sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ben kim olduğunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ben bilmiyorum, ifşa edin eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 https://i.hizliresim.com/lWVLyB.jpg Ne kadarlık bir zaman diliminden bahsediyoruz ? Resmi yazışma yoksa özellikle zor gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 forumdan banla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 blacklist pls bilelim insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 her önüne gelene böyle fatura kesile biliyor mu adam ben hızmet almadım derse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 faturaya itiraz edebilir tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Abi okuyunca rahatsiz hissettim. Ben de senden aliyorum hizmet ama ufak bisi oldugu icin takmiyosun gibi eh ben de unuttum valla yillardir. Bir ara yazarsan odeme yapmak isterim. Ben de kas'ta tatildeyim simdi, instagrama onceki koydugum foto da kadikoyde bi geceden falan. paranoya yaptim valla profil uyuyo diye haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 yakalayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 yav said: Abi okuyunca rahatsiz hissettim. Ben de senden aliyorum hizmet ama ufak bisi oldugu icin takmiyosun gibi eh ben de unuttum valla yillardir. Bir ara yazarsan odeme yapmak isterim. Ben de kas'ta tatildeyim simdi, instagrama onceki koydugum foto da kadikoyde bi geceden falan. paranoya yaptim valla profil uyuyo diye haha Ahah abi asgolsun. Sana yazdim da okumadim diye salaga mi yattin sanki? Var bir suru hzimet alan pati senle birlikte, bir ikisi disinda derdim yok hic biriyle. Dedigim gibi olay paradan cok takinilan tavir. Bir yandan bende paran kalmaz agzi yapip bir yandan surekli sallayip, parasizim deyip orda burda surtmek. Yoksa elemanin 4 yillik borcu, duzgun bir kontrattan kaldirdigim daily rate kadar bile etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Ooo yav mi cikti lan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Sen ne hizmet veriyon abi soyle de belki lazim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Yok abi vermiyorum artik hizmet falan. Azalarak bitsin diye ugrasiyorum da birakmiyo musteriler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 oha bulundu mu, tim de karakter ve mekan değiştirip mi yazıyor neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 yav seni böyle bilmezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ben bile gerildim okurken kaldı mı acaba borç diye. 6 sene önce hepsini kapamış olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 di nasıl bir hizmet veriyosun olm, 4senelik 6 senelik müşteriler. kesin kara para aklamaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Seni tanimio olsam bosver, ugrastigina, harcadigin atpye yazik derdim, ama tanidigim icin demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Sormadiysan levent veya babacum un ablasi yardımcı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Riverwind said: WaNTeD said: koyamazsın, bi şey yapamazsın pek malesef. sözleşme vs var mı tr de geçerli. gidip dövmek en temiz çözüm hazır türkiyede sin zaten sanırım neden koyamıyormuş açıklar mısın ? koyamaz abi, dijital hizmet karşılığı yurtdışından kesilmiş fatura. koymaya çalışırsa kendi kaybeder masraf vs uğraşılmış olur sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 millet bişeyler alıp satıyor burada, söyleyin böyle şeyleri de ona göre davransınlar. Saklamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 WaNTeD said: Riverwind said: WaNTeD said: koyamazsın, bi şey yapamazsın pek malesef. sözleşme vs var mı tr de geçerli. gidip dövmek en temiz çözüm hazır türkiyede sin zaten sanırım neden koyamıyormuş açıklar mısın ? koyamaz abi, dijital hizmet karşılığı yurtdışından kesilmiş fatura. koymaya çalışırsa kendi kaybeder masraf vs uğraşılmış olur sadece Niye koyamayayim yahu. Sonuc olarak alinmis hizmet, vaadedilmis odeme var yazili olarak. Ustune borclu oldugu kisi benim, TC vatandasi yani. Olmasam TR'de legal bir kurulus olma zorunlulugum var ama su noktada yok diye biliyorum. Ha uzun suruyor ama odemeyenin lehine sonuclanacak diye bir kaide yok. 4 sene de bu sursun, 3 kurusu odemekten kacarsan 25 kurus odesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Komodo said: millet bişeyler alıp satıyor burada, söyleyin böyle şeyleri de ona göre davransınlar. Saklamamak lazım Ticari bir ise girisecek olursa borcunu odemeden gelip ifsa ederim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Yav'in ayni durum bende de oldu haha. Gerci pek kullaniyorum sayilmaz arada girip test yapmak icin cok ise yariyor sadece. Yine de odemesini yapalim ya oyle bir sey olmasin :d Komodo da hakli bu arada. Odeyecegim diyip salaga yatani bilmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 kazanacağından eminsen en pahalı avukatı tut. 4 sene sonra kazandığında avukatının ücretini de ona tazmin edersin. borcu isterse 10 kuruş olsun, avukatın ücretine on binlerce ödeyince yola gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar