billur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Dedem ameliyat olacakmış.Ben kan vericem.Tok karna mı yoksa aç karna mı gitmek lazım?Kan vermeden önce 1-2 hafta filan yediklerime dikkat etmeme gerek var mı?Tecrübeli arkadaşlardan bu soruların cavaplarını rica ediyorum.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aç karna gidilmeli bildiğim kadarıyla emin değilim yanlış yönlendirmeyim seni doktor söylemedimi sana yapman gerekeni?[signature][hline]jan d.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benim tek bildiğim kan verdikten sonra seni evine geri götürüp kapıdan taşıyabilicek birisi ile gitmen gerektiği:) malum bünyesi zayıf olanlar çüt diye bayılıyo.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kemikılın sonsuzluk yazısını okudum sonra dönüp konu başlığına baktığım zaman Kan Verme diye bir adamın bir fizik teorisi üzerine bir konu sandım...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ac karnına benimde bildigim bunyen zayifsa gercekten keminin dedigi gibi bir seninle gelsin (seni tasiyabilecek(:) simdiden dedene gecmis olsun...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 dedenede geçmiş olsun demeyi unutmuşum, geçmiş olsun =][signature][hline]jan d.
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yediklerine dikkat etmene gerek yok die biliyorum ama bence bunları bi doktora soradan daha doğru olur , bide kan verirken hasta olmaman gerekli . yada ciddi bi hastalık geçirmemiş ollmalısın (sarılık vb gibi)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 "Kan Verme'nin Kavramsal Anti-Boyutu ve Gerçeklikle Çarpışımları" başlığını görünce şu söylediklerim aklıma geldi. said: Bonecrusher, 25 Kasım 2004 19:54 tarihinde demiş ki: Konunuzun içeriği "Yeni aldığınız bilgisayarın fanının bir nedenden ötürü bozulması" ise, "burAYA BAKın arkadaşlar çok ACil" gibi bir başlık yanlış seçim olacaktır. Ayrıca "bilgisayarların aerodinamiğinin kuşlar üstünde etkisi ve bulutları seyretmek" de yanlış bir başlık olacaktır ve size yardımcı olabilecek insanlar bulmakta zorlanacaksınız. Oysa sade gibi gözükse de "bilgisayarımın fanı bozuldu" en doğru ve en çok işinize yarayacak başlık olacaktır. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Şubat 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gerçeklik çarpışımı ve aç gidip gitmemenin ilişkisini bende anlamadım[signature][hline]shinsetsu desu..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 evet ismi efsane başlıklar listesine dahil etmeliyiz bence, neden bahsettigini anlamadığımdan söz etmeme gerek yok herhalde[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 1-2 hafta once den dikkat etmeye başlicaksan protein ye özellikle et güçlenirsin. kan verdikten sonra kan yapan şeyler yersin. aç karnı olayı da testler için geçerli. bildiğim kadarıyla bağışlama olayında aç karın tok karın olayı yok. ama kan verince çok güçsüzleşiyosun o yüzden aç karnına gitme yoksa baya baygın kalabilirsin. kendim kan vermedim ama yakın bi akrabam prof. ondan ve çevresinden duyduğum bööle.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın??????????????????
billur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hangi yiyecekler kan yapar peki?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yiyeceği boşver sen pekmez tek başına yeter.[signature][hline]jan d.
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tahlil mi yaptırıyorsunuz ac karnına vermek lazım yok oyle bısey sanırsam :) eheh celişklili bir cumle oldu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Aslında farkli cinsiyetteki insanlarin birbirine kan vermesi doğru değilmiş çünkü senin kadında ostorojen proteinleri var. Yada ben kolpaladim 2 dk de :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya başlık başka bişeydi de mod mu değiştirdi ehhe geçen de böyle bi akıllara zarar başlık gördüm komediye gel tarzı bi başlıktı, topic te çılgın bi topicti tam hatırlamıyorum acaba mod mu değiştirdi demiştim[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 en çok kuru üzüm kan yapıyo diye biliyorum :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
billur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kuru üzüm cırcır yapmaz mı yağw? :P[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben iki ayda bir kan verdiğim için biliorum artık..Aç karnına kan vereceksek bu verilen kan genelde tahlil için verilen kan oluyor. Tahlillerde sabah erkenden aç karnına kan veriyoruzki kan şekerimiz yüksek gözükmesin.. Kan bağışı türü kan vereceksen aç veya tok olup olmaman pek önemli değil.. Ama bir diyet yap ki içinde tuz ve şeker olmasın ok?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yakınım hariç öldürseler anca öyle alırlar o ignenin damarıma girdigini düşünmek bile istemiyorum[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 En önemlisi Alkol almayacaksın.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Biz ne desek bir uzmanın dediğine benzemez, varsa aile doktoruna falan danış, ya da en iyisi sen Kızılay kan toplama merkezlerine bir sor soruştur[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 internette de kızılay'ın web sayfası var..orda detaylı yazıo...arayıp bulursan işine yarayacaktır[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
UTN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iki ay önce ben de dedem ameliyat olduğu için kan verdim.kan vermeden önce bir takım testler yapılıyor ve formlar dolduruluyor.hatta doktor bana kan vermeden önce gidip birşeyler yememi söylemişti.aç karnına olmuyor yani.yaklaşık 400 gram kan alıyorlar.aç karnına kan verme olayı bildiğim kadarıyla tahlillerde oluyor.
Öne çıkan mesajlar