TogaUca Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Merhaba arkadaslar; Bu oyuna yeni başlıyorum. Şu an için Bounty Hunter olmayı düşünüyorum. Daha önceden FRP ve MMORG tecrubem var. Bu yüzden tavsiyelerinizi almadan başlamak istemedim. Aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız ve sizin tavsiyelerinizi eklerseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. 1. Özellikle LAG problemi göz önüne alınırsa (var mı?), hangi sunucuyu seçmem iyi olur. 2. BH için başlangıcta Scout mu yoksa Marksman mı seçmem daha avantajlı olacaktır. Başlangıçta (oyun mekaniğini çözene kadar neleri yapmam-yapmamam daha iyi olur) 3. BH dışında neşeli zaman geçirebileceğim başka bir profession tavsiye edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Oyunda bazen yurtdışı çıkışlarında problem olduğunda sorunlar oluyo onun dışında lag olmuyo genelde. marksman de başlasan scoutta başlasan novice veriyo sadece ve 100 credit istiyo bunu bi trainerden öğrenmek. elbisesine göre profession secmek bile daha yararlı bi seçim bence.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Eskiden Eclipse nüfusu fazlaydı ama çok bırakan oldu Eclipse'den, o yüzden bilmiyorum. BH için BH guide ı okumanı öneririm sitedeki.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Öncelikle hangi meslek olursan ol sana bunu indirmeni tavsiye ederim. Eclipse de hala pek çok kişi var. dier serverleri bilmem tabi. BH dışında eğlenceli meslek dediğinde çok şey giriyo içine. mesela CH(creature handler) ve doctor olabilirsin.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Alomatik_2k, 07 Şubat 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Oyunda bazen yurtdışı çıkışlarında problem olduğunda sorunlar oluyo onun dışında lag olmuyo genelde. tabi tabi :D bence bu oyuna hic baslama al bi wow keyfine bak [Bu mesaj Farinal tarafından 08 Şubat 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Itachi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Star Wars'ın zamanı geçti ya mis gibi MMORPG ler geliyor WOW mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 öncelikle; prof larla ilgili soruların için swg sitemizden de yardım alabilirsin. server seçimine gelirsek. eskiden eclipse en kalabalık serverlardan biriydi evet doğru, ama şu an eclipse nüfusu çok azalmış durumda. bu yüzden eclipsede zevk alamaz olmuştum ve bikaç arkadaşın tavsiyesiyle diğer serverları incelemeye başladım. her gün, günün değişik saatlerinde en çok tavsiye edilen serverlara girerek bir nevi "nabız yokladım", diyim :) çünkü hakkaten wow, eq2 gibi oyunların çıkması swg yi kötü yönde etkiledi ve swg öldü lafları yayılmaya başladı, bu yüzden "nabız yoklamak" bi nevi gerçek anlamında da kullanılmış oldu aslında :) sonuçta hem aynı anda online olan oyuncu sayısı hem de toplam aktif kayıtlı oyuncu sayısı baz alındığında bria serverı en dolu server. ama sakın dolu olması gözünü korkutmasın, bağlantı problemi yaşamıyosun, serverda 280-330 arası ping alıyodum sürekli. ayrıca pvp olayı da mükemmel, çok sağlam pvp lere şahit oldum serverda. sonuç olarak bria serverına gelmeni tavsiye ederim. ayrıca ekliyim; eclipse serverındaki char.ımı bırakıp bria serverına geçmiş olmam da serverın güzelliğinin kanıtı.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Nierdre, 08 Şubat 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Star Wars'ın zamanı geçti ya mis gibi MMORPG ler geliyor WOW mesela WOW geldi yaw, bende hesabı dondurdum. Bunlardan birine zıplayacam.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Siz gidin wow oynayin bizim forumlarimzda gelip wow a gel wow oyna demeyin adam bu oyunu almis en azindan bir bildigi vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TogaUca Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmm Tesekkurler. Ben de en kalabalik olarak eclips diye duymustum ama girdigimde bos gordum. Ayrica saat farkindan dolayi Amerikalaı'ların bulundugu serverlar bizim saatlerimize pek uymuyor galiba. Bria yı deneyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben kotor 2 yi bitirince gelen çok olur diye düşünmüştüm 1-2 hafta bekleyelim gelenler olur heralde yarın korsanlara gelir zaten kotor 2.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar