bega Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sınava girmeden bana rehber öğretmenimin tavsiyesini yaziim dedim, bende çok işe yaramıştı. Sınavdan önceki gün kendinizi çok yormayın, mümkün olduğunca sınavı unutmaya çalışın ve temiz havada güzel bir yürüyüş yapın mesela.. Sinemaya da gidilebilir ama zaten ertesi gün 3 saat boyunca oturmak zorunda kalcaksınız bence sinemaya sınavdan sonra gidin :) Şimdiden uyku düzeninize dikkat edin ve tabii ki kahvaltıyı ihmal etmeyin derim :) Bi de stres yapmamaya çalışın dicem ama kendimden biliorum, benim dememle olmuo.. Herkeslere kolay gelsin, başarılar şimdiden. bega[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 başarılar arkadaşlar arkanızdayız (ehe)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sana ve Senın Gibilere Başarılar dılerım İstedıgın Yerı Kazanasın Okuda Adam Ol Hadı Tuh tuh tuh(dualardan sonrakı tuh tuh tuh) :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 saol. Bega bişe diyecem ama herkes öss için bir topic açıyor, öss topic'i altında toplasanız olmaz mı bunları? birçok topic birikti.. umarım anlayışla karşılarsın..[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Başarılar herkese hehe :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: ShekiLChoCuq, 10 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ya haklı olabilirsin. ben de yazmadan önce düşünmüştüm ama finaller münasebetiyle nette diildim haberim yoktu bundan yani. zaten birazdan tekrar gidip kampa gircem :) unutmadan söyliim demiştim :)[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 nese oldu bikere.. naßÂLım. ok. tekrardan dileklerin için teşekkürler. madem tekrardan gündeme geldi geçireceğimiz Öss faciası, bende herkese başarılar diliyeyim. yada ne başarı dileyecem! sizler benim öss maratonunda rakiplerimsiniz. çalışmaın!! ;) loll[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ne bide şansamı ihtiyacın var! o şansa esas benim ihtiyacım var... öss saatinde hava bozsun böle yağmur falan yağsın dikkatim dağılmasın isitiyorum sınaw çıkışı hava düzelebilir izin veriyorum ;)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)[hline]Time asks no questions, it goes on without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… THiM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Herkese başarılar :)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eno Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ÖSYM ye kafamı sokucam, kaçarı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 eno basarılar :) allah zıhın acıklıgı versın yavrucum sana[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 SUX ![hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Herkese başarılar... Lan bizim de seneye nasıl bi sınava gircez belli değil pfff[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tutturduk bir yol gidiyoruz Sonu nereye çıkar bilmiyoruz. Herkese kolay gelsin.Ben stresimi İzmir'e gidince attım baya(Karaburuna gidip kafa dinledim Kordonda dolaşıp temiz hava aldım.Kızın birine resmen yanımda taciz eden adamı dövüp enerjimi boşalttım.Daha ne olsun beaa)Çıkın birşeyler yapın şu aralar.Soru çözmeye gelince.Çıkmış soruları çözün daha iyi oluyor mroaliniz(ilk defa matematikten 17 çıakrdım 2002 sıanvnda.Nasıl bir moral oldu ama)[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hepinize başarılar.. Tıbba girmek isteyen, girecek olan, kazanmış olan vs. bana ulaşsın konuşalım biraz :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: arcane, 11 June 2003 00:23 tarihinde demiş ki: SUX ![hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: offf Arci süpersin ;) Ağzımdan almışın ÖSSyi[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hepimize basarilar.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 valla baya bi tanıdık griyo öss ye bu sene kardeşim sonra mezun oldum liseden baya bi arklar falan herkese başarılar allah sabır versin sınavda sakin olun hiçbişii takmayın ve benim taktiim sınava bi 15 dakka kala oturun sıraya etrafınıza bakın elalem feci sinir yapıyo surat ifadeleri falan cok komik geliyo onlara içinizden gülerek rahatlamaya calısın :) mümkünse sınav sabahı şarkı dinlemeyin sınavda da bişilerde takılınca falan sölemeye başlıyonuz konsantre sıfıra iniyo :) soruları cozerken baktınız cok takılıyonuz kafapın gozleri bi 15-20 sn dinlenin bi yandanda hadi olm kas yap ne varsa bikaç saat sonra serbestsin daha yazlıga gidicen piyasa deniz kum güneş herşey seni bekliyo hobarey deyip girişin sorulara )[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sağolun da başarılar dileseniz bile artık çok geç ühühü :([hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Turkce&felsefe paragraflari zaten baska dunyalara acilan kapi gibi, bi okuyorum 5 dk sonra soruya donuyorum dalinca.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben sınava girdiim sınıfa onceden gittiydim sıralar böle ilkokul sırası falan bacagım zor sıgıyo oturcagıma yere bagdaş kursam masa ya daha rahat yazıcam morali bozduydum sonra neyse günü geldi gittik bi baktım şansa orta sıranın en arkası o sırada büyük böle lisedeki sıralar gibi allah bi sevindiydim valla tanıdık 1-2 kişi olsa göbek atıcam oturduum yerde kraldı valla arkamda halı falan duvarda kafamı yaslıyom ohh rahat sonra sınava 10 dakka kaldı etrafa bakınıyom sağda bi amcam 30 larında onunde bi benle yaşıt kız nası kasıyo suratı düşmüş böle acaip sinir yapmıs onun onunde tombiş bi arkadaş oda aynen korkmuş bi ifade var sonra bi anda gülme krizine girdim ama ses cıkarmıım da dikaktleri daalmasın diyorum falan gerçi çok zor harbiden yane alay edilmemesi gereken bişi ama istemeden ole oldu yane sonra da acaip rahatlamıştım stres falan kalmadı amann ne olcak yap cık olm sen deil sor senden korksun etraftan da sanane bi girişmişim sorulara :) eheh ah ulan fizik benim baraj dersimdi baraj dan maksadım acaip prikolojim var fizik i yaparsam diğer bütün sorulara bakış açım değişiyo feci moral geliyo ve nerdeyse 8-10 arası fazla netim cıkıyo mesela dersanede fizikten 15-16 net cıkardıımda mat den falan normalin 3-4 tane ğstğ kimyadanda öle flan netim cıkıyodu fiizk i yapamassam da hepsi düşüyo öss de sıçtım fizikten 13 net mi ne geldi zaten yaparken cok kastıydım sonra allah bütün sene gidicek lam dedim kendi kendime arkama yaslandım kafayı halıya dayadım böle bi müddet durdum sonra kafamı toplayınca bidaha giriştim ve bitti gitti:) ha bide sınava girerken ben annemlere sakın başarılar falan demein okula arabayla bırakınca hade görüşürüs dicez ve gelincede nası geçti lafı olmicak dedim aynen öle yaptık bu cok onemli başarılar lafı tam ters etki yapıyo insana bi baskı yapıyo duymayınca o lafı daha rahat oluyo insan[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Korkmayın hepiniz rakiplerinizden çok daha zekisiniz. Eğer çalıştıysanız korkacak birşey yok. Allah bütün sınava girecek arkadaşlara sınav saatlerinde zihin açıklığı versin. Kolay gelsin hepinize.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bendende basarılar herkeze[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Raider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hepinize güveniyoruz umarım iyi bir bölüme girersiniz.Sınav bitince insan feci rahatlıyor ben lgsden biliyorum oh bu sene girdim çıktım..Herneyse ben konuşmıyım başarılar herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 nese oldu bikere.. naßÂLım. ok. tekrardan dileklerin için teşekkürler. madem tekrardan gündeme geldi geçireceğimiz Öss faciası, bende herkese başarılar diliyeyim. yada ne başarı dileyecem! sizler benim öss maratonunda rakiplerimsiniz. çalışmaın!! ;) loll[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ne bide şansamı ihtiyacın var! o şansa esas benim ihtiyacım var... öss saatinde hava bozsun böle yağmur falan yağsın dikkatim dağılmasın isitiyorum sınaw çıkışı hava düzelebilir izin veriyorum ;)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)[hline]Time asks no questions, it goes on without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Herkese başarılar :)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ÖSYM ye kafamı sokucam, kaçarı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 eno basarılar :) allah zıhın acıklıgı versın yavrucum sana[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 SUX ![hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Herkese başarılar... Lan bizim de seneye nasıl bi sınava gircez belli değil pfff[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tutturduk bir yol gidiyoruz Sonu nereye çıkar bilmiyoruz. Herkese kolay gelsin.Ben stresimi İzmir'e gidince attım baya(Karaburuna gidip kafa dinledim Kordonda dolaşıp temiz hava aldım.Kızın birine resmen yanımda taciz eden adamı dövüp enerjimi boşalttım.Daha ne olsun beaa)Çıkın birşeyler yapın şu aralar.Soru çözmeye gelince.Çıkmış soruları çözün daha iyi oluyor mroaliniz(ilk defa matematikten 17 çıakrdım 2002 sıanvnda.Nasıl bir moral oldu ama)[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hepinize başarılar.. Tıbba girmek isteyen, girecek olan, kazanmış olan vs. bana ulaşsın konuşalım biraz :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: arcane, 11 June 2003 00:23 tarihinde demiş ki: SUX ![hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: offf Arci süpersin ;) Ağzımdan almışın ÖSSyi[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hepimize basarilar.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 valla baya bi tanıdık griyo öss ye bu sene kardeşim sonra mezun oldum liseden baya bi arklar falan herkese başarılar allah sabır versin sınavda sakin olun hiçbişii takmayın ve benim taktiim sınava bi 15 dakka kala oturun sıraya etrafınıza bakın elalem feci sinir yapıyo surat ifadeleri falan cok komik geliyo onlara içinizden gülerek rahatlamaya calısın :) mümkünse sınav sabahı şarkı dinlemeyin sınavda da bişilerde takılınca falan sölemeye başlıyonuz konsantre sıfıra iniyo :) soruları cozerken baktınız cok takılıyonuz kafapın gozleri bi 15-20 sn dinlenin bi yandanda hadi olm kas yap ne varsa bikaç saat sonra serbestsin daha yazlıga gidicen piyasa deniz kum güneş herşey seni bekliyo hobarey deyip girişin sorulara )[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sağolun da başarılar dileseniz bile artık çok geç ühühü :([hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Turkce&felsefe paragraflari zaten baska dunyalara acilan kapi gibi, bi okuyorum 5 dk sonra soruya donuyorum dalinca.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben sınava girdiim sınıfa onceden gittiydim sıralar böle ilkokul sırası falan bacagım zor sıgıyo oturcagıma yere bagdaş kursam masa ya daha rahat yazıcam morali bozduydum sonra neyse günü geldi gittik bi baktım şansa orta sıranın en arkası o sırada büyük böle lisedeki sıralar gibi allah bi sevindiydim valla tanıdık 1-2 kişi olsa göbek atıcam oturduum yerde kraldı valla arkamda halı falan duvarda kafamı yaslıyom ohh rahat sonra sınava 10 dakka kaldı etrafa bakınıyom sağda bi amcam 30 larında onunde bi benle yaşıt kız nası kasıyo suratı düşmüş böle acaip sinir yapmıs onun onunde tombiş bi arkadaş oda aynen korkmuş bi ifade var sonra bi anda gülme krizine girdim ama ses cıkarmıım da dikaktleri daalmasın diyorum falan gerçi çok zor harbiden yane alay edilmemesi gereken bişi ama istemeden ole oldu yane sonra da acaip rahatlamıştım stres falan kalmadı amann ne olcak yap cık olm sen deil sor senden korksun etraftan da sanane bi girişmişim sorulara :) eheh ah ulan fizik benim baraj dersimdi baraj dan maksadım acaip prikolojim var fizik i yaparsam diğer bütün sorulara bakış açım değişiyo feci moral geliyo ve nerdeyse 8-10 arası fazla netim cıkıyo mesela dersanede fizikten 15-16 net cıkardıımda mat den falan normalin 3-4 tane ğstğ kimyadanda öle flan netim cıkıyodu fiizk i yapamassam da hepsi düşüyo öss de sıçtım fizikten 13 net mi ne geldi zaten yaparken cok kastıydım sonra allah bütün sene gidicek lam dedim kendi kendime arkama yaslandım kafayı halıya dayadım böle bi müddet durdum sonra kafamı toplayınca bidaha giriştim ve bitti gitti:) ha bide sınava girerken ben annemlere sakın başarılar falan demein okula arabayla bırakınca hade görüşürüs dicez ve gelincede nası geçti lafı olmicak dedim aynen öle yaptık bu cok onemli başarılar lafı tam ters etki yapıyo insana bi baskı yapıyo duymayınca o lafı daha rahat oluyo insan[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Korkmayın hepiniz rakiplerinizden çok daha zekisiniz. Eğer çalıştıysanız korkacak birşey yok. Allah bütün sınava girecek arkadaşlara sınav saatlerinde zihin açıklığı versin. Kolay gelsin hepinize.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bendende basarılar herkeze[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Raider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hepinize güveniyoruz umarım iyi bir bölüme girersiniz.Sınav bitince insan feci rahatlıyor ben lgsden biliyorum oh bu sene girdim çıktım..Herneyse ben konuşmıyım başarılar herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar