Tim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Selamlar, UK'den alinma sifir iphone 6 plus 64 gig space grey telefonun TR'deki piyasasi nedir acep? Uygunsa ynaimda getirip satayim istiyorum. FAQ Neden satmak istiyorsun? Eskisi bozudu, Apple yenisiyle degistirdi ama o arada beklemeden yenisini aldim. Neden orada satmiyorsun? TR'ye geliyorum uzun sureli, vakit kalmadi. Aksesuarlari tam mi? Evet. Sadece telefon degisti, orjinal kutusu duruyor + orjinal kulaklik alip ekledim oyle kulaktan kulaga olmaz bu isler diye. Alici olmak istersek? 3 saat icinde haber verirseniz atarim bavula zira bu gece ucuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Sen alıcı varmış gibi at bavula bence. Sim kilidi vs yok ise illa ki alıcısı çıkacaktır ve TR pazarı Ukraynaya nazaran daha çok para getirir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Koskoca United Kingdom'i nasil Ukrayna yaptin abi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Ukrayna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ukrayna ne alaka lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 telefondan yazmıştır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 UK'i Ukrayna anladı zaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ne düşünüyordu kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 For academical purposes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Hizlica Sahibinden'e baktim, 2200-2500 araliginda sifir ya da sifir ayarinda tabir edilen cihazlar. 2200ler yurt disi genelde. 2500 olanlar 1 sene, 6 ay garantili falan. Haliyle dumduz 2000 diyeyim. Su anda pati'den bir tanidiga rezerve. Ilgilenirseniz yazin, herhangi bir sebepten dolayi vazgecerse siradan haber vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 belki telefon rehberi ustunde kalir da seri seri ekmek cikar zaar.. diye dusunulmus olabilir..evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 telefon tim'in paticik account'u login şekilde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 0.09 btc veririm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 göze fazla gelsin diyosan 6.23 ltc?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 iphone5 + 20 dürüm veriyim takas istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 T9 düzeltmiş zaar yoksa ben UK yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Forum uyesine forum disinda satilmistir. Tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar