Gulyadkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 action per minute...[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Gosu usta dmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 dakikada yaptigin her klavye ve mouse "tık" nı sayarsan apm ni verir . bwchart adli programla olcebilirsin . 300/60=5 ederki bu da saniyede bir insan nasil 5 tık yapar sorusunu akla getirir . cevap gayet basit : o insan degil gosu ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 29 Aralık 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 saniyede 5 tıkı direk hiçbi ünite falan seçmeden tık tık tık tık tık tık diye mausa basarsan anca oluyo herif uçmuş falan demek ki[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 genellikle koreli oluyor gosu'lar =) (ufak bir bilgi : korede 2 milyon kişi mmorpg oynuyormuş ve internet bağlantıların 90%'ı broadbandmis) [Bu mesaj Goering tarafından 01 Ocak 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 lan bir baktim templar emmi overlordla kacir beni tebrik[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sayfa acılmıoooooooooooooooooooooo baska nerden bulabilirim???[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 biri msn den yollasın [email protected][signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhurgoyf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Batilc, 04 Kasım 2004 20:36 tarihinde demiş ki: ahah oldum dinlerken de gosuymuş ne demek lam:)? oyunu karşı tarafa rezili rüsvan eden organizma müsfetteleri[signature][hline]so high a price so willingly paid hot blood flows and a ruler is made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 annamadım ne demek istedin?[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 çok ii player demek istior[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhurgoyf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Wordellion, 19 Ocak 2005 22:53 tarihinde demiş ki: annamadım ne demek istedin? [/quote bir gun anlarsın uzulme[signature][hline]so high a price so willingly paid hot blood flows and a ruler is made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Gryphonheart Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: huun, 02 Kasım 2004 23:39 tarihinde demiş ki: lan bir baktim templar emmi overlordla kacir beni bittim buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe daha yeni gördüm çok iyiymiş yaaa "caydanlik kulpsuz olur mu marine medicsiz olur mu arbiterla dondursanda firebatler yakar beni "[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 13 yıl sonra ... fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 bilmeyen cahil kalmasin istedim gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 bir honor değil ama güzel fhdsjk o değil de sonu mayış'a bağlanıyormuş ya la https://i.imgur.com/SkSN35C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Gryphonheart Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: huun, 02 Kasım 2004 23:39 tarihinde demiş ki: lan bir baktim templar emmi overlordla kacir beni bittim buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe daha yeni gördüm çok iyiymiş yaaa "caydanlik kulpsuz olur mu marine medicsiz olur mu arbiterla dondursanda firebatler yakar beni "[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 bilmeyen cahil kalmasin istedim gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 bir honor değil ama güzel fhdsjk o değil de sonu mayış'a bağlanıyormuş ya la https://i.imgur.com/SkSN35C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar