Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden bu muhabirler böyle?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Bizim medyamızda yaraıcılık 0 a yakın bi magazin skandalı 1 ay surekli programlarda az sonra konusu olur , işte bi kar yagar memlekette ondan onemli haber olmaz vs vs işte bizim medya bole ısıtıp ısıtıp aynı seyleri sunmaya meraklı bunun da kokeni yaratıcılıgın çalısmanın olmamasından kaynaklı ama iyi haber yapan kuruluslar da yok deil...[signature][hline]
Retired Cla.Jackal on Dv
Uçan Kaz Cintonick on Pati
Sosyal ağlarda paylaş

ya kac ay oldu su semra hanım hala tvlerde ya yeter sıktı be dogru duzgun bi haber gormedim kac gundur bi Rice geldi hadi neyse ondan cok konustular sevindim biraz...bugunde birkac haber war haberturk te kadın cetvel sokup olcuyo karın kalınlıgını ya yok boyle birsey .. birde dısarısı diye haberturk binasının arkabahcesini gosteriyorlar tovbe tovbe...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

Bi fıkra vardı belki hoşunuza gider..
[spo1=Gazeteci Fıkrası]İki türk Almanyaya çalışmaya gider fakat bir türlü iş bulamazlar.Bi gün çiftliğin birine giderler iş bulmak için fakat şanslarına çiftliğin sahibi de türkdür ve bunlara dolgun ücretle iş verir.Bunların işi tezeği 100m ileri taşımaktır.Adam 1hafta müdhet verir.Bunlar der ki biz çok çabuk yaparsak belki yeni bi iş verir ve 2 günde bütün tezekleri taşırlar.Bunu gören adam şaşırır ve der o zmn size yeni bir iş vereyim.Adamların bu seferki işi ise yumurta makinesinde banttan kayan yumurtaları iyi ve kötü die gruplara ayırmaktır adam bandı çalıştırır ve gider.İlk yumurta geldiğinde adamlardan biri kötü tarafına atmak ister ama dieri der ya olm bu büyük bunu iyi tarafına atcaz fln buda der işte olmaz bu iyi değil fln bunlar kavga ederken bütün yumurtalar kırılmış tabi.Bunu gören çiftlik sahibi çok sinirlenmiş demiş siz eskiden ne iş yapıyordunuz ?Bunun üzerine adamlar demiş gazeteciydik.Çiftlik sahibi ise "Belli çok ii bok atıyorsunuz ama iyi kötü ayıramıyorsunuz" demiş.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

populist haber = daha fazla izlenme payı

zaten son dört,beş yıldır medyada aşırı şekilde bir yozlaşma başladı ve böylesine büyük bir gücü ceplerine iki kuruş daha para girmesi için kasan medya patronlarını allaha havale ediyorum.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 08 Şubat 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
Neden kar kalınlığını cetvelle ölçüp etiler 40 cm diyolar? Kar makinelerinin ve kar temizleme araçlarının karı yana attığını bilecek kadar beyin kapatisiteleri yok mu?

cok guldum yaaa ama cok haklısın akıllarınca insanlar sasırtıp vay be cidden 40 cm miş yaa dedirtcekler heralde yaa ama sonucta onumuze sadece bunu koymuyolar tek kanallı sistemde degilizki git aç ntv'yi cnn turk'u discovery channel'ı kimse izlemek zorunda degil ne semra hanımı ne o embesil haberleri[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty-, 08 Şubat 2005 11:41 tarihinde demiş ki:
pekii, ntv, cnn turk gibi kanallar düzgün haber verirken neden diğerleri vermiyor?
bence bunun senin dediklerinle alakası yok sadece reyting kaygısı.

Tabiki Reyting Kavgası. Çünkü Ntv ve Cnn Türk Reyting Kurulumudur her ne haltsa onlara bağlı ve kayıtlı değil.
Adamlar Artık Haberlerin Arasına bile reklam alıyorsa bu iş çığrından çıkmış demektir.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...