Spyro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Dün itibariyle sendit.com'dan ürünüm postalandı. Ancak merak ettiğim bir şey var.. "This game is released in 2 different types of packaging - we cannot guarantee which packaging you will receive." diyor ürünün açıklamasında. Bunlar da Horde ve Alliance diye ayrılıyor işte. Bu iki box arasında ne fark var acaba ? Sadece kutuların görünümleri mi ?[Bu mesaj Spyro tarafından 10 Şubat 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sadece kutularidir buyuk ihtimal, wc3'de boyle aksiyonlu kutu secenekleri sunulmustu... ha bana alliance gelmezse, basarim amazon'u! ("neyi basiyorsun, yastik mi basiyorsun?" diye sorarlar adama da caktirmiyoruz)[signature][hline]"But then when it's silent... and the lights from the bars go down... I need comforting... 'cause somewhere there deep inside... feelings of loss arise... and I hate to lose!" [Bu mesaj HellHound tarafından 10 Şubat 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Muhtemelen sadece kutular farklı yani hasta WoWcular ve koleksiyoncular içindir o kutular :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 satilsaydi CE alcaktim ama satilmiyodu valla penth'in oyunuda benim elime gelecek alliance 1 tane gelirse ona horde'u veririm ehehe[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Haha adama bak ya =) İkisi de güzel bence[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benim kutuda öle bi seçenek de yok valla siz iyisiniz gene :pp[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benim kazasiz belasiz elime gelsinde isterse ustunde britney spears olsun..[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: PhalanX, 10 Şubat 2005 12:00 tarihinde demiş ki: Ya bana alliance gelirse deliririm yanlız. Çünkü sen Horde olarak yetiştirildin doğduğun dünden beri hehhe. Çok işe yaramıcak ki yani ilk gün açıcan kutuyu sonra çekmecedeki yerini alacak yani kızarkın gelince bak benim Horde kutum var demenin ne yararı olucak. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: sunsh1ne, 10 Şubat 2005 12:01 tarihinde demiş ki: benim kazasiz belasiz elime gelsinde isterse ustunde britney spears olsun.. ROFL =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Delikanlı sevgilim demez, bu çocuk mu der :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe walla bende alliance kutusu var ailecek cok memnunuz.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar