuz bile sizce neden:)neyseki mob lara karşı kullanabiliyosunuz zaten undead oynatanlar galiba insan oldukları için heralde:P
6-Paladin ler korksuz olurlar hiçbirşeyden kormazlar demiştim bu bilinen genel birşeydir ama bu oyunda oyle bişey yok biri size fear attımı dörtnala kaçıyosunuz bence çok komik.
7-Armor giyme konusu siz oyunda plate mail giyebilmek için lvl 40 ı bekliyosunuz çünkü ancak ozaman giyile biliyomus öğretiyolar size giymeyi nasıl oluyosa.npc ler lvl 25 te bile giyiyo ilginç bir yaklaşım tebrik ettim.Armor giyebilmek kesinlikle strenght le alakalı nasıl oluyoda lvl kırk oluyo çözemedim.üstüne üstlük bide lvl 40 olunca giyecek plate bulucaksın satıcıların sattıkları lvl 44 istiyor.Bide gelelim mage lere adamlar sadece cloth armor giyebiliyor benim gerçek hayatta giydiğim deri kıyafetleri neden giyemiyolar ?
bu kesinlikle adaletsizlik.
8-En çok güldüğüm konuya gelince Büyüyü bulanlar elflerdir ama elflerin oyunda mage leri yok yorum bile yapmak istemiyorum:(
9-Adam kendine armor yapabiliyo ama kendi yaptığı armoru tamir edemiyok.çok ilginç (!)
bunlar sadece aklıma gelenlereğer sizinde farkettiğiniz şeyler varsa toplayıp blizzarda bi mail halinde göderelim.
Kusura bakmayın arkadaşlar bunları okuyupta sinirinizi bozduysam en azından oyunu aldığınızda benim kadar çok şaşımazsınız açıkçası ben biraz hayal kırıklığınada uğradım.Blizzarda yakışmamış bunlar.hepinize iyi eğlenceler oyunda
Bana sorarsanız bunlara rağmen genede oynicam.Vakit geçirmek için çok iyi.Kalın sağlıcakla....

[Bu mesaj gudu tarafından 10 Şubat 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj gudu tarafından 10 Şubat 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gudu, 10 Şubat 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
3-adamın biri çıkıyo paladin çok güçlü diyo paladinler lvl 40 mount unu bedava alıyo dio paladinleri güçsüzleştiriyo blizzard.böyle şeymi olur.paladinler güçlü olur onun için questleride zordur.paladinler güçlü olur çünkü haksızlıık yapamaz.eğer yaparsa bildiğiniz gibi fallen paladin olur ve güçleri elinden alınır ve sıradan bir warrior olur.bir paladin bir yere bir dragon saldırmışsa siz kaçın ben hallederim der.siz kalkın biri saçmasapan laf etti diye paladinleri güçsüzleştirin.
6-Paladin ler korksuz olurlar hiçbirşeyden kormazlar demiştim bu bilinen genel birşeydir ama bu oyunda oyle bişey yok biri size fear attımı dörtnala kaçıyosunuz bence çok komik.

iyide sen işin rol yönündesin.oyundayken ben küfür eden paladin gördüm,napıcaz?
işin içine oyuncu girince paladinde sıradan bir warrior gibi hareket eder paladin graldır olayı yok yani.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

bence sen biraz çok şey stiyosu o zaman karşında level 10 adamlar plate armorla mountlarla fln dolaşırdı level atlamak bi amaç olmaktan çıkardı.sonuçta hepimiz bi level 40 olsamda mount alsam,plateleri ceksem diye düşünüyo.bide elfler büyü kullanıyo ama night elfler degil buda oyunun hikayesiyle ilgili birsey onuda bi ara oku istersen.
mesela fear olayı o zaten büyüsel bişey adama böö diyipte korkutmuyolar heralde.ondan sonra exorcism var ki baya bi dengesizlik yaratr oyunda.düşünsene böyle olasydı kimse undead olmak istemezdi paladin gelcek bizi dövcek diye.
birde hero classlardan bahsetmişsin ki bunun olacagı daha belli bile degil bi söylentiden ibaret.zaten olsa bile kolay birsey olmasını istemem bende.etrafta 32352 mountain king 45343 priestess of the moon hede hödö.

[Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 10 Şubat 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 10 Şubat 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
said:
gudu, 10 Şubat 2005 02:27 tarihinde demiş ki:

iyide sen işin rol yönündesin.oyundayken ben küfür eden paladin gördüm,napıcaz?
işin içine oyuncu girince paladinde sıradan bir warrior gibi hareket eder paladin graldır olayı yok yani.

tamam ona birşey demiyorum.o kullanıcan kaynaklanan bişey ama sen üretici firmaysan oyunu kurallara uygun üret oyuncular naparsa yapsın.Sen de oyle oynuyan oyuncuyu kaale alma.ayrıca bunların hepsi rol le alakalı değil.konuşma yönüne müdahale etmek oldukça kasar zaten ben sadece oyunun kurgusundan ve blizzardın yaptıgından bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

1.olarak hero skill olayı daha blizzard tarafından bilgi verilmedi nerden öğrendin 2-3 questte hero skilleri alındıgını milletin dediklerine ınanma sallamışlar.
2.Ben şahsen lvl10da ata binmek istemezdim o zaman çekiciliği kalmazdı çoğu insan böle düşünüyordur heralde at üstünde ekşın olayına gelirsek ilerde böle birşey yapabilirler ama şuan için çok büyük eksik değil bence.
3.Ben paladinin zayıf olduguna inanmıyorum sadece sıkıcı bir class blizzardın güçsüzleştirmesi olayı ise alakasız o zaman warriorlar ne yapsın 1 movie yüzünden class maymun oldu şimdi düzeltmeye çalısıyorlar.
4.Bu konuda bilgim yok :)
5.Öle birşey olsaydı inan undead oynayan adam olmazdıkı saçma olurdu blizzard bunu anladıgı için undeadlerı humanoid class soktu bence doğru bir karar böle güzel yani.
6.fear konusuna çok değişik yaklaşmışsın o zaman orclar hiç etkilenmemesi gerekir :)
7.Satıcıların sattıgı armorlar alan varmı bilmiyorum ama alana aklım yatmaz sen zaten yerden plate armor düşürürsün korkma olmadı lvl40 ile hp die plate gıyıceksın die bir kural yok 41 de giy 42de giy cok sorun olmaz senın ıcın heralde cloth armor olayına gelınce oda gayet mantıklı mage leather giyse komık olurdu warriorsun cloth gıymesı gibi :)
8.Elfler doğasal büyü kullanır benım bildiğim fire bolt filan doğasal büyümü? yada nova gibi filan

Benım oyundakı sorunum ise dagger,bow,gun çeşitliliğin artması lazım oyunda bu 3 şeyi cok zor düşürüyorsunuz ama gel görki wand,staff,sword,axe deli gibi düşüyor :P[signature][hline]Retailde görüşürüz...

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 10 Şubat 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
bence sen biraz çok şey stiyosu o zaman karşında level 10 adamlar plate armorla mountlarla fln dolaşırdı level atlamak bi amaç olmaktan çıkardı.sonuçta hepimiz bi level 40 olsamda mount alsam,plateleri ceksem diye düşünüyo.bide elfler büyü kullanıyo ama night elfler degil buda oyunun hikayesiyle ilgili birsey onuda bi ara oku istersen.
mesela fear olayı o zaten büyüsel bişey adama böö diyipte korkutmuyolar heralde.ondan sonra exorcism var ki baya bi dengesizlik yaratr oyunda.düşünsene böyle olasydı kimse undead olmak istemezdi paladin gelcek bizi dövcek diye.
birde hero classlardan bahsetmişsin ki bunun olacagı daha belli bile degil bi söylentiden ibaret.zaten olsa bile kolay birsey olmasını istemem bende.etrafta 32352 mountain king 45343 priestess of the moon hede hödö.

[Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 10 Şubat 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]

ozaman bunlar direk amaç oluyo lvl 40 olsamda ata binsem ben hiç eğlenmiyorum şahsen.oyunu dahafarklı şeylerler eğlenceli yapa bilirlerdi.ayrıca at sadece ulaşım aracı olarak kullanılmış oyunda bunu da unutma hiçbir artısı yok başka.lvl 10 adamın plate giymesine gelince str gi yetiyosa giysin npc ler zaten giyiyo sadece biz giyemiyoruz:(
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hepsinin sebebi son derece mantıklı ve basit.. Oturup tek tek yazamıcam ben yatıyorum iyi geceler...
Zaten Blizzard "ben kral olmalıyım oyunda çünkü been kaslıyıım" tribine giren oyuncular için yapmamış bu oyunu. Paladin kutsaldır imanlıdır o yüzden paladin kraldıra yarılırım. O zaman undeadi görünce senin dondan aşşa kaçırman lazımdı undead gören herkes fear yemeliydi, troll ve tauren extra boynuz attack almalılardı, vs vs kasma kendini bu kadar bunu da uo muhabbetine çevirmeyin : "Abi ben o gadar böyük gılıcın çantaya girmesini rp ye aykırı buluyorum, abi ben adama alev topu atıom ölmüooo rpye aykırı kaybolmayan alev topu istiyoruz" gibi...
Oyun dengesi diye birşey var rpden evvel. Eğer Rp den o kadar dem vuruyorsan hunterın gördüğü ilk atı tame edip binebilmesi lazımdı hatta raptorun üstüne binip level 10da koşmalıydı ama olmuyor çünkü denge..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 10 Şubat 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
Charge koşarak yapilan bi hadise değil mi? At la charge nasil olcak? ahah
At üstünde savaş ilginç olabilirdi ama?

Senin dediğin Charge, Blizz'in Paladin'in skill'i. Of Türkçe'm. :) Ilu'nun dediği ise, bildiğin savaşlarıda "Chaarrgee!!" "Too Aarrmss!!" gibi savaş nidaları. Değil mi ilu? :9[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin'in atın üzerinde charge etmesi demek, oyun mekaniğinde değişiklik demek değil mi? Gerçi bir Exp.Pack ile bu sağlanabilir.
Ama haksızlık olmaz mı? Oyundaki paladin sayısının barizliği ortada, ve "Obaa atın üzerinde saldırcam, yürrü bea, paladin oluyorum ben" hissi uyandırmaz mı insanlarda? :)

Wand konusunda ise söyliyebileceğim tek şey, bence nadir olmaları gerektiği.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Sosyal ağlarda paylaş

level 40 da binek hayvani edinmek kadar sacma birsey yok bencede hele o atin uzerinde savasa giremeyen bir paladin kulaga cok komik geliyor. Bence bazi kucuk detaylarda biraz kolaya kacmis blizzard, bu kadar guzel bir oyunda bu kadar mantik hatasi inanilir gibi degil. Zaten yeterince pahalilar ve zaten belli bir levela kadar buparayi biriktirmek imkansiz, birde level siniri koymuslarki evlere senlik...40. level paladin ati hakedioda 39. level paladin essekmi simdi? :)

ayrica su gemilerde tayfa olmamasida cok can sikici bence, tamam cok kucuk bir ayrinti ama insan 1 tane dumenci 2 tane mico koyar oraya yahu, koskoca gemi var icerisinde hamaklar vs var 1 tane adam yok icinde (ha var 1 tane adamda sizsiniz o iste...)
Su armor silah kisitlamasinida aklim almiyor, buyucu oldum diye neden full plate giyemiyim bayada giyerim , ha sen ona %75 arcane magic faile sansi koyarsan boylece buyucu icin imkansizlasir yada ne biliyim agilitye eksi verir yada plate icerisindeyken hide olamazsin boylece hunter ve rogue gibi klaslar icin manasiz hale gelir plate giymek...bu kisitlamalar bence oyuncuyu sogutuyor birazcik oyundan.
Ha sufer bir oyun olmus agzimizdan salyalar aka aka oyniycaz o ayri :D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
http://under-the-runes.deviantart.com/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
under_the_runes, 10 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
level 40 da binek hayvani edinmek kadar sacma birsey yok bencede hele o atin uzerinde savasa giremeyen bir paladin kulaga cok komik geliyor. Bence bazi kucuk detaylarda biraz kolaya kacmis blizzard, bu kadar guzel bir oyunda bu kadar mantik hatasi inanilir gibi degil. Zaten yeterince pahalilar ve zaten belli bir levela kadar buparayi biriktirmek imkansiz, birde level siniri koymuslarki evlere senlik...40. level paladin ati hakedioda 39. level paladin essekmi simdi? :)

ayrica su gemilerde tayfa olmamasida cok can sikici bence, tamam cok kucuk bir ayrinti ama insan 1 tane dumenci 2 tane mico koyar oraya yahu, koskoca gemi var icerisinde hamaklar vs var 1 tane adam yok icinde (ha var 1 tane adamda sizsiniz o iste...)
Su armor silah kisitlamasinida aklim almiyor, buyucu oldum diye neden full plate giyemiyim bayada giyerim , ha sen ona %75 arcane magic faile sansi koyarsan boylece buyucu icin imkansizlasir yada ne biliyim agilitye eksi verir yada plate icerisindeyken hide olamazsin boylece hunter ve rogue gibi klaslar icin manasiz hale gelir plate giymek...bu kisitlamalar bence oyuncuyu sogutuyor birazcik oyundan.
Ha sufer bir oyun olmus agzimizdan salyalar aka aka oyniycaz o ayri :D

Plate'i giyecek str'ye sahip olmadığını düşün Mage'in, madem o kadar hayal gücün geniş. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...