DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bu sorulara detaylıca cevap verebilecek kimse var mı? Biliyorum DL nin yeni campaign setting i ağustosta gelecek ama acaba ad&d den kalma yada sağda solda yapılan açıklamardan filan bilen var mı? Birde merak ettiğim kısım ejderanlar sorcerer oluyor heralde büyüyü doğuştan bildiklerine göre?[hline]What if the prophecy is true? Isn't it worth fighting for? Isn't it worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ben bildiklerimi söyliim.baaz,kapak,bozak,sivak ve aurak olmak üzere 5 çeşit draconian var.baaz hamallar genelde,ezik olanlar,büyü falan yapamıyolar ayrıca döğüştede baya kötüler.Kapaklar iyi bir askeri birim,male kapakların zehiri female kapakların iyileşitirici salgıları var.bozaklar genelde lider olur en güçlülüler değiller ama baya yetenekliler,büyü yapabiliyolar, yanlış hatırlamıyosam 4.level wizard gibi yapıyolar iyide savaşçılar,sivaklar uçabiliyo,öldürdükleri kişinin kılığına bir süreliğine bürünebilio çok güçlü(str olarak)baya zekiler ayrıca iyi casuslar.Aurak en güçlüleri,baya iyi büyü yapıyolar ilizyon özellikleri falan var çok zekiler..kısacası en üstün draconian ama çok kibirliler ondan diğer dracolar sevmez onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ejderanlar genelde evil ama Kang's regiment apayrı bir olay.Okumadıysan kesin al bence süper iki kitap "Doom's Brigade" ve "Draconian Measure" ayrıca türkçeleri de çıktı.baya öğrenirsin dracoları,karakterler falan da süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ejderanlarla ilgili türkçeye çevrilmiş 2 kitaptan bildiğim kadarıyla söliim. baazlar dövüşte iyi diye hatırlıyorum hatta genelde koruma oluyorlar. auraklar hep lider sayılıyor. kast sistemi gibi birşey ancak o kitaplarda anlatılanlarda dostluk disiplin gibi kavramlar bu sistemin önünde ki bir de aurakları olmadığı için liderlerini zamanında bozak seçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 e ejderha yumurtalarından yapıldıklarından büyüye doğuştan hükmedenleri var sırf bu ejderanlarla ilgili 4-5 tane kitap var bildiğim kadarı ile, bulabilirsin türkiyede belki[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 doom brigade nerde bulunur? gerekli ya da saklıkent yakınlarında oturan varsa bi bakabilir mi acep. biraz uzakta oturuyorum da. oraya kadar bi kitap için gidip sonra patlamiim.[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Aslında Ejderanlara(Draconian) olan ilgim Kang'ın kitaplarını okuyunca oldu. Kitaplarda anlatılan genel şeylerdi ki aslında ordaki ejderanlarda adamı oldukça etkiliyor. Birde bu linki buldum daha sonrasında. Ama yinede aradığım şekilde detaylı bilgi yok. Büyük ihtimalle fazlası için Ağustos 2003'ü bekleyecem :([hline]What if the prophecy is true? Isn't it worth fighting for? Isn't it worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ejderanlar Gümüs ve Altın ejderha yumurtalarinin Kralicenin karanlik rahiplerinden biri , Kralicenin kara buyuculerinden biri ve bir kirmizi ejderha tarafindan buyule degistirilmesinden olusdu Auraklar : Buyude gelismis genelde ejderhanlar icinde kumanda ve soylu gibidirler. Sivaklar : Savascidirlar ayrica kisa mesafe ucmalarini sagliyan kanatlari vardir. Bozak : Diger ejderhanlara gore pek akıllı degillerdir (kang istisna sanirim) Baaz : Bunlarinda buyu uzerinde calisdigini hatırlar gibiyim ama kapaklar hakkinda hic bir bilgim yok Nerakada karanlik kralice alt edildikden sonra ejderhanlarin cogu olduruldu cok az bir kismi kurtuldu bunlarda kendinilerini kurtarmak icin saklandi Daha sonra zaten ejderhanlarla ilgil bilgi ejderhan kurallarinda basliyor ejederhanlar sonunda kendi sehirlerini kurup yerlesiyor disi ejderhalarida var artik :) gerisi mutlu son falan sanirim [Bu mesaj Invulon tarafından 09 June 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 d20 için yapılmış, 4 sayfalık bir pdf'im var. Herkes merak ediyorsa, buraya yanıstayım draconian history'si ve statlarını. Sadece demirmaske istiyorsa, göndereyim mail falan bi şekil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 o zımbırtıdan bende de var. kastım kastım upload edemedim. wizardsın sitesinden almıştım bi vakitte. tekrar aradım bulamadım da. biraz kurcalarsanız belki siz bulursunuz.[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bende de var ama rezıl bı sey.Zaten dragonlar harıcı mıras yedı yaratıkları hıc sevmem[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ankiranın çevirmiş olduğu kangin alayı serisinde iki kitaptan oluşuyor ejderanlarla ilğili merak ettiğin herşeyi bula bilirsin bayağı güzel kitaplar özellikle birincisi. [Bu mesaj TheSilver tarafından 09 June 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bu arada, Kaos Savaşı Serisi - 1 - Sonuncu Şef'i okuyan var mı? Nasıl, kitap alınası mı?[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 o kitapları okudum ki zaten o nedenle ilgimi çektiler. Ama orda anlatılan ejderanlar normal ejderanlar gibi değildi. Yani eski kitaplara nazaran. Magic o pdf yi bana yollıyabilir misin sana zahmet. :) boyutu ne kadar?[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ejderanlar hakkında daha başka bir şey ne olabilirki geçmişlerinde birde ilk kitaptakilerden nasıl farklılar ?? ilk üçlemede böyle şerefli falan özellikleri yoktu diyorsan ozamanlar goblinlerden biraz daha iyi olarak düşünerek yaratılmış bir ırktı daha sonra yazarların akıllarına gelen bir kitap fikriyle karizmaları arttırldı tahminimce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 biraz uzun olabilir, yazıda biraz eski galiba.. Ejderanlar Mızrak savaşından once yaratılan bu ırk, Karanlık Kraliçe’ye hizmet vermek için iyi ejderha yumurtalarından yapıldılar. Takhisis rahibi Wyrllish, Takhisis büyücüsü Dracart ve kadim kırmızı ejderha Harkiel iyi ejderhalardan habersiz ejderanları şeytani büyüleriyle oluşturdular. Ejderhalarla olan akrabalıkları nedeni ile hiçbir ölümlü ırkın karşı koyamadığı ejderha korkusuna bağışıklıdırlar. Güçlerinin büyüklüğü nedeniyle Takhisis, dişi ejderan yaratılmamasını emretti. Böylece tek nesil ejderanlar olacak ve Takhisis şeytani emellerini gerçekleştirdikten sonra yokolacaklardı. Genelde ogre ve goblin komutanların emirleri doğrultusunda hareket eden ejderanların bazıları büyü kullanabilir. Öldürüldüklerinde, türlerine gore değişen saldırılarda bulunurlar. İnsan hastalıklarına dirençli olan ejderanlar 1000 yıl kadar yaşarlar. Çoğu ejderan, kanatları olmasına rağmen uçamaz, sadece düşüşlerde kanatlarıyla süzülebilirler. Baaz En küçük ejderan türü olan Baazlar Takhisis ordularında en çok bulunan ejderanlardır. Emirlere uysalarda, doğaları gereği her zaman kendi çıkarlarını düşünürler. Pirinç ejderha yumurtalarından yapılmışlardır. Öldürüldüklerinde bedenleri taşa dönüşür ve kendi hayatına son veren silahı bedeninde sıkıştırır. Kapak Kapaklar ırkları arasında katil olarak kullanılmaya en elverişli türdür. Zehirli salyalarını silahlarına sürerek her ölümlü için ölümcül hale getirebilen Kapaklar, Baazlar gibi her zaman kendi çıkarlarını ön planda tutarlar. Bu ejderanlar bakır ejderha yumurtalarından yaratılmışlardır. Öldürüldüklerinde bedenleri aside dönüşür. Sivak Sivaklar en güçlü yapılı ejderanlardır. Gümüş ejderha yumurtalarından yaratılmışlardır. Ejderanlar arasında uçabilen tek türdür. Yapılarının güçlü olmasından dolayı ağır ama ölümcül silahlar kullanmayı tercih ederler. Pençeleri de silahları kadar keskindir. Bir Sivak insane veya insandan daha küçük bir yaratık öldürdüğünde, kurbanının şekline bürünebilir. Kendi şekline geri döndüğünde bir daha aynı şekli alamaz. (Yeni birini öldürene kadar) Öldürüldüğünde ise bedeni 3 gün boyunca kendisini öldürenin şeklini alır. Aurak Auraklar ejderanlar arasında en nadir rastlanan türdür. Çok güçlüdürler ve altın ejderha yumurtalarından yaratılmışlardır. Kanatları yoktur. Dolayısıyla ne uçabilirler, ne de havada süzülebilirler. Kurbanlarının zihnini kısmen kontrol etme gücüne sahiptirler. Öldürüldüklerinde etrafındaki canlıları ve kendilerini kurban ederler ve kısa bir sure sonra bedenleri patlar. Traag Traaglar ilk yaratılan ejderanlardı. Pirinç ejderha yumurtalarından yaratıldılar. Çok iyi savaşcılardı. Fakat kısa bir süre sonra korkak oldukları ve düşman karşısında korktukları zaman çılgına döndükleri ve etrafındaki herşeye zarar verdikleri ortaya çıktı. Takhisis yokedilmelerini emretti. Fakat sayılar çok fazla olduğu için, Old Aurim topraklarına sürüldüler ve orada Takhisis’in karanlık güçlerine hizmet ettiler. Sesk Traag türünün sürülmesinden sonra yaratıldılar. Gümüş ejderha yumurtaları kullanıldı. Bütün ejderan ırkından daha şeytani ve kötüydüler. Takhisis bundan memnundu, fakat güçsüz yapıları nedeniyle kötü savaşçılardı. Emirlere karşı itiraz etmeleri, emirlerin nedenlerini sormaları ve kendi başlarına hareket etmeleri onları Steamwall dağlarına ve Fethedilmiş Topraklara sürülmesine neden oldu. Bölgedeki hobgoblinlerle ittifak kurup, hayatlarına devam ediyorlar. (Symoon)leonard'a saygılar [Bu mesaj smerten tarafından 09 June 2003 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 565kb, yollarım tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Dragonlance campaign settinginde traag ve sesklerle ilgili hiçbirşey yok. Onların sürüldüğü bölgeleri de ilk defa duyuyorum. Kaynak güvenilir mi?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bende daha önce böyle türler lduymamıştım ilğinç[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kiyamet tugayi diye bi kitap vardı, kang ve adamlarının öyküsü... çok hoştuo geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: TheSilver 12 Haziran 2003, Perşembe - 21:16 tarihinde demişki bende daha önce böyle türler lduymamıştım ilğinç bugunun tarihi ne? 24.05.07 :) tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar