Golgotham Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Arkadaşlar merhabalar; Tatildukkani.com güvenilir mi? Daha önce tercih eden var mı? Daha önce de belirttiğim üzere bir kıbrıs tatiline çıkacağım sizden ricam memnun kalan varsa belirtsin. Kıbrıs otelleri konusunda ya da kıbrıs turları konusunda nasıllar? Kıbrıs uçak bileti sağladıklarını belirtiyorlar. Kıbrıs'da Cross kiralayıp yamaç paraşütüne gitmeyi planlıyorum. Bu konu hakkında bu firmayla çalışan varsa ve belirtirse inanılmaz mutlu olurum. Sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 booking?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 inb4 "Ben çok memnun kaldım, çok güzel hizmetleri var. Herkese tavsiye ediyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golgotham Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 dana22 said: booking?? Abi booking kullanılmıo baktın mı en son durumuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 kullanılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 arti zaten kibris icin rez yaptiriyorsun.. tr den dunyaya rez de sorun yok..sadece tr den tr ye sorun var.rez yapamadigin zaman sayfayi fiyatlari hic gostermiyor.simdi baktim istersen kipris hiltona rez yaptirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar