Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dans Etmek

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Küçüklüğümde hep utanırdım. Ne bir halaya girerdim ne de bir pop müzikte 300 500 çekerdim. Hatta çok iyi hatırlarım ilkokuldan mezun olurken bi müsamere yapmıştık. Hoşlandığım kızı ayağa kaldırıp dans ettiğimde bile ayaklarım titremişti. Ama ondan hoşlandığım için değil dans etmekten korktuğum için...

Sonra zaman geçti, yıllar oldu. Yavaş yavaş orda burda dans etmeye başladım.

Son 3-5 yıldır ise kendimi tutamama boyutuna geldi.. İşyerinde, evde, okulda, her nerede olursa olsun küçük bir müzik tıngırtısında bile dans eder oldum. Saat gece 4 e geliyo biraz önce müzik çıktı, tek başıma ayağa kalkıp dans ettim. Hani derler ya, kapı gıcırdıtısından oynar hale geldim..
Bu konuda beni birazda açan, benden manyak olmasın, bir lise arkadaşım.. O da dans etmeyi çok sever. O dans ettikçe bende ederim.. Hatta bir keresinde taksimde istiklalden aşağı yol temizleme arabasının çıkardığı sesle, bizim eklediğimiz kepenklere vurma sesleriyle kendi çapımızda deneysel müzik yaparak tünelin oraya kadar dans ede ede müzik yapa yapa ilerlemiştik hiç unutmam.. Çok güzel olmuştu..

Herneyse.. Dans etmek müzik dinlemek gibi hayatımın bir parçası oldu artık. İyi dans ettiğimden mi? Hayır sadece içimden geldiği gibi dans ettiğim için zevk verir oldu.. Ritm tutmak eşlik etmek.. Yarabbim ne güzel şey şu müzik..

İşte bu topici açmamın bir sebebide benim gibi seven var mı merak ettiğimden.. Aniden kalkıp dans eden tek başına falan. Yoksa bi tek manyak ben miyim?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

her türlüsü var bendede.en ufak şeyde dans ederim bende moralim yerindeyse[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere evde duramayıp coşmuştum ama o figürler manyaktı yani :D

bu arada en güzeli sevgilinle sarılıp ettiğin danstır derim ben..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

dans etnek harıka bısıy ınsanın stresını attırıyo ozellıkle benım ıcın cok ıyı gelıyo tabı hersey oynamayı sevmekle yetmez bırazda bılmek lazım kendını bılmeyen insanlar sagda solda oynayıp goruntu bozuyolar[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!!
Sosyal ağlarda paylaş

bende stres yapıyor yaf :D

ben dans etmesini bilmem. Kızın ayagına basmiyim diye sekilden sekle giriyorum. Sıkıntıdan O dans anında yuzumde sivilce cıkıyor o biçim yani :P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden bende dans etmeyi hiç sevmezdim ama son 2 3 senedir club lere gide gide ben de çok seviyorum artik. İlk başlarda sadece kafam güselken dansederdim ama kafam normalken komik olduğunu düşünürdüm ama artik her türlü dans ediyorum :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...