Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aliexpress-kredikartı scam

Auril

Öne çıkan mesajlar

10 gündür falan aliexpress ten verify maili gelip duruyor, bakıyorum mail e gmail uzantılı abuk bir mail adresi

scamdır dedim tıklamadım, kaale de almadım
toplamda 4-5 tane falan böyle mail duruyor kutuda

aradan bikaç gün geçti, bugün 2 tane arka arkaya msg geldi bankadan biri 36 yuro diğeri 40 yuro, işlemleriniz onaylanamamıştır diye.

lan dedim noluyor, baktım 2 tane aliexpress hesabımdan onaylanmış sipariş var. biri 2 yuro, diğeri 6 yuro

açtım bankayı dedim kartımda şüpheli işlemler var, bir taraftan da aliexpresten siparişleri iptal ediyorum ama ödeme yapılmış gözüküyor ilginç bir şekilde

hatta eleman alıcıya msg atmış arkadaşa hediye edicem bu adrese gönder diye

böyle böyle 4-5 tane daha denemişler sadece 2 tane sipariş onaylanmış
neyse kartı kapattık zarar ziyan yok.

aliexpress şifresini değiştirdim falan

sonra denedim herhangi bir şey almayı, kk numarası otomatik çıkıyor ama 3 haneli o arkadaki güvenlik şifresini soruyor siparişi tamamlamak için

1. ben o maili açmamama rağmen bu herifler aliex hesabıma nasıl girdiler ?
2. o güvenlik nosu olmadan o ufak 2 siparişi nasıl geçebildiler ? - onu biliyorlarsa diğer siparişler neden onaylanmadı ?

3- pc yi kaziyim mi ?

4- adamların isim adres elimde, nalet olası federalleri peşlerine salayım mı napayım ?

Sosyal ağlarda paylaş

her bu tür konunun altına yazarım. kredi kartın ve banka hesabın varsa %99 o bankanın uygulaması vardır, kapat kartını internet alışverişine, bişey almak istediğinde telefondan giriş yapıp internete açman 1dk sürmez, işlemini tamamlayınca kapat tekrar.

yıllar önce garantiye bu olay geldiğinden beri hiç sektirmeden kullanırım bu şekilde, ve daha tek bi olay başıma gelmedi,rahatça aylık subs da yapabiliyorum heryere(wow-twitch vs), nasılsa ikinci ayı çekemiyolar ve telefona uyarı geliyo canım isterse yeniliyorum.

kısa ve öz, boşa kapatmışsın kartı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...